4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

her ne kadar geçtiysem bile şu resmi sonuçları gözümle görmek istiyorum .

arkadaşlar odayı aradım geçtiğimi söyledi bayan aramaları yetiştirememişler sizde arayın söylüyorlar

Vay arkadaş herkesi aradılar bir bizi aramadılar. Çokta iyi geçmişti sınavlarım. İkinci girişimdi. Ne arayan var ne soran :( .. Hakkımızda hayırlısı. Geçen arkadaşların hepsini canı gönülden tebrik ediyrum. Allah utandırmadan belgelerinin kullanmalarının nasıp ve niyaz eylesin. Geçemeyen arkadaşlar bende dahil. Allah yar ve Yardımcımız Olsun....!!!

akkara ' Alıntı:
bil57 ' Alıntı:
http://www.istanbulsmmmodasi.org.tr/inputruhsattoren.asp

akkara veya batista

kardeşler üstteki linketc kimlik nonuzu girdiğinizde ne çıkıyor
lütfen TC nizi kontrol ediniz diyor.
akkara ' Alıntı:
bil57 ' Alıntı:
http://www.istanbulsmmmodasi.org.tr/inputruhsattoren.asp

akkara veya batista

kardeşler üstteki linketc kimlik nonuzu girdiğinizde ne çıkıyor
lütfen TC nizi kontrol ediniz diyor.

hocam varya Allah senden razı olsun ne muradın varsa versin ya bende hepten kaybettim sandım hala umut devam ediyo Allah razı olsun

aranmayan arkadaşlar hemen ümitsizliğe kapılmayın belli olmaz aranmadan geçenlerde olabilir.

Batista ' Alıntı:

aynen öyle, belli olmaz bunlara ::) hatta odadaki kadın bana bunlar resmi olmayan sonuçlar dedi, o andan beri acayip tırsıyorum, kendilerine bağırdım diye bana kazık atmasalar bari :(

size ayrıca mesaj mail gibi bi şey geldimi ya kusura bakmayın ama yani gerçekten iyice titriyorum artık sizide meşgul ediyorum ama

sm³ ' Alıntı:
Batista ' Alıntı:

aynen öyle, belli olmaz bunlara ::) hatta odadaki kadın bana bunlar resmi olmayan sonuçlar dedi, o andan beri acayip tırsıyorum, kendilerine bağırdım diye bana kazık atmasalar bari :(

hadiya resmisi mi kalmış ya valla çıldıracağım

bil57 ' Alıntı:
size ayrıca mesaj mail gibi bi şey geldimi ya kusura bakmayın ama yani gerçekten iyice titriyorum artık sizide meşgul ediyorum ama
yok gelmedi sadece aradılar.