4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

alev34 ' Alıntı:
arkadaşlar bişiy soruyorum yaaa niye cevap yazmıyo bana kimse yada yazıyosunuzda benmi görmüyorum
staj notu girildikten ne kadar süre sonra yayınlandı bu cevaplarınız

bildiğim kadarıyla o sadece bi alamet :D siteye bişiler yükleniyor alameti.Ancak bu staj notu yüklendikten sonra aramalar başlamıştı geçen sefer kesin bişi yok işte öle oluo.

alev34 ' Alıntı:
arkadaşlar bişiy soruyorum yaaa niye cevap yazmıyo bana kimse yada yazıyosunuzda benmi görmüyorum
merhaba
yanlışım olmasın ama geçen dönem
öğleyin gibi staj notu girilmişti saat 17.00 gibide açıklanmıştı
ben bu vakitlerde notlarımı öğrenmiştim

gsimge ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:

bildiğim kadarıyla o sadece bi alamet :D siteye bişiler yükleniyor alameti.Ancak bu staj notu yüklendikten sonra aramalar başlamıştı geçen sefer kesin bişi yok işte öle oluo.

benim bununla ilgili bilgim yoktu anuda bugun ogrenmiş olduk..

aayyy allah'ım bu nasıl bir işkencedir böyle yarabbim vallahi bittim ben burda ilk kez bu kadar korkuyorum bişiyden yaaaa çok ersten kaldıysam diye içim içimi yiyooo

ama şuna eminimki sınav açıklandığında kilit oluo ya site.ilk öğrenecek olanlar sinav.tesmer.org.tr den girenler olacak

alev34 ' Alıntı:
aayyy allah'ım bu nasıl bir işkencedir böyle yarabbim vallahi bittim ben burda ilk kez bu kadar korkuyorum bişiyden yaaaa çok ersten kaldıysam diye içim içimi yiyooo

bunlar klasik çalışkan öğrenci davranışları sen kesin 7/7 yaparsın

gsimge ' Alıntı:
ama şuna eminimki sınav açıklandığında kilit oluo ya site.ilk öğrenecek olanlar sinav.tesmer.org.tr den girenler olacak

vallahı sabahtan beri sayfalar açık...

ya arkadaşın teki face den aramaların başladığını söyledi durun bakim

alev34 ' Alıntı:

son dersi ve son şansı olanlar ne yapsın bide öle düşün haksızlık edip üzme kendini

arkadaşlar sakın. geçen dönem saat 12 gibi arkadaşımı arayıp tebrik ettiler. saat 14 gibi, sitede, sonuçlar saat 17 de açıklanacaktır yazısı konuldu...henüz kimse aranmadı üstelik

farklı sitelerde neler donuo acaba bilen varmı...

ya arkadaşlar biraz sakin olun, sabırlı olun, Allah korusun birinize bişey olacak, dünyanın sonu değil bu, belgeyi alınca da iş bitmiyo bu sefer başka sıkıntılar başlıyo, bakın battıbalık abimize adamın gözü seyiriyo sürekli,kimileri de durup durup gülmeye başladı, ya geçici değil de kalıcı olursa bu durum, biraz rahat olun, herşey olacağına varır...

s.u. ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:

bunlar klasik çalışkan öğrenci davranışları sen kesin 7/7 yaparsın

ooff bilmiyorum şuan hiçbişiy düşünemiyorum kalbim çarpıyo vallahi ellerim titriyo

henüz bişi yok korkmayın palavraymış

Of offfffffffffffffffffffffffffff
ben gece 00,01 de bi bakarım gene :P
harbi sıyırdım

tembell ' Alıntı:
Of offfffffffffffffffffffffffffff
ben gece 00,01 de bi bakarım gene :P
harbi sıyırdım
staja başlama sınavını gece yarısı öğrenmiştim. bellki bu sinavıda gece yarısı açıklarlar diycem ama yeterliliği hep öğleden sonra açıklıyorlar

gsimge ' Alıntı:
ya arkadaşın teki face den aramaların başladığını söyledi durun bakim

kim yazmış kızz sor bakıyım neyin nesiymiş aranmışmı

gsimge ' Alıntı:

tesmer temmuz sınavından bu yana gecen surede sitesini 1 veya 2 gun server eklemesi sebebiyle kapatmıştı anımsarsınız.

ben serverlar takviyesi yapıldığını hatta belkide rade controller lı bir site uygulaması yaptıklarını düşünüyorum ki kitlenmeyebilir.

fakat site halen joomla tabanlı, belki database veri yukleme esnasında siteyi unable edebiliyor olabilirler.