ben kayseri odasına bağlıyım , acaba istanbul odasını arasam sorsammıfikret79 ' Alıntı:istanbul numara 0212 315 84 00 yönetim sonra sekreterlik
fikret79 ' Alıntı:arkadaşlar son hakkımdı allah herkese nasip etsin kimse üzülmesin dediğim gibi herkesi aramıyorlar
açmuyolarrrrrrrrrrr aradım acmuyo kımsefikret79 ' Alıntı:istanbul numara 0212 315 84 00 yönetim sonra sekreterlik
SerbestMüşavir ' Alıntı:ben kayseri odasına bağlıyım , acaba istanbul odasını arasam sorsammıfikret79 ' Alıntı:istanbul numara 0212 315 84 00 yönetim sonra sekreterlik![]()
SerbestMüşavir ' Alıntı:ümitlenmesin derken sen ümitsiz birisin sanırım. aranmasakta önemli değil ben ümitliyim arkadaş!!!
fikret79 ' Alıntı:arkadaşlar ümidinizi kesmeyin bende aranmadım ama geçtim inşallah sizde geçersiniz
rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah alırsın belgeyisürrealistt ' Alıntı:SerbestMüşavir ' Alıntı:ümitlenmesin derken sen ümitsiz birisin sanırım. aranmasakta önemli değil ben ümitliyim arkadaş!!!
ümitlen tabi kardeşim tabiki ümitlen..Allah gönlüne göre versin..
SerbestMüşavir ' Alıntı:rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah alırsın belgeyisürrealistt ' Alıntı:SerbestMüşavir ' Alıntı:ümitlenmesin derken sen ümitsiz birisin sanırım. aranmasakta önemli değil ben ümitliyim arkadaş!!!
ümitlen tabi kardeşim tabiki ümitlen..Allah gönlüne göre versin..
evet, sizlerden istirhamımız ilk defa öğrenecekler için biraz zaman tanıyınf_kara ' Alıntı:sınav sonucunu öğrenen arkadaşlar lütfen tesmere girip kilitlemeyin 24 saattir sonuç bekliyoruz ;D