4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

ozlemyesilyurt ' Alıntı:
bil57 ' Alıntı:
ama gerçekten adamlar hiç bunlar tepki gösterirmi diye bile düşünmüyorlar,

sınavlarda gözgöre göre ayarlama yapıyorlar,

çok pişmanım böyle ciddiyetsiz bir mesleğe girdiğim için neden patronların bizi küçümsediğini şimdi daha iyi anlıyorum

avukatlara ,baroya ozenıyorum valla..haklarını alıyolar..hıc yoktan cmkdan para alıolar kii giderlerini karsılayarak ayakta kalmalarına yetıo ne guzell ..

onlar birlikte tek bir beyin gibi hareket ediyorlar bizde mesleğe yeni giren adam bile kendini bi şey sanıyo

akkara ' Alıntı:
arkadaşlar şimdi bi arkadaşımla konuştum onu da sabah aramışlardı notunu sorduğunda pazartesi siteden görürsünüz demiş demekki notlar yüklenmedi

ay yuhh dıyorumm yaaa..odadakılerı dun arıyom yok yerınde degıller yok bılmıoz..adam oynatıolar ..p.tesi görürler ama

akkara ' Alıntı:
arkadaşlar şimdi bi arkadaşımla konuştum onu da sabah aramışlardı notunu sorduğunda pazartesi siteden görürsünüz demiş demekki notlar yüklenmedi

Madem bugün açıklanmayacağı biliniyordu, o zaman bugün 17:00 itibariyle açıklanacağı bilgisini websitesinden kaldırmaları gerekirdi, bu kadar gevşeklik olabilir.

arayıp sormak isteyen varsa beni bugün arayan kazım beyin cep telefonunu veriyim

bil57 ' Alıntı:
ozlemyesilyurt ' Alıntı:
bil57 ' Alıntı:
ama gerçekten adamlar hiç bunlar tepki gösterirmi diye bile düşünmüyorlar,

sınavlarda gözgöre göre ayarlama yapıyorlar,

çok pişmanım böyle ciddiyetsiz bir mesleğe girdiğim için neden patronların bizi küçümsediğini şimdi daha iyi anlıyorum

avukatlara ,baroya ozenıyorum valla..haklarını alıyolar..hıc yoktan cmkdan para alıolar kii giderlerini karsılayarak ayakta kalmalarına yetıo ne guzell ..

onlar birlikte tek bir beyin gibi hareket ediyorlar bizde mesleğe yeni giren adam bile kendini bi şey sanıyo

hiç sormayın daha yeni mali müşavir olan arkadaşın şimdi yanına yaklaşılmıyo, insanın yüzüne direkt sen kimsin ben mali müşavirim diyebiliyor, bu adam birde komiteye girmiş düşünün siz odanın halini

akkara ' Alıntı:
arayıp sormak isteyen varsa beni bugün arayan kazım beyin cep telefonunu veriyim

TESMER'den birilerinin telefonu olsa iyi olurdu, gerçi odadakiler TESMER yöneticilerinin telefonu bilirler ama bize vermezler tabii.

geçen dönem çok şey yaptık ama hiçbiri sonuç almadı çünkü bana burada arıyorum mail atıyorum diyen arkadaşların çoğu atmadı

kardeşim kendinize saygı duyun ki karşıdaki adam da size saygı duysun

bakın ben denetçiyim bir çok firmaya gittim size şunu söyleyebilirimki bir çok muhasebeci arkadaş kukla olmuş, ptronunun elinde bize oynuyo,

bir çoğu halinden memnun benim kazancım iyi diyor,

bir çoğu bir tane daha yeni mali müşavir istemiyor,

bir çoğu dik duramıyor,

önce kendimize saygı duyalım ne yaptınız arkadaşlar mail attınız mı şurada 300 küsür izleyici dahil kişi var biliyorum ve tahmin edebiliyorum ki sınva sonucu butonunu tıuklamaktan başka hiç bir şey yapmadınız

bu forumda250 sayfa var kaç tanesi sorunlarınıza yönelik hepsi bu forumu doldurabilmek için yazılmış boş yazılar sonra söyleyince kızıyosunuz tesmer canavarını biz yarattık başımıza biz muısallat ettik

en küçük sorununuzu bile size hiçbir zararı olmayacak bir dilekçeyle karşı trarafa iletemediniz çünkü korkuyorsunuz kimden onlaradan neymiş adımı alırlarmış bana takarlarmış cehnennem soğuyana kadar burdayım o belgeyi alıcam bu sorunları düzelteceğim hiç bi şey de istemiyorum kendi mücadelemi vereceğim bir başkasından bi şey yapmasını istemeyeceğim sizler serbest meslek erbabı olacaksınız burda hakkınızı savunamıyorsanız dışarıda nasıl savunacaksınız

Arkadaşlar yok mu kimsenin bi hacker tanıdığı Türk Hackerların neler yaptığını bilmeyen yoktur, şu Tesmerin zaten çalışmayan sayfasına Türk Bayrağını yerleştirip altına da güzel bişeyler yazsak ne iyi olur...bunların tek bildiği şey siyaset yapmak bizim haklarımızı koruyacaklarına, sahip çıkacaklarına siyasi parti gibi hareket eden insanlar topluluğu işte.

ben onurum için bunu yapacağım siz de yaparmısnız bilmiyorum sizin sorununuz

ymm çocukları işini bilen smmm çocukları ilk girişte bu belgeyi alıyo,

tek ben mi biliyorum bunu oda toplantılarında hali hazırdaki göbekli dişi dökülmüş mali müşavirlerin bu kadar mali müşavir yeter biz ne kazanacağız dediğini tek ben mi biliyorum

arkadaşlar tesmer'i mesaj ve mail bombardımanına tutalım bunlar önemli şeyler, 2008 mayıs stajerleri iyi bilirler o dönem 3 tane hatalı soruyu mail ve fax aracılığıyla iptal ettirmiştik. Şimdi neden olmasın baskılar elbet sonuç verecektir.

sınava giren sayısı bellidir ve 2010 üçüncü dönem mali müşavir yapılacak kişi sayısı da bellidir

hatta 2011 ve sonrasıda bellidir sen bu çan eğrisinin üzerine geçemiyorsan yani istedikleri bilgiyi kağıda dökemiyorsan seni almazlar ama

temser de tanıdığın varsa odada tanıdığın varsa ymmm tanıdığın varsa çıtlatırısın konuyu geçersin

adamların zihniyeti bozuk ya neymiş tek dersi kalanlar yığıldı biz onları bu sefer geçirelim

açık söylüyorum hiç bir şekilde bu nesnel sisteme yazılı sınava güvenmiyorum hala da güvenmiyorum odada notlarala oynanadığına bile inanıyorum hocalara kızmayın bence bunu malum kurum ve odaları yapıyor

bil57 ' Alıntı:
geçen dönem çok şey yaptık ama hiçbiri sonuç almadı çünkü bana burada arıyorum mail atıyorum diyen arkadaşların çoğu atmadı

kardeşim kendinize saygı duyun ki karşıdaki adam da size saygı duysun

bakın ben denetçiyim bir çok firmaya gittim size şunu söyleyebilirimki bir çok muhasebeci arkadaş kukla olmuş, ptronunun elinde bize oynuyo,

bir çoğu halinden memnun benim kazancım iyi diyor,

bir çoğu bir tane daha yeni mali müşavir istemiyor,

bir çoğu dik duramıyor,

önce kendimize saygı duyalım ne yaptınız arkadaşlar mail attınız mı şurada 300 küsür izleyici dahil kişi var biliyorum ve tahmin edebiliyorum ki sınva sonucu butonunu tıuklamaktan başka hiç bir şey yapmadınız

Söylediklerinize tümüyle katılıyorum. Bütuna tıklamaktan başka şey yapmayanlar için, biraz anlatayım yaptıklarımı:

Staj süreci, sınavlar, vb. konulardaki genel talep ve önerilerimi e-postayla gönderdim (ki bunların bir kısmı beni ilgilendirmiyordu, stajım bitmişti, sınav haklarım daha yeni başlıyordu filan, ama meselem gündelik ve sadece kendime ait sorunlar değildi). Bunun dışında geçen sınavda hukuk cevap anahtarındaki bir eksikliği TESMER websitesinden e-postayla bildirdim, bir aydan fazla süre geçti ama cevabı tamamlayıp teşekkür etmek için aradılar. Telefondaki yönetici teşekkür etse de hemen kapatamadı, daha evvel yazdıklarım hakkında kendisine sorular sordum açıklamalar aldım. Son olarak cevapların sonuçlardan önce açıklanmamasına mevzuatın mı cevaz verdiğini ve itiraz-inceleme süreçlerini yeni sınavdan geriye hesapladığımızda kısa sürede açıklanması gerektiğini, ne zaman açıklanacağını sordum web sitelerinden. Bu kez ilk soru cevapsız kaldı, ikinci soruma da kağıtların incelendiği yönündeydi. Gelen e-postaya cevap yazdım, teşekkür ettim ama sorularımdan cevap verilmeyeni tekrar ettim, halen cevap gelmedi. Bu yazışmaları buraya da kopyalamıştım hatta.

Yaptıklarım yeterli değil elbette, ama içerik olarak demiyorum yetersizliği, destekçinin yok denecek kadar az olması bakımından. Bence mesele, insanların sıkıntı da çekseler nasılsa bir gün kurtulacaklarını düşündükleri bu süreçte ellerini taşın altına koymaya erinmeleri. Bu şekilde düşününler, bence iş hayatında arkalarından gelen, yetişen meslektaşların da aynı sıkıntıları çekmelerini isteyenler. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın, zihniyetindekiler. Çıkarlarını gözeten, adalet duygusuna sahip olmayanlar. Birşeyler yapanların, yapmak isteyenlerin, köprüyü geçtikten sonra da çabasını esirgemeyeceklerin bir araya gelmesinden başka çözüm gelmiyor aklıma, ama bu kesim de o kadar az ki, yılgınlığa kapılıyorum.

yeter artık ben hiç kimseyi örgütlemeyeceğim he bunu yaparmıyım sonuna kadar yaparım ama kendimi kandırmak istemiyorum artık bende insanım ya hasta hasata elimden geleni yapıyorum ayakta duracak halim yok

ama yeter sadece onurlu insanlar gibi davranacağım hiç kimsenin ömrüm boyunca hakkını yemeyeceğim görerek karşımda hakkını yedirtmeyeceğim

Girmiş olduğunuz bilgilere kayıtlı bir sonuç bulunamadı!

Geri gitmek için tıklayınız.

tıklıyoruz bakalım, zaten sayenızde hep gerı gıdıyoruz.. bır adım ılerı gıden varsa bana da haber versın!!!!

bu işlerden anlamam ama..bu tesmerde çalışan IT elemanları uzaktan ana bilgisayara bağlanıp sorunu çözemez mi?