fonradar

4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

tembell ' Alıntı:
genc ve telaşlı bi aradaşımız normal böle olması
bide biz bayanların çenesine vurur bazen ;D
+

erzincanlıyız heyecanlıyız : ))) napalım
ama sen genede öldürmeye kıyamazsın beni dimi.....

aslında şu sıralar morali en bozuk olan en mutsuz olan alev de iştee aktif gibi görünüyoruz sadece
öldürmek istersen hazır olucam bak...

forumdan bana bir psikolog tahsis edilmesini talep ediyorum....

ruhsatı canlı canlı görmeden kimseyi öldüremem
yeter be stajıydı sınavıydı
offf

Alev hn. kendini aştı artık kendi sorusuna kendi cevap verir oldu. Dün stajer bölümüne bakayım dedim 5 başlığın son mesajı hep Alev34, arkadaş 5 cephede çarpışan komutan misali forumda resmen çarpışıyor ;D ;D ;D

Birde ne zaman açıklanacak şu sınav arkadaş afakanlar bastı , bende dünden beridir miğde krampları başladı valahi doktorluk olucam sonunda beaaa şu belgeyi alamadan ölürsem gözüm açık giderim ha ona göre

stonhand ' Alıntı:
Alev hn. kendini aştı artık kendi sorusuna kendi cevap verir oldu. Dün stajer bölümüne bakayım dedim 5 başlığın son mesajı hep Alev34, arkadaş 5 cephede çarpışan komutan misali forumda resmen çarpışıyor ;D ;D ;D

Birde ne zaman açıklanacak şu sınav arkadaş afakanlar bastı , bende dünden beridir miğde krampları başladı valahi doktorluk olucam sonunda beaaa şu belgeyi alamadan ölürsem gözüm açık giderim ha ona göre

Ee zaten peşin peşin söylüyor bana psikolog lazım diye :)

ooff gerçekten arakdaşlar kendimi şu sıralar hiç iyi hissetmiyorum : (((
napıyım ofiste fazla iş olmayınca takılıyorum buraya işte

aman kardeşlerim kimse ölmesin değmez bu hayata
kız alev durdur şunları herkes kıymaya başlayacak kendine bir el at bakim

sinanyucel ' Alıntı:
aman kardeşlerim kimse ölmesin değmez bu hayata
kız alev durdur şunları herkes kıymaya başlayacak kendine bir el at bakim

asıl sen gelde beni kurtar onlar tembell beni öldürmek istiyo öyle diyo boğmaya gelcem ver adresini dedi bana beni kurtar :D

Alev hn tabiiki foruma takılın ancak kayıt tarihiniz
Ocak 14, 2011,
mesaj sayınız mübarek 253

yahu ben burada günlük ders misali bir başlıkta kitap özeti çıkardım kayıt tarihi
Nisan 23, 2009 mesaj sayım 547

yani 11 günde benim 2 yıllık mesajı yarılamışsınız ;D ;D ;D şöyle 1 yıl falan burda olsanız demekii aktif üye , kıdemli üye , süper üye , uçan üye , en sonda al sitenin anahtarı senindir üyesi :D:D durumuna geleceksiniz.

Tabiki bunlar işin şakası şu sınav bir açıklansada kurtulsak beyaaaaa ben buldum bennn buldum yoğurduda ben buldum , ayranıda ben buldum , içine salatalık doğradım cacığıda ben buldummm.

ahanda stonhand da kafayı yedi, bize kafayı yedirenler utansın, tabi utanacak yüzleri varsa...

bu arada stonhand mesaj sayılarımız aynı gidiyo, birbirimizden habersiz mesaj yazmayalım göze güzel görünüyo böyle 8)

evet arkadaşlar önceki sınavlarda geri sayım yapan arkadaşlar vardı sanırsam uğur... nickli arkadaştı artık o da smmm oldu bakalım gerisayım yapacak kim var forumda benim oyum alev34 e en iyi o yapar diyorum vallaha maşallah 24 saat buraya hakim bu yüzden kimse kaçırmaz Bugün itibariyle 51 gün oldu artık 4 şubat olarak mı olur 11 şubatmı olur geri sayıma başlasın alev34 ;)

sm³ hocam bende 549 yapayım tam olsun

Bir gün hanımla oturuyoruz bir baktım okey takımı biraz bakayım dedim ahanda çift okeyide ben buldum ben buldummm.

sürmen nasıl tek düzeni bulduysa geriye kalan ne varsa ben buldum ;D ;D ;D ;D

Vallahi ayıp size. Burada yılların iddaacısı bay pipo Sedat ayın 11' i demiş siz hala 4 üne geri sayım yapalım diyorsunuz. Kınıyorum hepinizi :)

stonhand ' Alıntı:
sm³ hocam bende 549 yapayım tam olsun

Bir gün hanımla oturuyoruz bir baktım okey takımı biraz bakayım dedim ahanda çift okeyide ben buldum ben buldummm.

sürmen nasıl tek düzeni bulduysa geriye kalan ne varsa ben buldum ;D ;D ;D ;D

ahaaa yazı oldu bizim psikologa sanada bir randevu alalım :D
sürmen vakası oldu abi

sedateroglu ' Alıntı:
Vallahi ayıp size. Burada yılların iddaacısı bay pipo Sedat ayın 11' i demiş siz hala 4 üne geri sayım yapalım diyorsunuz. Kınıyorum hepinizi :)

idda kuponlarında kapışalım diyorum başka da bişiy demiyorum .....
(çok para kırdım iddadan : ))