Isteyene vergi denetim finansal notlarini gonderebilirim bu notlar a calustim 74 88 85 aldim 4 kismetse bu donem artik
Hepimizin kullandıgı ortak mail olan [email protected] adresine gönderirseniz herkezin yararlanma şansı olur.Şimdiden teşekkürler
Isteyene vergi denetim finansal notlarini gonderebilirim bu notlar a calustim 74 88 85 aldim 4 kismetse bu donem artik
eywallah hocam sen de sonunda maliyet belasını başından def etmişsin hayırlı olsun.inşallah belgeyi aldık deyip yatışan geçenlerden olmayız
aynen hocam .. kesinlikle stajer arkadaşlarımın arkasında durmaya devam edeceğim.. söylenmez ama ciddi anlamda bu yeni çıkan tebliğle alakalı çalışmalarım oldu. çok ciddi mercilerle bu konun üzerine düşmeleri konusunda çalışmalarım oldu sonunda yasa çıktı.. hatırlarsanız bu türmobu tesmerei dilekçe yağmuruna tutalım konusunu açıp kitle olarakta yayılmıştık.
hatta arkadaşımın biri yapma adamlar seni tespit eder dosyanı yakar dediler ama ben biraz kanı deli akanlardanım umuumda değil .. sorun ben değilim madur olan binlerceyiz demiştim.. çok şükür maliyet dersinde korkuyordum ama kağıdıma da güveniyordum . Zor bir sınavdı ama sevdiğim bi konuydu sadece hocadan çok korktum diğer sınavlarda da kağıdım kötü değildi.
Velasıl kelam bitti .. asıl şimdi başlıyor... mali müşavir nasıl olunur ben onlara göstereceğim.
saygılarımla ..
Arkadaşlar elimde Yurdakul Çaldağ ın maliyet muhasebesi kitabı var.İhtiyacı olan birine vermek istiyorum.
sİZ BU KİTAPTAN MI ÇALIŞIP GEÇTİNİZ SINAVDA?
sınavlara itiraz eden var mı ? Ben TEOS dan denedim bir halt olmuyor. Birde itiraz edip de sonucu değişen hiç olmuş mu bileniniz var mı hukuk tan 60-70 falan alırım diyordum bir baktım 40ne güzel 7 de 4 olacaktı
Teşekkür ederiz hoşbulduk darısı Betül ve diğer arkadaşlarımın başına inşallahBelgeyi alan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Aramıza hoşgeldiniz![]()
bence itiraz yerine sınav kağıdınızı isteyin nerde hata yaptığınıza bakın bir daha ki sınavda o yerlere dikkat edin derim itirazdan birşey cıkan görmedim şimdiye kadar![]()
Belgeyi alan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Aramıza hoşgeldiniz![]()
bence itiraz yerine sınav kağıdınızı isteyin nerde hata yaptığınıza bakın bir daha ki sınavda o yerlere dikkat edin derim itirazdan birşey cıkan görmedim şimdiye kadar![]()
Cevap kagıdını görebiliryor muyuz? Oyle bir şansınmız var mı?
Belgeyi alan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Aramıza hoşgeldiniz![]()