4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

naztuğ ' Alıntı:
ys den geçerek belge almaya hak kazananlara süper smmm ünvanı verilmesi lazım bence ;D ;D ;D. zoru başardılar helal olsun. bu ys gitmezse bu dersi nasıl vericem onu düşünüyorum. psikolojik olarak ders çalışmak bile gelmiyo içimden. inşallah gider de biz de rahat rahat geçebiliriz finansaldan :-[

güzel fikir ssmmm, o zaman ben nikimi değişirim s²m³ yaparım :D

sm³ ' Alıntı:
naztuğ ' Alıntı:
ys den geçerek belge almaya hak kazananlara süper smmm ünvanı verilmesi lazım bence ;D ;D ;D. zoru başardılar helal olsun. bu ys gitmezse bu dersi nasıl vericem onu düşünüyorum. psikolojik olarak ders çalışmak bile gelmiyo içimden. inşallah gider de biz de rahat rahat geçebiliriz finansaldan :-[

güzel fikir ssmmm, o zaman ben nikimi değişirim s²m³ yaparım :D
aa evet değiştirmeniz gerekiyo bu durumda :D

ARKADAŞLAR İLKDEFA YAZIYORUM BENDE ARANMAYI BEKLEYENLERDENİM FAKAT ANLAŞILAN DAHA ÇOK BEKLEYECEĞİM ;D HALA ARIYORLAR MI? BİLGİSİ OLAN VARMI

Mesaj içeriğinde büyük harf kullanmayınız.

denetimzede ' Alıntı:
sinan yücel abimiz tatlı orucunu bozdumu acep?
yoksa dün sonuçlardan sonra tatlı komasınamı girdi?
bozdum valla ablacım dayanamadım saki aşerer gibi ama yinede diğer arkadaşları bekliyorum devamını getirmek için ;) :D

aranalar yazsın da bizde tebrik edelim :)

kardeş saat 1 de aradılar . ismmmo dan kazım bey aradı tebrik ederiz müşavir oldunuz dedi .

çok heyacanlıyım.İnşallah herkes geçer.özellikle son hakları kalan arkadaşlar.

hala arama yapılıyormu acaba geçen her dakika ümidim yok oluyor tek dersim var finansal muhasebe ve 55 almam lazım 3.girişim bu ders yüzünden bir türlü alamıyorum belgeyi mideme agrılar giriyor artık tekrar sınava hazırlanmak istemiyorum kaldıramıyorum sınavım gayet iyi geçmişti ama hala aranamadım

smmm belgesini almaya hak kazanan tüm arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum.

bu kadar saat bekleyipte kaldığımı öğrenirsem eğer kalp krizinden gidebilirm ;D

belgeyi alan arkadaşlar hepinizi tebrik ederim. hayrını görün ve bol para kazanın ;)

arkadaşlar y.s istifa etti söylentileri var doğruluğu hakkında bilgi sahibi olan varsa bilgilendirebilrmi?

arkadaşlar bende arandııııııııııııııııııııııııııım üzüntüden kendimi sokağa atmıştım 1 civarı kazım bey aradı soyadından dolayı geç aradık kusura bakma dedi çok mutluyum.

akkara ' Alıntı:
arkadaşlar bende arandııııııııııııııııııııııııııım üzüntüden kendimi sokağa atmıştım 1 civarı kazım bey aradı soyadından dolayı geç aradık kusura bakma dedi çok mutluyum.
Hayırlı olsun tebrikler..

alny ' Alıntı:
firat072 ' Alıntı:
alny ' Alıntı:
smmm belgesini almaya hak kazanan tüm arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum.

siz antalyadaydnız galiba başkan aramdımı sizi

maalesef aramadılar beni. muhasebeden 4. hakkımı kullanacağım martta

inşallah geçersiniz biz ilk girişimde finansalı verdim ama hiç beklemiyordum hatta hocanın kitanlarını trabzonda getirdim allhü teala kolaylık versin

firat072 ' Alıntı:
alny ' Alıntı:
firat072 ' Alıntı:
alny ' Alıntı:

siz antalyadaydnız galiba başkan aramdımı sizi

maalesef aramadılar beni. muhasebeden 4. hakkımı kullanacağım martta

inşallah geçersiniz biz ilk girişimde finansalı verdim ama hiç beklemiyordum hatta hocanın kitanlarını trabzonda getirdim allhü teala kolaylık versin

amin çok teşekkür ederim. stresim biraz fazla benim. çünkü bu ikinci dosyam. ve muhasebeden 4. hakkıma gireceğim. onca dersi verdikten sonra tek muhasebede takılı kalmak üzüyor ..