4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

tesmer az önce aradığımda yarım akşam üzeri sitede yayınlanacak dedi

alev34 ' Alıntı:
ece10 ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
ayyyy napcamm ben yaaa korkuyorum lütfen çok dersten kalmıyım bennn yaaaaaaaa vallahi
ne dicem staj notu girildikten ne kadar sonra açıklanıyo yayınlanıyo bu sonuçlar

hepsinden geçeceksin allahın izniyle gururlancaz bizde senle..:)

varya ağlayasım geliyo yaaaa ellerim titriyo heyecandan resmen inşallah yaaa çok dersten kalmak istemiyorum :(( çok çalıştım ben yaaa

alev kendine gel ya bu gün açıklanacağı felan yopk sn bu akşam git uyu eve tammammı?

La ne susuosunuz noldu?

korkutmayın beni

akseker ' Alıntı:

evet artık bu cevapta sabitler.benim anlamadığım odalar niye aramıyorlar bugün aramaları lazım.telefona çıkan görevli ne derse desin valla.ben aramalar başladığında aradım odayı:) bize gelmedi sonuçlar dedi kadın.okadar alakasız yani

ben saçma sapan gülmeye başladım artık!!!
tesmerrrrrr maymun ettin bizi tesmer

akseker ' Alıntı:

ya saat 5 akşam üzeri depilmi şimdi beya cılkı çıktı ayı gibi oynatıyolar ya

denetimzede ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
ece10 ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
ayyyy napcamm ben yaaa korkuyorum lütfen çok dersten kalmıyım bennn yaaaaaaaa vallahi
ne dicem staj notu girildikten ne kadar sonra açıklanıyo yayınlanıyo bu sonuçlar

hepsinden geçeceksin allahın izniyle gururlancaz bizde senle..:)

varya ağlayasım geliyo yaaaa ellerim titriyo heyecandan resmen inşallah yaaa çok dersten kalmak istemiyorum :(( çok çalıştım ben yaaa

alev kendine gel ya bu gün açıklanacağı felan yopk sn bu akşam git uyu eve tammammı?

nasıl kendimde olayım yaaa şimdi staj notları girildikten ne kadar sonra açıklanıyooo bu sonuçlarrr

alev34 ' Alıntı:
battibalikyangider ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
staj notları girildikten ne kadar sonra açıklanıyo bu notlar

aciklanmistir seninki shift+f5 yap ;D

nerede yapcam onu :D

sifrenle girdiinde orda 3 kere shift+f5 yapip haydi yandan yandan diyerek aynı anda "Z" tusuna bastiinda notlar belirmeye baslio ;D

acaba sabahtan beri bizimle dalgamı geçiolaR:(((

yarın tesmer sısteme yuleyecek, bunda emınız. ama odalar nıye başlamıyor aramaya. saat 3 ! arama klasıgı bıtmez hıcbır zaman >:(

arkadaslar lutfen odaları arayın, ben defalarca arıyorum, agızlarından tek cıkan laf "bılmem"

nov09 ' Alıntı:
yarın tesmer sısteme yuleyecek, bunda emınız. ama odalar nıye başlamıyor aramaya. saat 3 ! arama klasıgı bıtmez hıcbır zaman >:(

arkadaslar lutfen odaları arayın, ben defalarca arıyorum, agızlarından tek cıkan laf "bılmem"

onların başlıycam çarkına ben zaten töbe töbe ne ....oku biliyolar zaten

nov09 ' Alıntı:

acaba hepimiz kaldıkmı..:( yok mu aranannnnnn