4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

bu tesmerin telefonlarına bakanlara sesleniyorum.Oturun ortak bi karar verin ne söyleyeceğinize yaw :D sizin içinde rahatlık olur

vallahi hiç bu kadar gerilmedim yaniiii arananlar aransında artık kaldığımı veya geçtiğimi biliyim yaaa

aazakli ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
yok yaaa kalanları niye arıyolar kaldın afferin diyemiii o zaman herkesi arıyolar demektir sadece geçenleri ararlar

Dediğim Büyükşehir odaları için değil zaten odaya kayıtlı Smmm stajeri az ondan arıyorlar.

yalnız ben mart sınavında aramalar başlayınca odayı aramıştım bilgimiz yok demişlerdi.. odalara maillemi bildiriolarmış o nasıl oluo bilmiorum.. bide ilk haberler hep buyuk şehirlerden gelio

30sn önce tesmer arandı gayet güvenilir bir ses tonuna sınavların gün içerisinde açıklanmaya çalışılacağını belirtti bilginize arkadaşlar.

alev34 ' Alıntı:
hay be o tesmerinde şimdi varyaaaaa yawww yokmu şöyle yüksek yerlerde tanıdıklarımız :D sağlam bilgi alabilsek

Yücel beyden yüksek Nail Sanlı var...

muhasebeden herkes döküldüm derken aranmayı nasıl bekliyorsunuz? entersan ???

stajer34 ' Alıntı:

herkes döküldüğünü sölüyo evet ama belli bir kısımda geçiyo gönlümüzden geçen o belli bir kısmın içinde olmak

stajer34 ' Alıntı:

umut diye bişey duydunmu arkadaşım belki geçmişimdir diye düşünen o kadar insan var

bu dönem bi değişiklik var ezberini bozmuş tesmer farklı sesler yükselio..

alev34 ' Alıntı:
stajer34 ' Alıntı:

herkes döküldüğünü sölüyo evet ama belli bir kısımda geçiyo gönlümüzden geçen o belli bir kısmın içinde olmak

güzel cevap..

muhasebeden sınava girmedim o yüzden bekliyorum :D

aazakli ' Alıntı:
stajer34 ' Alıntı:
sürmenden ses yok muuu???

Sürmen bence ayrılmaz.Türmob için iyi bir fırsat

Ayrılırrr nedenlerini sayarsakda
1: Pos bıyıklı Pala artık kitap satamaz o kitaplardan gelen tatlı para dönemi bitti, çünkü alttan gelen stajer yok satacağı kadar kitap sattı stajerler ne yapıcak aynı kitabı iki keremi alacak pala kitaplardan paraya doydu ki bunu ben demiyorum yayınevi diyor asıl parayı hocalar kazanıyor diyorlar.

2: Artık 3. sınavını yaptı stajerler dosya yakma sınırına dayandı birlik için ruhsat verirken bilmemne yardımı altında toplanılan tatlı para devri bitiyor herkes dosya yaksa adamlar bütçe tutturamaz 1 stajer oda ve birlik için 3000 TL civarı bir para demek 3000*3000 = 9 milyon TL eder + aidatı ıvırı zıvırını hiç saymıyorum bile.

3: Yeni yönetmelik dediler ama oda maliyede imzada eğer ki bunlar maliye bakanlığı ile anlaşmazlık içindeyse o yönetmelik çıkmaz tek çareleri palayı istifa ettirmekti.

Ben ilk defa umutluyum çünkü palanın bir amacı kalmadı yapacağını aralıkta yaptı tarihin en zor sınavını yaptı daha ne yapacak satacağı kadar kitapta sattı adamın normalde hiç adı sanı duyulmayan kitapları saaflarda daha ne olsun.
Hoş gitmediysede martta topluca bittiğimizin resmidir ne diyeyim inşallah gitmiştir.

sedateroglu ' Alıntı:
Yücel AKDEMİR lazım bize. Biri bana onun cep telini özelden atabilir mi? Bi erkek erkeğe konuşalım :)

Bu saatten sonra kimseyi açmaması normal. Adamın teli tüm ülkede var artık herkes onu arıyor:)

Aramalarda öncelik 7/7 yapanların sonra yetiştirebilirlerse az dersi kalanları arıyor.İstanbul odası tek dersi kalanlardan herkesi aramıyor onun için aramadılar diye umudu kesmemek lazım...

denetimzede ve tembell aranın artık siz yaaa bizde bilelim aramalar başlamış yayınlancak