fonradar

4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

Galiba mazoşistim ben :) biliyorum açıklanmadı.biliyorum açarsam bu siteyi gerilecem.Al işte gene açtım gene karnım ağırdı gene gerildim ::)

sınav açıklanma zamanını beklemek için tam bir çilehane burası evet:)

Hayır zaten sınav sonucunu siteden öğrendiğimde kalmış olacağım.sonuçta geçenleri arıyorlar da ne şiddet bu celal kendimde anlam veremiyorum :-\ geçen dönem online idim aramalar başladığında.herkes tek tek azaldı bi gariban arkadaşımla ben kalmıştım :S insan bi buruluo :D eveeet bu dönemin salağı biziz :P

Ama lütfen öyle düşünmeyin. O kalanların başında ben vardım hemde ne kalmak.
Önce geçtim sanıp kutlama bile yaptık filan.
Sonra bir derin sessizlik.
Ulan dedim foruma da giremem şimdi:)

tam rezillik olmuştu... o sayı ve kişi azalmasındaki sebep bir çoğunun kalarak sessizliğe bürünmesi
herkesin belgeyi almasından değil:)

burulmaktan fazlası oldu bana geçen dönemde de çok acıydı yaw

Allah göstermesin

:) Ay kendimi çok yalnız hissetmiştim :)))) Allah kimseye göstermesin gerçekten çok fenaydı pancar kırmızı suratla pc başında kalmak...

yok hissetmeyin. bu dönemde de gözlemleyebilirsiniz bak nicki ile girenler bi anda "ziyaretçi" ye bürünecekler:)

pancar kırmızı surat + deli gibi ağlama isteği + ağız dolusu küfür etme arzusu.

cok acayip cok:)

battibalikyangider ' Alıntı:
yok hissetmeyin. bu dönemde de gözlemleyebilirsiniz bak nicki ile girenler bi anda "ziyaretçi" ye bürünecekler:)

hislerime tercüman oldunuz anca bu kadarı.aaa unuttuklarınız var.Sizi sevenlerin sizden "verdim sınavı" cümlesi duyma arzusuna karşılık verememe,sizi sevmeyenlerin noldu gene mi veremedin cümlesine cevap verememe...tüm sözcüklerin içinizde kalıp patlaması

Ben şunu söylüyorum fosmer sınavı geç açıkladığında, kanuni süreye uymadığında, 3000 stajeri adam yerine koymadığında, bunlara hesap soracak bir kurum yada kişi varmı ? Benim bildiğim yok hadi böyle biri var olsa bile ortada yanlış birşey yapılınca hesap soranda yok.
Sonuçta tepesinde kontrol mekanizması olmayan bir kurumda ciddiyetsiz işler yapıyor güvenilirliğini yitiriyor, bir sınavı 70 günde açıklayabiliyor kanuni süreye uymuyor, sonrasında itirazlarda işin içinden çıkamayıp sınava başvuru tarihini uzatıyor ki o itirazları okumadıklarınada her şekilde iddaya girerim çünkü temmuzda üç arkadaşım itiraz etti üçününde notlarında hiçbir değişiklik olmadı yani 1 puan bile oynamadı ve souçta hiçbir şey olmuyor.

İlan işine gelince illa ilan vermemize gerek yok ancak geçen ilan verildiğinde bunların paniğine şahit olduk bir anda sitede sınav sonucu şu tarihte yayınlanacaktır diye yazı koymalar hemen sonuç açıklamalar demekki bunlar rezaletlerini dışarının görmesini istemiyor en azından görünün bu.

gsimge ' Alıntı:
battibalikyangider ' Alıntı:

hislerime tercüman oldunuz anca bu kadarı.aaa unuttuklarınız var.Sizi sevenlerin sizden "verdim sınavı" cümlesi duyma arzusuna karşılık verememe,sizi sevmeyenlerin noldu gene mi veremedin cümlesine cevap verememe...tüm sözcüklerin içinizde kalıp patlaması

fenere yine yenilmiş gs takımı yöneticisi gibi telefonlarıma cevap vermiyorum:(
şu belgeyi alsamda bi aldım filan desem.
gerçi ondan sonrası da kötü.. eee nolcak şimdi ? diyorlar. yine derin bi sessizlik..

walking dead gibi bişi:)

gsimge ' Alıntı:
unuttuklarınız var.Sizi sevenlerin sizden "verdim sınavı" cümlesi duyma arzusuna karşılık verememe,sizi sevmeyenlerin noldu gene mi veremedin cümlesine cevap verememe...tüm sözcüklerin içinizde kalıp patlaması

bu duygu ve düşüncelere tüm kalbimle katılıyorum...

Merhaba arkadaşlar sitresli günler başladı yine. Artık geri sayımdayız çünkü tecrübelerim sınav sonucunun bu cuma açıklanma olasılığının yüksek olduğunu gösteriyor. Tek ders Denetim artık bu dersten geçmek istiyorum.

anammm ben napcam yaaaa birde bir çok dersten kaldıysam işe bile gelemem :D

Arka fonda yine ibraam paşanın keman sesini duyar gibiyim

izmr35 ' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar sitresli günler başladı yine. Artık geri sayımdayız çünkü tecrübelerim sınav sonucunun bu cuma açıklanma olasılığının yüksek olduğunu gösteriyor. Tek ders Denetim artık bu dersten geçmek istiyorum.
+

bu cuma zor gibi yaaa bence biz bekleriz 10 gün daha gibime geliyo ama inşallah dediğin gibi olur

ya bi film vardı. bi kadın vardı bi yat gezisinde fırtına gibi bişiye yakalanıp hayalet gemiye cikiollardı.
sonra kadın yattakileri öldürüp ordan kurtulup tekrar yata dönüp tekrar aynı seyleri yasayip duruyordu.
korkunc bi filmdi.

kadın kendiyle filan da karsilasiodu...

her donem tam anlamıyla aynı şeyleri okuyorum:) ou may gat..

Telefonuuuuuuuun başında çaresiz bekliyorummmmmmmm bekliyorum ama çalmayacak biliyorum ühü ühü böyle bi kırocan olup bu şarkıyı söylemek geldi içimden :D

ayyuk ' Alıntı:
Telefonuuuuuuuun başında çaresiz bekliyorummmmmmmm bekliyorum ama çalmayacak biliyorum ühü ühü böyle bi kırocan olup bu şarkıyı söylemek geldi içimden :D

hahaah güzeldii :D:D çalar inşallah çalarrr

hayret alev34, battıbalık abinin mesajına cevap yazmadın, alışmıştık senin her yazılana cevap yazmana :D