4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

alev34 ' Alıntı:
hay be o tesmerinde şimdi varyaaaaa yawww yokmu şöyle yüksek yerlerde tanıdıklarımız :D sağlam bilgi alabilsek

ah ah ne yazıkki..

servetciftci ' Alıntı:
anlaşılan yücel bey de buhar oldu uçtu şuan bende uçuyorum aslında hepimiz bir kuşuz arkadşalar biiri beni durdursun

arkadaşlar aklınıza mukayet olun kalırsak ihtiyacımız olacak

ben o sıralamadan cıktım
aldım agzımın payını kapadım telefonu :P

geçen sınav döneminde delirdiğim bi anda biliyosunuz di mi bizim oyumuza muhtaç oldugunuz anlar gelicek demiştim :P Allahtan isim vermemiştim :P

Gerçi tesmerde bi yetkiliye ulaşmıştım
soyadı özcan mı neydi
telefonumda var ordan bulabilirler mi :P

adam kaç derse itiraz ettin demişti 2 didim
kızım sen 2 dende kalmış gibi çalış dedi
ee kaldımda ;D

denetimzede ' Alıntı:
servetciftci ' Alıntı:
anlaşılan yücel bey de buhar oldu uçtu şuan bende uçuyorum aslında hepimiz bir kuşuz arkadşalar biiri beni durdursun

arkadaşlar aklınıza mukayet olun kalırsak ihtiyacımız olacak

kalmayalım son olsun bu ızdırabımız..

md83 ' Alıntı:
battibalikyangider ' Alıntı:
Forumu şu an sadece Ziyaretçi olarak takip eden arkadaşlar
eninde sonunda üye olacaksınız.
bari şimdi olunda hikayenizi paylaşın:)

saygılar

ben sonunda dayanamadım, hikayemi paylaşmak için üye oldum. (kovulmuşluk hikayem) bu sayfaya bişeyler yazmak kalbe zarar, vekaleten burdayım ama sanki kendi sınav sonucum açıklanacakmışçasına stresle, heyecanla ve sabırla takip ediyorum, biri arandım derse önce ben heyecandan ölürüm, okadar yani...

desteğiniz için teşekkürler:)

tuğba81 ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
tuğba81 ' Alıntı:
ismoyu aradım bize gelen bilgi yok dediler :-\

sen yücel beyi ara
ismoyu aradım yücel beyi istedim telefona uykudan yeni uyanmış uyanamamış aslında bi ses çıktı sınav sonuçları hakkında bilginiz varmı yücel bey dedim açıklanırmı bugün ne diyosunuz dedim ne sınavı dedi ;D yeterlilik dedim ha dedi yanındakilere sordu duydunuz dedi elimizde bilgi yokmuş.tesmerin sitesinde sınav sonuçları varmış ordan bakabilirsiniz dedi.çok sağolsun bende bilmiyodum orayı he :-\

Yücel Bey İSMMMO'da değil, artık TÜRMOB'da diye hatırlıyorum; ama teyit edemedim bunu, çünkü TÜRMOB sitesinde beyaz bir sayfa ve sol üstte "test..." yazıyor.

s.u. ' Alıntı:
ben telefona bakıyorum telefon bana kesişiyoruz telefonla :P :P :P

haha nerde tel sesi duysam benimki sanıorum kırdım sonunda bende kafayı..

lütfen ilk ve son olsun 7/7 olsun ve ben bu işkenceden kurtulayım

Yücel AKDEMİR lazım bize. Biri bana onun cep telini özelden atabilir mi? Bi erkek erkeğe konuşalım :)

sleepingcat ' Alıntı:
tuğba81 ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
tuğba81 ' Alıntı:
ismoyu aradım bize gelen bilgi yok dediler :-\

sen yücel beyi ara
ismoyu aradım yücel beyi istedim telefona uykudan yeni uyanmış uyanamamış aslında bi ses çıktı sınav sonuçları hakkında bilginiz varmı yücel bey dedim açıklanırmı bugün ne diyosunuz dedim ne sınavı dedi ;D yeterlilik dedim ha dedi yanındakilere sordu duydunuz dedi elimizde bilgi yokmuş.tesmerin sitesinde sınav sonuçları varmış ordan bakabilirsiniz dedi.çok sağolsun bende bilmiyodum orayı he :-\

Yücel Bey İSMMMO'da değil, artık TÜRMOB'da diye hatırlıyorum; ama teyit edemedim bunu, çünkü TÜRMOB sitesinde beyaz bir sayfa ve sol üstte "test..." yazıyor.
ismmo sitesinde Yücek AKDEMİR karşısında koskocaman TÜRMOB yazıyor

md83 ' Alıntı:
Forumu şu an sadece Ziyaretçi olarak takip eden arkadaşlar
eninde sonunda üye olacaksınız.
bari şimdi olunda hikayenizi paylaşın:)

saygılar

ben sonunda dayanamadım, hikayemi paylaşmak için üye oldum. (kovulmuşluk hikayem) bu sayfaya bişeyler yazmak kalbe zarar, vekaleten burdayım ama sanki kendi sınav sonucum açıklanacakmışçasına stresle, heyecanla ve sabırla takip ediyorum, biri arandım derse önce ben heyecandan ölürüm, okadar yani...

desteğiniz için teşekkürler:)
rica ederim, bu halimle forumu takip etmek, çok sakıncalı biliyorum ama yok bakmadan duramıyorum, açıklansın artık... :'(

burcucakir ' Alıntı:
peki sonuç tahminleriniz neler öğrenebilirmiyim ????

öğleden sonra aramalar başlıycak yarın sitede yayınlanacak inşallah.

sakin olun arkadaslar dunyanın sonu degıl

sabırlı olun

bu şekilde elimize hıc bır sey gecmez

şimdi bir sürü atasözü sıralarım.....

neyse asıl meseleye geceyım

bu sabah komısyon uyelerı tarafından yazılı olarak sınav kağıtları tesmere teslım edılmıstır

notlarım nete gırılmesı ve odalara gonderılmesı sürecı baslamıstır en gec onumuzdeki hafta basında acıklanacaktır

kendınızı yormayınız

kaynak: tesmer

sabahtan beri eşim arayop arayıp ben sıçrayıp sıçrayıp duruyorum