4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

alev34 ' Alıntı:
servetciftci ' Alıntı:
arkadaşlar bu konuya bir netlik kazandıralım yücel beyi arayan tembel arkadaş yücel beyin tlf özelden alev hanıma versin alev adım bizim adımıza kendizsine gereken soruları sorsa bizde boşyere kürek çekmekteen kurtulsak iliklerimiz çekilde bitsin bu çile

benmi seçildim gönüllü ne gerekiyosa yapalım hemen :D

haydi alew haydi alew haydi tam zamanı tam zamanı şimdi ;D

Sürmenle ilgili cevap vermeyebilir.
Normalde bizim Sürmenden haberimizin olmaması lazım :)

adam cağız tv dizilerinde oynasa bukadar isim yapamazdı.onun ismini sağır sultan bile duymuştur

arkadaşlar ankarayı aradım sınav komısyonu henüz kağıtları ulaştırmamış ulaştığında 2 saatlik bi zaman içinde nete düşermiş. peki nezamn gelir kağıtlar dedim... kocaman bi sessizlik...............e oldu ozman hadi size iyi günler.....

Tesmer'i arayanlar kapatın yahu
ben konuşcam ben konuşcam :P

arkadşalr sitede yaklaşık 200 kişi aktif durumda varmısın tesmeri hep beraber aramaya 0312 475 53 00 numaralı tlf sırayla arayalım arayan aldığı cevabı yazsın bıktırelım adam gibi açıklama yapmak zorunda kalsınlar bu arada keşke gerçek adımı soyadımı kullanmasaydım aramızda casusu olabilir ve ben bütün derslerden kalabilirim odaya muhalefetten..... :o

tesmer aynı tesmer :)
gelen bişi yok haftaya diyorlar
tesmer aramayla caymaz :P

servetciftci ' Alıntı:
arkadşalr sitede yaklaşık 200 kişi aktif durumda varmısın tesmeri hep beraber aramaya 0312 475 53 00 numaralı tlf sırayla arayalım arayan aldığı cevabı yazsın bıktırelım adam gibi açıklama yapmak zorunda kalsınlar bu arada keşke gerçek adımı soyadımı kullanmasaydım aramızda casusu olabilir ve ben bütün derslerden kalabilirim odaya muhalefetten..... :o

ben arıorum şuanda

444 60 60 ya hu. Dahili 3. Bekleme yok. Cevap aynı maalesef. Telefona bir erkek çıkana kadar aramaya devam!!!

tesmeri aradım sıradaki yerimiz 5 :) kim bu 5 kişi çıksın ortaya :)

hay be o tesmerinde şimdi varyaaaaa yawww yokmu şöyle yüksek yerlerde tanıdıklarımız :D sağlam bilgi alabilsek

anlaşılan yücel bey de buhar oldu uçtu şuan bende uçuyorum aslında hepimiz bir kuşuz arkadşalar biiri beni durdursun

sedateroglu ' Alıntı:
444 60 60 ya hu. Dahili 3. Bekleme yok. Cevap aynı maalesef. Telefona bir erkek çıkana kadar aramaya devam!!!

erkekte aynı cavabı veriyo ne alaka :-\