4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

sleepingcat ' Alıntı:
Bu çileden kurtulan herkese geçmiş olsun, belgeleri hayırlı olsun.

Akşam arananlar olursa da üşenmeyip yazsın lütfen, onlar adına seviniyoruz. (Benim gibi aranmayı beklemeyenler de çalışmaya devam edip bir dahaki sefer kurtulacağını umut etsin.)

Aynen öyle Allah belge alan bütün kardeşlerimize bol kazanç ve uzun ömür nasip eylesin.
Beklemeye devam ediyorum ama her dk ümitler azalıyor ki zaten bu saate kadar aranmadıysamda kazanmamışımdır dahada kasmanın alemi yok.

ne diyim aranmadım bende ilk girişimdi yapabilirdim olabilirdi 7/7 ama yok olmadı

stonhand ' Alıntı:
sleepingcat ' Alıntı:
Bu çileden kurtulan herkese geçmiş olsun, belgeleri hayırlı olsun.

Akşam arananlar olursa da üşenmeyip yazsın lütfen, onlar adına seviniyoruz. (Benim gibi aranmayı beklemeyenler de çalışmaya devam edip bir dahaki sefer kurtulacağını umut etsin.)

Aynen öyle Allah belge alan bütün kardeşlerimize bol kazanç ve uzun ömür nasip eylesin.
Beklemeye devam ediyorum ama her dk ümitler azalıyor ki zaten bu saate kadar aranmadıysamda kazanmamışımdır dahada kasmanın alemi yok.
bence kendinizi gereksiz üzmeyin
sonucları görene kadar ümidini yitirme lütfen. bebiş haytırlarıyla gelir .. güzel haber alcan bence ;)

kazanan arkadaşları tekrar tebrik ediyorum..
bizede allah sabır versin :'(
herkese ii akşamlar..

arkadaşlaaaaaar

aradılaaaaaaarrr

ben de artık sm³ oldum yaşasııııınnnnnn....

ece10 ' Alıntı:
kazanan arkadaşları tekrar tebrik ediyorum..
bizede allah sabır versin :'(
herkese ii akşamlar..

çok üzüldüm şuraya bende 7/7 yaptım demek isterdim ama olmadı 8e kadar şansımız devam ediyo artık ne diyim
hayırlı olsun aranan arkadaşları tebrik ediyorum tekrardan

sm³ ' Alıntı:
arkadaşlaaaaaar

aradılaaaaaaarrr

Nihayet. Kardeşim inan senin adına çok çok sevindim. Sonuna kadar hakettin. Güle güle kullan. Başarılarının devamını dilerim.

çok teşekkür ederim herkese, kazanaları da ayrıca tebrik ediyorum...

sm³ ' Alıntı:
arkadaşlaaaaaar

aradılaaaaaaarrr

tebriklerrr : ))) sevindimm şurda aranmayan bir ben kaldım galiba

Bizi de aramasınlar ya hu. Yeteri kadar sevindik zaten kardeşlerimiz adına. Allah sağlık versin. Gireriz marta en çalışmış halimizle.

aradılar soy ismim b ile başlıyor aradılar :D darısı hepinizin başına

Arkadaşlar bende ilk kez girdim aranmayı beklemesemde insan yinede bir umut aranır diye bekliyor... Umarım herkes emeğinin karşılığını alır. Yarın 17:00 de sitede açıklayacaklar. 7/7 yapmayan üzülmesin neden üzüleceksinizki belki 5-6 tane vereceksiniz. Hem daha çok hakkımız var. Herşeyin hayırlısı neyse o olsun. Belgeyi alanları tebrik ediyorum. Bu arada tesmerin sitesinde yazan yazıyı kopyalıyorum...

4-5 Aralık 2010 SMMM Sınav Sonuçları 5 Şubat 2011 günü saat 17:00'de açıklanacaktır.