28-29 Haziran 2014 Tarihinde Yapılan SMMM Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanır ?

Evet İSMMMO dan beklenen mesaj geldi. Tek dersim maliyetti verdim. Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Kazanamayanlar ise üzülmesinler onları da aramıza biran önce bekliyoruz.

Akşam 9 nasıl bekliyecez geçen meslek mensubu olan bütün arkadaşları canı gönülden kutluyorum allah bize de en kısa zamanda nasip etsin

girdiğim 2 derstende geçemeyeceğimi zaten sınavlardan çıkar çıkmaz biliyodum da bu hüzün niye şimdi.. Keşke çevremdekilerin kesin geçmişsindir, umudunu kaybetme, hiç beklemeyenlerde geçebiliyo laflarına kanmasaydım :(

peki çıkan soruları anlayıp yapabilmişmiydiniz?
maliyet dağıtımında kdv li rakamımı alsam kdvsiz rakamımı alsam bayağı düşündüm orda zorlandım ama doğru yapmışım demek
birde diğer soruda eşdeğer ürün maliyetini sormak isteyip istemediini anlayadım ama yanlısda boş vermekten iyi deyip eşdeğeri yapmıştım ama devamını yapamamıştım
yarım yumalak bişeyler olmuş işte

Maliyete dehadan çalıştım ben vergiye de ama işin aslı kaldım diyordum şaşkınım biraz da :) Demek ki insaflı okumuşlar :) Darısı başınıza çoook mutluyum :)

girdiğim 2 derstende geçemeyeceğimi zaten sınavlardan çıkar çıkmaz biliyodum da bu hüzün niye şimdi.. Keşke çevremdekilerin kesin geçmişsindir, umudunu kaybetme, hiç beklemeyenlerde geçebiliyo laflarına kanmasaydım :(
Gülsüm hanım üzmeyin kendinizi sınava odaklanın onlar demese bile içinizde bir umut olacaktı.

şimdi aynı şeyleri tekrardan yeniden çalışmak...:( aynı stresleri tekrar yaşamak..çok üzgünüm

3 dersten kalmışım ama 1tanesinin notu çok acayip hangi ders olduğunu bilmiyorum odadan tanıdık vasıtasıyla öğrendim. 47-40-35 almışım kaldıklarımdan. ismmmo

47 nasıl bir not ya