battibalikyangider ' Alıntı:yok hissetmeyin. bu dönemde de gözlemleyebilirsiniz bak nicki ile girenler bi anda "ziyaretçi" ye bürünecekler
pancar kırmızı surat + deli gibi ağlama isteği + ağız dolusu küfür etme arzusu.
cok acayip cok![]()
gsimge ' Alıntı:battibalikyangider ' Alıntı:yok hissetmeyin. bu dönemde de gözlemleyebilirsiniz bak nicki ile girenler bi anda "ziyaretçi" ye bürünecekler
pancar kırmızı surat + deli gibi ağlama isteği + ağız dolusu küfür etme arzusu.
cok acayip cok![]()
hislerime tercüman oldunuz anca bu kadarı.aaa unuttuklarınız var.Sizi sevenlerin sizden "verdim sınavı" cümlesi duyma arzusuna karşılık verememe,sizi sevmeyenlerin noldu gene mi veremedin cümlesine cevap verememe...tüm sözcüklerin içinizde kalıp patlaması
gsimge ' Alıntı:unuttuklarınız var.Sizi sevenlerin sizden "verdim sınavı" cümlesi duyma arzusuna karşılık verememe,sizi sevmeyenlerin noldu gene mi veremedin cümlesine cevap verememe...tüm sözcüklerin içinizde kalıp patlaması
+izmr35 ' Alıntı:Merhaba arkadaşlar sitresli günler başladı yine. Artık geri sayımdayız çünkü tecrübelerim sınav sonucunun bu cuma açıklanma olasılığının yüksek olduğunu gösteriyor. Tek ders Denetim artık bu dersten geçmek istiyorum.
ayyuk ' Alıntı:Telefonuuuuuuuun başında çaresiz bekliyorummmmmmmm bekliyorum ama çalmayacak biliyorum ühü ühü böyle bi kırocan olup bu şarkıyı söylemek geldi içimden![]()