alev34 ' Alıntı:Finansal Muhasebe 23 23
Finansal Tablolar ve Analizi 50 50
Maliyet Muhasebesi 55 55
Muhasebe Denetimi 71 71
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması 50 50
Hukuk 60 60
Muh. ve Mali Müş. Meslek Hukuku 35 35
Staj Tamamlama Notu - 95
iki tane kaldı maliyeti beklerken meslek gelmiş![]()
oky ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:Finansal Muhasebe 23 23
Finansal Tablolar ve Analizi 50 50
Maliyet Muhasebesi 55 55
Muhasebe Denetimi 71 71
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması 50 50
Hukuk 60 60
Muh. ve Mali Müş. Meslek Hukuku 35 35
Staj Tamamlama Notu - 95
iki tane kaldı maliyeti beklerken meslek gelmiş![]()
malum finansalın gelmesine şaşırmadık. maliyetten kurtuldunmeslek, piyangodan çıkmış gibi oldu.. martta işi bitirirsin
![]()
SMİRNOFF040 ' Alıntı:Arkadaşlar finansal tablolardan 46 ile kaldım sizce itiraz etmelimiyim?
burdayım bende 57 aldım ;Dalev34 ' Alıntı:sinannnnn nerdesinn sinannmaliyeti vermişim bende 55 le
![]()
sinanyucel ' Alıntı:burdayım bende 57 aldım ;Dalev34 ' Alıntı:sinannnnn nerdesinn sinannmaliyeti vermişim bende 55 le
![]()
stonhand ' Alıntı:yahu bu maliyetin palası tam psikopat çıktı 55 puanlık soruyu yaptım sadece 3. şıkkında satışı yarın değil tam hesapladım bu gitmiş 55 i 3 e bölmüş 18.33 bunuda 2 ile çarpmış al işte 36.66 oda 37 yahu tek bir hatadan adammı bırakılır be vallahi bu adam finansaldanda beter olacak çünkü aralıkta birde kolay sordu şimdi martta canımızı çıkarır bittim ben ya bari itirazdan yardımcı olsalarda kurtulsam şundan ama medet umduğum kurum tesmer olunca insanın bir offffffff çekesi geliyor.
şimdi dersaneye gidemem eldeki notlardan tekrar çalışıcam en azından bu sefer 3 saatlik finansal işkencesi yok Allahıma çok şükür sürmen belasından kurtuldum inşallah kesin istifa etmiştirdi hepimiz kurtuluruz
simao82 ' Alıntı:iki kez sınava girdim temmuzda sınavlar öğleden sonraya ertelendi kafa duval oldu, aralıkta girdim kpsd sınavı yüzünden sandalyede sınava girdik dizimizin üzerinde finansal sorularını cevaplamaya çalıştık zaman yetmedi..adalet mi bu...
alev34 ' Alıntı:balıkkkkkkkkkkk abiiiiiiiiiii 5 tane vermişim meslek hukuku ve finansal kaldı
battibalikyangider ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:balıkkkkkkkkkkk abiiiiiiiiiii 5 tane vermişim meslek hukuku ve finansal kaldı
meslek hukuku onemsenmez ama hep boyle supriz yapar
tebrikler bence guzel bi sonuc
marta iyi hazirlanırsan smmm olummmmm yazarsın buraya![]()
stonhand ' Alıntı:yahu bu maliyetin palası tam psikopat çıktı 55 puanlık soruyu yaptım sadece 3. şıkkında satışı yarın değil tam hesapladım bu gitmiş 55 i 3 e bölmüş 18.33 bunuda 2 ile çarpmış al işte 36.66 oda 37 yahu tek bir hatadan adammı bırakılır be vallahi bu adam finansaldanda beter olacak çünkü aralıkta birde kolay sordu şimdi martta canımızı çıkarır bittim ben ya bari itirazdan yardımcı olsalarda kurtulsam şundan ama medet umduğum kurum tesmer olunca insanın bir offffffff çekesi geliyor.
şimdi dersaneye gidemem eldeki notlardan tekrar çalışıcam en azından bu sefer 3 saatlik finansal işkencesi yok Allahıma çok şükür sürmen belasından kurtuldum inşallah kesin istifa etmiştirdi hepimiz kurtuluruz