aazakli ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:yok yaaa kalanları niye arıyolar kaldın afferin diyemiii o zaman herkesi arıyolar demektir sadece geçenleri ararlar
Dediğim Büyükşehir odaları için değil zaten odaya kayıtlı Smmm stajeri az ondan arıyorlar.
alev34 ' Alıntı:hay be o tesmerinde şimdi varyaaaaa yawww yokmu şöyle yüksek yerlerde tanıdıklarımızsağlam bilgi alabilsek
battibalikyangider ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:hay be o tesmerinde şimdi varyaaaaa yawww yokmu şöyle yüksek yerlerde tanıdıklarımızsağlam bilgi alabilsek
Yücel beyden yüksek Nail Sanlı var...
stajer34 ' Alıntı:muhasebeden herkes döküldüm derken aranmayı nasıl bekliyorsunuz? entersan ???
stajer34 ' Alıntı:muhasebeden herkes döküldüm derken aranmayı nasıl bekliyorsunuz? entersan ???
alev34 ' Alıntı:stajer34 ' Alıntı:muhasebeden herkes döküldüm derken aranmayı nasıl bekliyorsunuz? entersan ???
herkes döküldüğünü sölüyo evet ama belli bir kısımda geçiyo gönlümüzden geçen o belli bir kısmın içinde olmak
aazakli ' Alıntı:stajer34 ' Alıntı:sürmenden ses yok muuu???
Sürmen bence ayrılmaz.Türmob için iyi bir fırsat
sedateroglu ' Alıntı:Yücel AKDEMİR lazım bize. Biri bana onun cep telini özelden atabilir mi? Bi erkek erkeğe konuşalım![]()
tembell ' Alıntı:muhasebeden sınava girmedim o yüzden bekliyorum![]()