fonradar

4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

denetimzede ' Alıntı:
cumartesi iş olsada kinmsenin çalışıcanı zannetmiyorum. cumartesi cumartesi çalışılırmı ya bak bana

bende evdeyim ama evde çalışıyporum yemek temizlik ütü bulaşık çamaşır :D hep beni bekliyoo

sinanyucel ' Alıntı:
sen annen seslenince kulağı üstüne yatanlardan değilmiydin ;D

seslenecek annem olsa öyle yapardım ama annemle ayrıyız 2 aydır :D mecburen bana düşüyo

alev34 ' Alıntı:
günaydınn : ) iyi hafta sonları çalışanlarımıza da kolay gelsin

tüm gün çalışacağım :( 21 de anca biter mesai:(

sinanyucel ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:

seslenecek annem olsa öyle yapardım ama annemle ayrıyız 2 aydır :D mecburen bana düşüyo
ne yaramazlık işledin kızz :) 2 ayda nedemek çabuk özür dile bakim annenden ;)

belki kardeşi üniversiteyi kazanmıştır, anneside kardeşiyle kalıyodur başka bir şehirde o yüzden ayrılardır ::)

sm³ ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:

belki kardeşi üniversiteyi kazanmıştır, anneside kardeşiyle kalıyodur başka bir şehirde o yüzden ayrılardır ::)

hımmmm

sinanyucel ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:

yaramazlık vallahii yapmadımmmm

alev34 ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:

yaramazlık vallahii yapmadımmmm

hı hı çok usludur O :P

birisi şu tesmer'e sölesin açıklasınlar artık şu sonuçları iyce sinirleniyorummm yaniii

12 13 gun daha boyle...

tesmer kimseyi dinlemez.
o insanlar üstüdür.

kabullenince rahatliyor insan.. aksi halde aci cekersiniz..

6. haktan sonra tecrube oluyor artık.

geçen dönem ne stres yaşamıştık be ..
bu dönem nolcak bakalım ..
cumaya kadar relaks olmalıyım.. yoksa geçici sakata gelicek :o

alev34 ' Alıntı:
birisi şu tesmer'e sölesin açıklasınlar artık şu sonuçları iyce sinirleniyorummm yaniii

birisi açıklayacak yakında biraz daha sabır :)

tecrübelerime dayanarak söylüyorum arkadaşlar sınav sonuçları şubatın 2. haftası açıklanır.geçen seneki aralık sınavı yanılmıyorsam şubatın 8 veya 10 unda açıklanmıştı..komisyon değişti ama zihniyet değişmez..

Freddy ' Alıntı:
tecrübelerime dayanarak söylüyorum arkadaşlar sınav sonuçları şubatın 2. haftası açıklanır.geçen seneki aralık sınavı yanılmıyorsam şubatın 8 veya 10 unda açıklanmıştı..komisyon değişti ama zihniyet değişmez..

Peki o zaman itirazlar süresinden önce mi açıklanmıştı yoksa Mart sınavı ayın ortasında değil de sonunda mı yapılmıştı?

Ek: Mart sınavı yine ay ortasında yapılmış, demek ki itirazlar bir aydan önce açıklanmış olmalı. Sorumu dikkate almayınız.

Son başvuru tarihi 21 şubat sınavı 10 şubatta açıklasalar 15 gün itiraz süresi oldu kafadan 25 şubat bunun açıklanması en az 1 hafta desek (ki temmuzda gördük daha uzun sürüyor ) etti 04 mart sınav zaten 12-13 mart.

Eğer ki karşımızda normal ve ciddi bir kurum olsa bunun yapılmaması ve sınavın en geç bu hafta açıklanması lazım ancak karşımızdaki ciddiyetsiz ve keyfe keder bir kurum olduğundan temmuz sınavındaki gibi başvuru tarihlerini uzatırlar sınavıda ayın 10 nunda hatta dahada geç açıklarlar olur biter nede olsa tepelerinde hesap soran bir kurum yada kişi yok.
Dikkat ederseniz temmuz sınavı stajerler gazeteye ilan verdikten sonra sitede şu tarihte şu saatte yayınlanacaktır şekliyle yayınlandı eğer ki o ilan olmasa gene bunların yayınlayacağı yoktu.

ne yani, her sınav döneminde bişeylerin yapılması için ille de aramızda para toplayıp ilan vermemiz mi gerekiyor ? bu mudur yani ......

o zaman şimdiden başlayalım para toplamaya :o

Bence Temmuz sınavı komisyondakiler yüzünden geç açıklandı. Aralık sınavı ile arasında uzun zaman olduğundan,araya yaz tatili ve Ramazan girdiğinden sanırım komisyondan çıkmadı. Bu sınav inşallah biraz daha kısa sürede açıklanır.Ayrıca hatırladığım kadarıyla aynı komisyon Mart sınavını 55 veya 57 günde açıklamıştı.

cuma bi süpriz yaparlar belki ..
cuma diyede şartlamak istemmiyorum kendimi
geriliyor insan.
burda ki arkadaslar biliyor geçen sınavda ne kadar gerildik
tesmeri ne kadar aradık
gazete ilanı
sinir harbi
türmob geç açıklamıyor komisyon üyelerinden kaynaklı.
ama türmobunda bu konuda söz hakkı yoksa yuh onlara.
en büyük meslek teşekkülüyüz diye gerienerek gezmesinler
7 komisyon üyesine söz geçiremiyorlarsa.