4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

bende 18 de mesai bitiyo dedim ama .. 7-8 de arananlarda varmış..her an aranabilirsiniz merak etmeyin..

odayı aradım isim soyiyim falan yok dedi akşam 8e kadar sürer aramalar dedi yarında açıklanıyo zaten dediler

tembell ' Alıntı:
ayyuk ' Alıntı:
tembell ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:
ayyukkkkk tebrik ederim, yarın ilk işin o dövmeyi sildirmek olsun. Artık hanım hanımcık bi SMMM ol lütfen :)
bende 3 tane dövme var hanım hanımcık olunmuyo mu?

tembel bende bi hayli piercing vs de var işin esprisi o tabi
ben piercing yok :) o kadar genc değilim .. :D

tembel arandımmm biliyomusun

stonhand ' Alıntı:
Yok ya beni hala arayan yok valla sinirler fora hep açıklansın istiyordum ama kaderde aranamamakda varmış en azından bir umudum vardı onuda aldılar elimden sinirler fora ki ne fora

İstanbulda en az 500 kişi kazanmıştır. Arananlarında şu ana kadar verdiği tek isim Turgay Kanarya. Herbiri ile en az 1 dk konuşsa yine gece 12 yi bulur. Az daha sabret dostum.

denetimzede ' Alıntı:
stonhand ' Alıntı:
Yok ya beni hala arayan yok valla sinirler fora hep açıklansın istiyordum ama kaderde aranamamakda varmış en azından bir umudum vardı onuda aldılar elimden sinirler fora ki ne fora

arandım ben ama ağlamaktan adamı dinleyemedim
karışık arıyolarmış
arıcaklar senide merak etme bekle acık
hadi hayırlı ugurlu olsun
Allah bol kazanc nasip etsin e'mi

ben aranmadım yapamadım demek 7 / 7 olmadı : (( kesin bir sürü dersten de kaldım bitti gitti işte

alev34 ' Alıntı:
odayı aradım isim soyiyim falan yok dedi akşam 8e kadar sürer aramalar dedi yarında açıklanıyo zaten dediler

alev bana özelden mesaj at aradılarsa tammı seni merak ediyorum sonuçları öğrenincede yaz olurmu

tembell ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:
tembell ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:
ayyukkkkk tebrik ederim, yarın ilk işin o dövmeyi sildirmek olsun. Artık hanım hanımcık bi SMMM ol lütfen :)

Neşen yerine geldi, sataş millete artık :)
ciddi sordum :)
bende 3 tane var ..
ama sildirmem cok seviyorum onları ben :D

Ben de yaptırıcammmm:)

denetimzede ' Alıntı:
tembell ' Alıntı:
ayyuk ' Alıntı:
tembell ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:

tembel bende bi hayli piercing vs de var işin esprisi o tabi
ben piercing yok :) o kadar genc değilim .. :D

tembel arandımmm biliyomusun
biliyom tebrik ettim görmedin :) sevinçten

stonhand ' Alıntı:
[/quote
stonhand ' Alıntı:
]

Arkadaşım ben senin aranacağına inanıyorum inan ben doğum yaptığım için çalışamamıştım sadece sınavdan önceki gün senin notlarına baktım ve finansalı vermişim smmm olmuşum allah senden razı olsun....

stonhand ' Alıntı:

canını sıkma stonhand

senin cevaplarla karşılaştırınca benim cevapları epey benzerdi.(373-381 i tartışmıştık) senin de geçmen gerekir diye düşünüyorum

notların için tekrar çok teşekkürler.bolca dua aldın bence geçersin hayırlısı olsun....

gül-gök ' Alıntı:
stonhand ' Alıntı:
[/quote
stonhand ' Alıntı:
]

Arkadaşım ben senin aranacağına inanıyorum inan ben doğum yaptığım için çalışamamıştım sadece sınavdan önceki gün senin notlarına baktım ve finansalı vermişim smmm olmuşum allah senden razı olsun....

Allah cümlemizden razı olsun belgenizde hayırlı uğurlu olsun ufaklığada Allah uzun ömürler versin.

açıklansında rezilliğimi yazarım artık denetimzede tekrar tekrar tebrik ediyorum seni tenbelli balık abiyi ayyuku başka kim arandıysa yazık ama çok çalışmıştım benn :(

gül-gök ' Alıntı:
stonhand ' Alıntı:
[/quote
stonhand ' Alıntı:
]

gül-gök finansal nasıldı ya sözel falan yapmışmıydın

olmadı işte yapamadım ben kaldım

stonhand ' Alıntı:

umarım vermişsinizdir sınavı herkesin üzerinde fazlasıyla emeğiniz var

Ben Sözel yapmadım 14-15 madde doğruydu gelir tablosu vardı bilancoyu yetiştiremedim birde kapanış kaydını yapmadım.

Bu çileden kurtulan herkese geçmiş olsun, belgeleri hayırlı olsun.

Akşam arananlar olursa da üşenmeyip yazsın lütfen, onlar adına seviniyoruz. (Benim gibi aranmayı beklemeyenler de çalışmaya devam edip bir dahaki sefer kurtulacağını umut etsin.)