4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

evet evettttttttttt girilmiş şimdi notum staj notum girilmiş benimmm

Servet arkadaşım sabah bol bol müjde verdin ama şimdi hepsi tek tek tükeniyor. birazdan biri çıkıp sürmen hoca görevi bırakmamış derse o zaman şalter atar benim ::) :-[ :o :) ;) :D ;D >:( :( :o 8) ??? ::) :P :-[ :-X :-\ :-* :'(

heyo yuppi yaşasın hafta sonumuz zehir olmasın inşallah...

ayyyy napcamm ben yaaa korkuyorum lütfen çok dersten kalmıyım bennn yaaaaaaaa vallahi
ne dicem staj notu girildikten ne kadar sonra açıklanıyo yayınlanıyo bu sonuçlar

ben dayanamıyorum
gidip sigara iççem
sigarayla intihar edip gelicem :'(

arkadaslar aramalar başlamadan tesmer sonucları yuklemez. bu sınava 5 kere gırdım, bıraz guvenın yazdıklarımıza. odalarda iş bıtıyor, lutfen

arkadaşlar saçmalıyosunuz aklınıza mukayet olun lütfen açıklandığı felan yoookkk

alev34 ' Alıntı:
ayyyy napcamm ben yaaa korkuyorum lütfen çok dersten kalmıyım bennn yaaaaaaaa vallahi
ne dicem staj notu girildikten ne kadar sonra açıklanıyo yayınlanıyo bu sonuçlar

hepsinden geçeceksin allahın izniyle gururlancaz bizde senle..:)

alev34 ' Alıntı:

staj notu girildiyse bugün açıklanması lazım. yanlış hatırlamıyorsam benim öyle olmuştu....

tembell ' Alıntı:
ben dayanamıyorum
gidip sigara iççem

böööööö ben sigaryı bıraktım amaaaa hangibiriyle baş edim yoksa bi kereden bişi olmaz mı diim :P

staj notları girildikten ne kadar sonra açıklanıyo bu notlar

gsimge ' Alıntı:
tembell ' Alıntı:
ben dayanamıyorum
gidip sigara iççem

böööööö ben sigaryı bıraktım amaaaa hangibiriyle baş edim yoksa bi kereden bişi olmaz mı diim :P

sakın deme anında yeniden başlıosun ben düştüm o hataya:(

ece10 ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:

hepsinden geçeceksin allahın izniyle gururlancaz bizde senle..:)

varya ağlayasım geliyo yaaaa ellerim titriyo heyecandan resmen inşallah yaaa çok dersten kalmak istemiyorum :(( çok çalıştım ben yaaa