28-29 Haziran 2014 Tarihinde Yapılan SMMM Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanır ?

Arkadaşlar bence Kasım dönemindeki sınava hiçbirimiz girmeyelim hem komisyonu hemde Tesmeri protesto etmiş oluruz, bakın bir dönem hem staja başlatmaya hemde yeterliliğe kimse başvurmasın o zaman hem Tesmerin hemde komisyonun havalarını görelim böyle bir uygulama dünyanın en geri ülkelerinde bile yok, ne komisyonmuş arkadaş 2 ayda okuyamıyorlar o zaman yaparsın test bir haftada okunur olur biter gelin bu dönem girmeyelim sınavlara

Arkadaşlar bence Kasım dönemindeki sınava hiçbirimiz girmeyelim hem komisyonu hemde Tesmeri protesto etmiş oluruz, bakın bir dönem hem staja başlatmaya hemde yeterliliğe kimse başvurmasın o zaman hem Tesmerin hemde komisyonun havalarını görelim böyle bir uygulama dünyanın en geri ülkelerinde bile yok, ne komisyonmuş arkadaş 2 ayda okuyamıyorlar o zaman yaparsın test bir haftada okunur olur biter gelin bu dönem girmeyelim sınavlara

bu dediğin sadece bir hayal dostum. biz o kadar organize bir topluluk değiliz o yüzden ezilmeye mahkumuz.

Hiç haber varmı arkadaşlar. Ben yine ankarayı arayacağım. Demin aradım öğle paydosundalarmıs:banghead:

çağrınız ilk çalışanımız tarafından cevaplanacaktır
beklediğniz için teşekkürler

hep bekliyoruz

sıradaki yeriniz 8

sıraki yeriniz 4 bekleme süreniz yaklaşık 2 dakika
beklediğiniz teşekkürler
çağrınız ilk çalışanımız tarafından karşılanacaktır.
bekelediğiniz için teşekkürler

sıradaki yerini 4
hala devam ediyor ha bire teşekkür ediyor

nihayet cevap verdi
sonuçlar bu gün açıklanacakmı ?

Henüz gelmedi efendim.

sayfanızda bu gün açıkalanacak diye duyurmuştunuz.
henüz gelmedi

açıklanmama ihtimali varmı

var.

Allah sizi bildiği gibi yapsın

ben "yeterlilik sınav sonuçları açıklandı mı?" diye sordum
bu sorudan gına gelmiş olacak ki birden beklemeye aldı sonra telefon kapandı :D
ama bugün bu adamlara bu düzenden sıkıntı getirmezsem adam değilim... bıktırcam :D

genelde 16:00 dan sonra açıklanıyor sınavlar biliyorsunuz yada gece açıklanıyor :) stres yapmayalım boşuna..illa ki bugün belli olacak. Yeminlilerin sınav sonuçları odalara 16,30 gibi gelmiş daha vaktimiz var..