4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

sedateroglu ' Alıntı:
stonhand ' Alıntı:
Birde arkadaş sedat kardeşimizmiydi tahminde bulunan yahu bir insanın hepsini bilme ihtimali nedir benim için maliyet demişti diğer arkadaşlarıda tam bildi vallahi ben korktum kendisinden inmidir cinmidir ermişmidir olurda bu kadarda olmaz yahu ;D ;D ;D

sedateroglu ' Alıntı:
Ben size içgüdülerimle bazı arkadaşlarımızın sınavlarının nasıl sonuçlanacağını objektif olarak burada belirteyim de onlar boşuna beklemesin. :)

battıbalıkyangider abimiz bu sınavda SMMM olur
sm³ kardeşimiz bu sınavda SMMM olur
denetimzede ablamız bu sınavda SMMM olur
Alev34 en az iki dersten kalır (eksiği olmaz fazlası olur :), ciddiyim :))
stonhand kardeşim mart sınavına tek maliyet muhasebesinden girer. (inş öyle olmaz)
sinanyucel kardeşimiz bu sınavda SMMM olur

+,- 1,2 ders Alevde yanılabilirim :)

:):):) Yok dostum, in-cin değilim. İyi bir gözlemciyim sadece :P

sedat fal bakıyor musun :D kahveye gelelim sana

sedat mart sınavı için bilgilerini alıyım meslek ve finansaldan giricem ??? nolurum diyosun

arkadaşlar, elimde güzel ve yalın olarak anlatılmış maliyet notları var.Temmuzda sadece bu notlara çalışarak geçtim.isteyen olursa mail adresini versin yollıyayım.

finansaldan geçenlere formda bakıyorum geçenlerin hepsi 50 ile geçmiş nedir bu iş 50 nin altı kusuratlı ve 50 den yukarı not yok >:(

arkadaşlar yusuf sürmenden haber varmı? gerçekten istifa etmişmi ? neye göre kime göre çalışacağımı şaşırmış durumdayım zamanda daralıyo :( haberi olan varmı ? bilgisi olan varmı?

orhan hocanın kitabından çalıştım olmadı. yusuf sürmen'in kitabını alıp ona başlasam istifa etti deniliyor. muhasebe için nasıl bi strateji izlesek?

aazakli ' Alıntı:
finansaldan geçenlere formda bakıyorum geçenlerin hepsi 50 ile geçmiş nedir bu iş 50 nin altı kusuratlı ve 50 den yukarı not yok >:(
[/quote

Finansal Muhasebe 70 70
Finansal Tablolar ve Analizi - (80)
Maliyet Muhasebesi - (60)
Muhasebe Denetimi - (50)
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması - (55)
Hukuk - (70)
Muh. ve Mali Müş. Meslek Hukuku - (60)

Staj Tamamlama Notu - 98
Toplam 543
Ortalama 67,88
Tebrikler Başarılı oldunuz

oda başkanı çok iyi bir puan türkiye rekoru galiba dedi 70 için .gerçekten mi demişim heyecanla..
inanın temmuzda 27 aldıktan sonra 40-50 arası ancak olur bu okuma sistemiyle diyordum.
ama temmuzdan sonra tecrübelerime ve forumda yazılanlara göre daha dikkatli oldum.

1.Sözellerim birebir aynı değildi dehayla ama mantıklı ve doğru cevaplardı.
2.her sayfanın atına alt toplam ve devreden toplamları yaptım.(temmuzda bunu yapmamıştım.)
3.kar-zarar tutuyordu ama ufak farklılıklar vardı.
4.493 hesap yerine 380 ve 480 kullanmıştım. itfası da yanlış oluyor tabi.
5.100 Kasa yazmak yerine tek tek 100 Kasa Hesabı yazdım.(bunu temmuzda bilmiyorum)
6.780 hesap yerine 653 kullanmıştım.

Yani hesapladığım en az 4 yevmiye yanlışı vardı. Bir arkadaşın sınavdan önce hazırladığı excel puan hesaplama vardı. orda 42 alıyordum. O yüzden notuma çok şaşırdım.

Kalanlara Allah kolaylık versin inşallah ilk sınavda verirsiniz.

herkese merhabalar,

mart yeterlilik sınavı için benim de Vergi ve Hukuk notlarına ihtiyacım var. Elinizdeki notları benimle de paylaşabilirseniz çok sevinirim. ([email protected])

Bu 2'si hariç kalan tek dersim Finansal Muh. Bu 3 dersten de hiç sınava girmedim. Genel olarak korkulan dersler oldukları için son haklarıma bıraktım bunları. Özellikle Finansal Muh.'den geçen arkadaşlar nasıl ve hangi kaynaktan çalışmamı tavsiye edersiniz?

yardımlarınız için çok teşekkürler.

SMİRNOFF040 ' Alıntı:
handesis ' Alıntı:
SMİRNOFF040 ' Alıntı:
handesis ' Alıntı:
SMİRNOFF040 ' Alıntı:
Hande Hanım vergi notlarını bana da göndermeniz mümkün müdür? Şimdiden Teşekkürler ve Başarılar...

[email protected]

merhaba bende sadece hukuk notları var istersenız mail atabilirm.vergi hukuna OSMAN PEHLİVANIN kitabından çalışmıştım tavsiye ederim.

Teşekkürler hukuktan 85'le gectim ama bahsettiğiniz Osman Pehlivan'ın kitabına bakıcam,

BİR ARKADAŞIM BANA VERGİ NOTLARINI GÖNDERDİ.SİZE MAİL ATTIM.BELKI İŞİNİZE YARAR.

Notlar için teşekkürler. ;)

life arkadaşım banada maliyet notları atabilirmisin birde mali tablolar varsa atarsan çok sevinirim veya diğer arkadaşlarda varda atabilirler mi çok teşekkür ederim.

[email protected]

SerbestMüşavir ' Alıntı:
life ' Alıntı:
arkadaşlar, elimde güzel ve yalın olarak anlatılmış maliyet notları var.Temmuzda sadece bu notlara çalışarak geçtim.isteyen olursa mail adresini versin yollıyayım.

mail adresim [email protected]
maliyet notlarını gönderirseniz sevinirim
RİCA ETSEM BANADA MAİL ATARMISINIZ MALİYET NOTLARI

[email protected] tşk ederim

Mesaj içeriğinde büyük harf kullanmayınız.

maliyet ve muhasebe korkulu rüyam oldu ne zaman verecemde geçicem bu dersi yaw acaba hoca değiştimi ya bilgisi olan varmı

arkadaşlar analiz notları elinde olan varsa bana atabılırmi 2 donemdır kalıyom o dersten

life ' Alıntı:

bana da maliyet notlarını gönderebilirmisiniz?
şimdiden teşekkür ederim.

[email protected]