4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

benim kankada finansaldan kaldı 17 ile
eğer ala değişmezse dosya yakıcak kız bu adam yüzünden
hey Allahım sabır

alev34 ' Alıntı:
Finansal Muhasebe 23 23
Finansal Tablolar ve Analizi 50 50
Maliyet Muhasebesi 55 55
Muhasebe Denetimi 71 71
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması 50 50
Hukuk 60 60
Muh. ve Mali Müş. Meslek Hukuku 35 35

Staj Tamamlama Notu - 95

iki tane kaldı maliyeti beklerken meslek gelmiş :D

malum finansalın gelmesine şaşırmadık. maliyetten kurtuldun :) meslek, piyangodan çıkmış gibi oldu.. martta işi bitirirsin ;)

finansal 35 ( 13 yevmiyem doğruydu sözel yok)
vergi 55
maliyet 64

inşallah yusuf sürmen giderde martta hallederiz.

gecenlerr hayırlı ugurlu olsun :)
cok gıcıgım palaya 2 seferdır tek dersten gırıom hepsını ılk seferde verıp bu dersten kalıp durmak delı ettı benı 38 almısım..
sadece palaya degıl kpds ıle aynı gune saate denk getıren tesmere de yazıklar olsun..soyadımız y ıle baslıo dıye yer kalmayıp bızı kutuphanye attılar kaos ysanması yetmıo gıbı masa yok sandalye ustunde kucamızda h.mak kalemler yaptılar ya sınavı İNSAFFFF diyorum

Finansal Muhasebe 50 50
Finansal Tablolar ve Analizi 23 23
Maliyet Muhasebesi 50 50
Muhasebe Denetimi 70 70
Hukuk 60 60
Muh. ve Mali Müş. Meslek Hukuku 50 50

Staj Tamamlama Notu - 100

arkadaşlar ilk girişimde 7/6 ve en kolay dersten kalmışım yani smmm sayılırım artık süpeerrr

vergi tek ders 95 malimüşavirim .................................................

oky ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
Finansal Muhasebe 23 23
Maliyet Muhasebesi 55 55
Muhasebe Denetimi 71 71
Hukuk 60 60

Staj Tamamlama Notu - 95

iki tane kaldı maliyeti beklerken meslek gelmiş :D

malum finansalın gelmesine şaşırmadık. maliyetten kurtuldun :) meslek, piyangodan çıkmış gibi oldu.. martta işi bitirirsin ;)

vallahi maliyetten geçtim yaaa başka bişiy istemem ben mesleği saymıyorum o kolay verilir de iş palada bitiyo :D

allaha şükürler olsun tek ders finansaldan bende geçmişim. finansaldan 18 sorudan 15 doğrum vardı. sözelde yaptım. 50 almışım. 3 aylık tek ders çalışma emeğinin karşılığı, emekler boşa gitmedi çok şükür.

balıkkkkkkkkkkk abiiiiiiiiiii 5 tane vermişim meslek hukuku ve finansal kaldı

sinanyucel ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
sinannnnn nerdesinn sinann :) maliyeti vermişim bende 55 le :D
burdayım bende 57 aldım ;D

Finansal Muhasebe 23 23
Maliyet Muhasebesi 55 55
Muhasebe Denetimi 71 71
Hukuk 60 60

Staj Tamamlama Notu - 95

maliyet yerine bana mesleği vermişler :D sağolsunlar 7/5 oldu finansal ve meslek geldi haklıymış dershane hocası :D

yahu bu maliyetin palası tam psikopat çıktı 55 puanlık soruyu yaptım sadece 3. şıkkında satışı yarın değil tam hesapladım bu gitmiş 55 i 3 e bölmüş 18.33 bunuda 2 ile çarpmış al işte 36.66 oda 37 yahu tek bir hatadan adammı bırakılır be vallahi bu adam finansaldanda beter olacak çünkü aralıkta birde kolay sordu şimdi martta canımızı çıkarır bittim ben ya bari itirazdan yardımcı olsalarda kurtulsam şundan ama medet umduğum kurum tesmer olunca insanın bir offffffff çekesi geliyor.
şimdi dersaneye gidemem eldeki notlardan tekrar çalışıcam en azından bu sefer 3 saatlik finansal işkencesi yok Allahıma çok şükür sürmen belasından kurtuldum inşallah kesin istifa etmiştirdi hepimiz kurtuluruz

iki kez sınava girdim temmuzda sınavlar öğleden sonraya ertelendi kafa duval oldu, aralıkta girdim kpsd sınavı yüzünden sandalyede sınava girdik dizimizin üzerinde finansal sorularını cevaplamaya çalıştık zaman yetmedi..adalet mi bu...

stonhand ' Alıntı:
yahu bu maliyetin palası tam psikopat çıktı 55 puanlık soruyu yaptım sadece 3. şıkkında satışı yarın değil tam hesapladım bu gitmiş 55 i 3 e bölmüş 18.33 bunuda 2 ile çarpmış al işte 36.66 oda 37 yahu tek bir hatadan adammı bırakılır be vallahi bu adam finansaldanda beter olacak çünkü aralıkta birde kolay sordu şimdi martta canımızı çıkarır bittim ben ya bari itirazdan yardımcı olsalarda kurtulsam şundan ama medet umduğum kurum tesmer olunca insanın bir offffffff çekesi geliyor.
şimdi dersaneye gidemem eldeki notlardan tekrar çalışıcam en azından bu sefer 3 saatlik finansal işkencesi yok Allahıma çok şükür sürmen belasından kurtuldum inşallah kesin istifa etmiştirdi hepimiz kurtuluruz

palanın gdecegını nerden duydunuz kedın mı??benıde yıne 38 den bırakmıs..ıtıraz edecem ama okumazlar sanmıom yıne gecenkı gıbı olur..ben yusufun notuna mı baska kıtaba mı calısmalıyım sasırdım sımdı??

simao82 ' Alıntı:
iki kez sınava girdim temmuzda sınavlar öğleden sonraya ertelendi kafa duval oldu, aralıkta girdim kpsd sınavı yüzünden sandalyede sınava girdik dizimizin üzerinde finansal sorularını cevaplamaya çalıştık zaman yetmedi..adalet mi bu...

aynı sınıftamıydık acaba...mıllet ımza toplayıp gırmeyelım demıstı yapsak mı daha ııdı bılemedım :)

alev34 ' Alıntı:

meslek hukuku onemsenmez ama hep boyle supriz yapar

tebrikler bence guzel bi sonuc

marta iyi hazirlanırsan smmm olummmmm yazarsın buraya:)

galiba aynı sınıftaydık özlem hanım, tam bir rezaletti...

battibalikyangider ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:

meslek hukuku onemsenmez ama hep boyle supriz yapar

tebrikler bence guzel bi sonuc

marta iyi hazirlanırsan smmm olummmmm yazarsın buraya:)

evet meslek sorun değil sadece finansal diyorum artık eeee palada gitiğine göre veririrm artık :D 7/5 oldu gayet güzel ilk girişte

stonhand ' Alıntı:

şimdi bile olsa yuce ile calismani tavsiye ederim. son hafta hele gidersen kesin olur sonuc kardeslik