4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

alny ' Alıntı:
arkadaşlar olmaz sanmıyorum ama umarım bir hata olmuştur ve hepimiz belgemizi alırız. sm lerden daha çok hakkettiğimize inanıyorum..hepimiz çok emek verdik. gecemiz gündüzümüze karıştı. eğer olmazsa da umarım mart 2011 de yeterlilik sınavı artık bizim için tarihe karışır ve güne smmm olarak uyanırız.

siz alanyadasınız belki geçmişinizdir burdaki odayamı geliyor sonuçlar alanyayamı

Arkadaşlar sabahtan beri telefona bakıp duruyorum. Duşa girerken bile telefonu yanıma aldım :)

Ama arayan soran yok. Anlaşıldığı kadarı ile aramalar soyadına göre yapılıyor. Zaten mantık olarak karışık arama diye bir şey olmaz. Yine marta kadar tırmala. Ondan sonra da sonuçlar açıklansın diye tırmala :(

Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum.

Darısı bizlerin başına.

kazananları çok tebrik ediyorum inşallah darısı başıma olur. sizler kaçıncı girişinizde başardınız kursa gittiniz mi?

son dakikalar artık. hepinizi seviyorum değerli üstadlar ve meslektaşlarım, rabbim yardımcımız olsu7n

firat072 ' Alıntı:
alny ' Alıntı:
arkadaşlar olmaz sanmıyorum ama umarım bir hata olmuştur ve hepimiz belgemizi alırız. sm lerden daha çok hakkettiğimize inanıyorum..hepimiz çok emek verdik. gecemiz gündüzümüze karıştı. eğer olmazsa da umarım mart 2011 de yeterlilik sınavı artık bizim için tarihe karışır ve güne smmm olarak uyanırız.

siz alanyadasınız belki geçmişinizdir burdaki odayamı geliyor sonuçlar alanyayamı

benim kaydım antalyada şu anda o yüzden antalyaya gelecek. alanya odasına geçiş yapmadım henüz

sanırım hepimiz aynı anda siteme yüklenirsek hiçbirimiz öğrenemicez sonuçları ;D

yusuf yusuf yusuf yusuf ............

sm³ ' Alıntı:
yusuf yusuf yusuf yusuf ............

:) Elim ayağım buz tuttu, böyle heyecanlı bir tip de değilim, ilk sınavda hiç takmamıştım; 1 dakika kaldı bu arada...
Sigaram da yakılmaya hazır bekliyor, off!

bakıyorum da yusuf lara ofansif oynamaya başlamışsınız....amele ruhsatı almak bu kadar heyecanlı mı? ;D

hem de çok heyecanlı, e hani sonuçlar ???

site kilit online sınavdan bakıyorum sonuçlar yok daha bunlar kafamı buluyor bizle ya