4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

bela bile okuyamıyorum sinirden deli olmuş durumdayım şimdiye kadar şikayet dilekçesinde bulunmadım tek dersim var sınavım iyi geçti ama aranmadım saat 5 oldu sonucumu göremiyorum insan yerine konulmuyoruz bu kurum tarafından sınav ücreti itiraz ücreti takır takır ödüyoruz sonucunuda net bi şekilde öğrenmek en doğal hakkımız artık geçsemd ekalsamda tesmere güzel bi şikayeti hak etti

arkadaşlar şu gun acıklanıcak dıye bıseyde yazılmadı sorunu gıdermeye calısyolar heralde

tıklayın arkadaşım orda adamlar sonuçları ayarladıu zaten çok iyi yapmadıysan söyleyim sonuç hüsran he tek dersin varsa geçebilirisin iyi yapmadıysan ama 234 dersin varsa daha çok poiskolojin bozulacak

adam senin elinden ekmeğini çalıyo kardeşim illa sana fiziken zarar mı vermesi lazım uyan uyuma

günlerini gün ediyolar oturdukları yerde

beynanmeleri vermeye gelince her türlü yolu deniyorlar niye bizim sorunumuza bir oda üyesi stajer müdürü ne biliyim bir kişi bir tek yorum yapmıyo anla değerini be ille yüzüne söyleyecek uyan arkadaşım uyan

ben bunları söylüyoruym diye bana tepki duyma ben değilim malum kurum ve oradaki kişler muhatabın

Sayın yetkililer
sınava girmek için karşılaştığım sorunlar yetmezmiş gibi (stajeri olduğum smmm ve şirketten evrak almak adına çektiğim sıkıntılar ve yok zamanda yatırdığım sınav harçları gibi) 60 gün yasal süreyi bekletip açıklanacağı söylenen 05/02/2011 tarihinde de gerim gerim gerilerek sonucunu beklediğim sınavın hala açıklanacağı ümidiyle bilgisayar başından kalkmadım. takdiri Herhangi bir açıklama yapma zahmetinde bulunmayan yöneticilere bırakıyorum lütfen bizi emek vererek yapmaya çalıştığımız saygı görmese de ekmek paramızı kazanmaya çalıştığımız mesleğimizden bari siz soğutmayın saygılarımla,

TESMERE YAZDIĞIM MAİL eminim hepimiz bu şekilde madur olduk

smmm yeterlilik stajyeriyim sınav açıklanma süreleri ve söylnen saatte açıklanmaması hiç bir yetkilinin açıklama zahmetinde bulunmaması beni meslekten soğuttunuz.bizim ve çevremizdekilerin çektiği sıkıntıyı sorumsuz sorumlulara hediye ediyorum

tesmere gönderdiğim mesaj çekinmeyin siz de en azından bir mesaj atın

arkadaşlar daha sonuçlar açıklanmadıu ama şurada en azından 300 üzerinde kişi var hepimiz öyle yada böyle mali müşavir olacağız,

lütfen biraz daha fazla kazanıyım diye kıyakçı olmayın,
lütfen biraz daha kazanayım diye avantacı olömayın,
lütfen vergi dairesindeki kısıtlı beyinli memurlarla karmaşık ilişkilere girmeyin lütfen onlara hakkettiklerinden fazla değer vermeyin lütfen ya

bir mali müşavir geliyo vergi dairesine adam sanırsın vergi dairesi müdürü ya öyle doyurmuş ki adamları sınır tanımamış

sonra bu adam geliyo odada bi kurulun başına geçiyo türlü hilelerlel yapma yaptırma kul hakkı yedirtme kardeşim

tüyü bitmemiş yetim senin yediğin o parayı yiyemeden ölüyo tetikçi oluyo okuyamıyo sen değerlisin bu ülkeye bi şey kat olanları götürme

bu dünyadan götüreceğin tek şey beyaz kefen acı ama böyle senle birlikte toprak altında çürüyecek çok hırslıysan bi acil servislere git bi şey yap kendini dizginle

bence tesmere tesmeri şikayet ederek sonuç alamayız daha üst yerlere şikateimizi ciddi boyutlarda iletmemiz lazım çok sıkıldım bütün günüm heba oldu sınav sonucum ne diye düşünmekten

sürrealistt ' Alıntı:
bu işlerden anlamam ama..bu tesmerde çalışan IT elemanları uzaktan ana bilgisayara bağlanıp sorunu çözemez mi?

Sorun varsa zaten evlerine gönderilmemeliydiler iş bitene kadar, sonradan farkedilen bir sorunsa da geri çağırsalardı ve fazla mesailerini ödeyip çalıştırsalardı. IT'ciler için böyle ekstra durumlar alışıldık şeylerdir benim bildiğim.

Yarım saattir filan hata mesajları görünmüyor, sadece gri bir ekran geliyor. Acaba 4 saatte halletmek üzere olabilirler mi yoksa çok mu Polyannaca düşünüyorum?

Girmiş olduğunuz bilgilere kayıtlı bir sonuç bulunamadı!

Geri gitmek için tıklayınız.

bu uyarı saat 5 ten beri hiç değişmedi ben uğraştıklarını sanmıyorum

istanbuldan giriyorum internetim ttnet hiç bi değişiklik yok yani böyle bi kurum olamaz gerçekten söylenecek kelime yok bi de bu adamlarra şikayet maili göndermeiştim muhtemelen o da çökmüştür bu kadar dandik site olmazzzzzz

bende sanmıyorum uğraşan insan siteye bi özür mesajı koyar çalışmalar devam ediyor yazar çokmu zor bişey ama kimin umrunda biz merak etmişiz etmemişiz ki sınav sonucumuzu öğrenmek en tabi hakkımız şu saatte kim bi yetkiliye ulaşabilirki pazartesiye kaldı gibi

hhhheyyyyyyyyyyy forumun sayın üstatları ben geldim :D noldu fosmer fos çıktı sonuçlarıda öğrenemedik :D

yucel beyi aramadınız mı:)

ece10 ' Alıntı:
off ya çok üzüldüm valla aramasalardı beni ne yapardım şimdi tahmin edemiorum.. allahım hepinize sabır versin..

sevindim aranmana : ))) sölemiştim aranırsın diyee

bil57 ' Alıntı:
istanbuldan giriyorum internetim ttnet hiç bi değişiklik yok yani böyle bi kurum olamaz gerçekten söylenecek kelime yok bi de bu adamlarra şikayet maili göndermeiştim muhtemelen o da çökmüştür bu kadar dandik site olmazzzzzz

sende aranmamıştın dimi..

kim neyle uğraşacak adamlar evlerine gideli saatler olmuştur şimdi tv nin karşısında keyifli keyifli oturuyorlardır kim takar stajerleri. şuan tesmerin çalışma ihtimali sayısal lotoyu kazanmakla aynıdır herhalde

stonhand ' Alıntı:
kim neyle uğraşacak adamlar evlerine gideli saatler olmuştur şimdi tv nin karşısında keyifli keyifli oturuyorlardır kim takar stajerleri. şuan tesmerin çalışma ihtimali sayısal lotoyu kazanmakla aynıdır herhalde

seni aramadılarmı abi yaaaaa

TÜRMOB sitesi bilgi edinme sayfasına yazmayı düşünüyorum. Dert yanma ve iç dökme içermeyecek, hitap ve saygı ifadelerinin arasında sadece bir cümle olacak: "TESMER web sitesinde 2010/3 SMMM Yeterlilik sınavı sonuçlarının 5 Şubat 2011 tarihinde saat 17:00 itibariyle açıklanacağı bildirildiği halde, sonuçlara saatlerce ulaşılamasının ve bu konuda kurumca web sitesinde açıklama yapılmasının nedeni hakkında bilgi verilmesini rica ederim."