tembell ' Alıntı:ben piercing yokayyuk ' Alıntı:tembell ' Alıntı:bende 3 tane dövme var hanım hanımcık olunmuyo mu?sedateroglu ' Alıntı:ayyukkkkk tebrik ederim, yarın ilk işin o dövmeyi sildirmek olsun. Artık hanım hanımcık bi SMMM ol lütfen![]()
tembel bende bi hayli piercing vs de var işin esprisi o tabio kadar genc değilim ..
![]()
stonhand ' Alıntı:Yok ya beni hala arayan yok valla sinirler fora hep açıklansın istiyordum ama kaderde aranamamakda varmış en azından bir umudum vardı onuda aldılar elimden sinirler fora ki ne fora
hadi hayırlı ugurlu olsundenetimzede ' Alıntı:stonhand ' Alıntı:Yok ya beni hala arayan yok valla sinirler fora hep açıklansın istiyordum ama kaderde aranamamakda varmış en azından bir umudum vardı onuda aldılar elimden sinirler fora ki ne fora
arandım ben ama ağlamaktan adamı dinleyemedim
karışık arıyolarmış
arıcaklar senide merak etme bekle acık
alev34 ' Alıntı:odayı aradım isim soyiyim falan yok dedi akşam 8e kadar sürer aramalar dedi yarında açıklanıyo zaten dediler
tembell ' Alıntı:ciddi sordumsedateroglu ' Alıntı:tembell ' Alıntı:bende 3 tane dövme var hanım hanımcık olunmuyo mu?sedateroglu ' Alıntı:ayyukkkkk tebrik ederim, yarın ilk işin o dövmeyi sildirmek olsun. Artık hanım hanımcık bi SMMM ol lütfen![]()
Neşen yerine geldi, sataş millete artık![]()
bende 3 tane var ..
ama sildirmem cok seviyorum onları ben![]()
biliyom tebrik ettim görmedindenetimzede ' Alıntı:tembell ' Alıntı:ben piercing yokayyuk ' Alıntı:tembell ' Alıntı:bende 3 tane dövme var hanım hanımcık olunmuyo mu?sedateroglu ' Alıntı:ayyukkkkk tebrik ederim, yarın ilk işin o dövmeyi sildirmek olsun. Artık hanım hanımcık bi SMMM ol lütfen![]()
tembel bende bi hayli piercing vs de var işin esprisi o tabio kadar genc değilim ..
![]()
tembel arandımmm biliyomusun
stonhand ' Alıntı:Yok ya beni hala arayan yok valla sinirler fora hep açıklansın istiyordum ama kaderde aranamamakda varmış en azından bir umudum vardı onuda aldılar elimden sinirler fora ki ne fora
[/quote
stonhand ' Alıntı:]
Arkadaşım ben senin aranacağına inanıyorum inan ben doğum yaptığım için çalışamamıştım sadece sınavdan önceki gün senin notlarına baktım ve finansalı vermişim smmm olmuşum allah senden razı olsun....
gül-gök ' Alıntı:stonhand ' Alıntı:Yok ya beni hala arayan yok valla sinirler fora hep açıklansın istiyordum ama kaderde aranamamakda varmış en azından bir umudum vardı onuda aldılar elimden sinirler fora ki ne fora
[/quotestonhand ' Alıntı:]
Arkadaşım ben senin aranacağına inanıyorum inan ben doğum yaptığım için çalışamamıştım sadece sınavdan önceki gün senin notlarına baktım ve finansalı vermişim smmm olmuşum allah senden razı olsun....
Allah cümlemizden razı olsun belgenizde hayırlı uğurlu olsun ufaklığada Allah uzun ömürler versin.
gül-gök ' Alıntı:stonhand ' Alıntı:Yok ya beni hala arayan yok valla sinirler fora hep açıklansın istiyordum ama kaderde aranamamakda varmış en azından bir umudum vardı onuda aldılar elimden sinirler fora ki ne fora
[/quotestonhand ' Alıntı:]
gül-gök finansal nasıldı ya sözel falan yapmışmıydın