fonradar

4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

Bugün arama olcak olsa bile şimdi başlamaz.
Geçen dönem 11 de mi 13,00 de mi başlamıştı ?

aazakli ' Alıntı:
devlet baba da yaparsa kardeş bu sefer yandaşlar geçer

Hocam şimdi konuşturmayın beni ama nette bir ara muhabbeti geçti vatandaşın biri 10 mu 15 mi ne alıp itiraz ediyor 50 ile hopp itirazdan geçiriliyor millet 45-48 le itirazdan kalırken birileri 15 le itirazdan geçebiliyorsa deşünmek gerekir, hadi yani yandaş dediğiniz her yerde mevcut ha devlette yokmu tabiki var ancak fosmerinde yandaşı yokmu başında siyasi parti başkanı olan bir kurumda neler olmaz ki ?

haftaya kaldı desenize off derste çalışamıorum açıklanamdan...

yiter yaw yiter diyorum bu nasıl bir sistem yeni sınava hazırlanıyorum diğer sınavda ne oldu ne bitti bilmeden çok sıkıldım.ders çalışmak istemiyorum artık.yakında maliyet muhasebe ve analiz çıkarcam he...neyse açıklasınlar da görsek

stonhand ' Alıntı:
aazakli ' Alıntı:

Hocam şimdi konuşturmayın beni ama nette bir ara muhabbeti geçti vatandaşın biri 10 mu 15 mi ne alıp itiraz ediyor 50 ile hopp itirazdan geçiriliyor millet 45-48 le itirazdan kalırken birileri 15 le itirazdan geçebiliyorsa deşünmek gerekir, hadi yani yandaş dediğiniz her yerde mevcut ha devlette yokmu tabiki var ancak fosmerinde yandaşı yokmu başında siyasi parti başkanı olan bir kurumda neler olmaz ki ?
şu an ki başkanı siyasi bi partinin başında değil bildiğim kadarı ile yanlış mı biliyorum.

aazakli ' Alıntı:

sanki şu an başta olanlar birilerinin yandaşı değil, başkanların çoğu ya belli bi partinin il başkanı sekreteri veya milletvekili adayı olmuş seçilememiş kişiler, bir gazetenin güzel bi sözü var ''Düşünmek taraf olmaktır.'' İllaki birileri bir taraf tutar ama önemli olan haklının tarafını tutmaktır, şimdiki yandaşlar haklının tarafında değil, diğer yandaşlar gelsin bi görelim onlar kimin tarafında olacak...

sedateroglu ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
vallahi haftaya bugün bunlar patlatır bombayı :D

Vallahi artık onlar mı patlatır, biz mi patlarız göreceğiz. Şu sonuçlar bi açıklansın. Senden bi atom bombası patlaması duyulmasın Alev. 1/7 gibi :)

olabilir ne diyim ben herşeye hazırlıklıyım 7/7 7/6 7/5 .... hatta 7/0 bile olurmu olur :D :D

alev34 ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:

Vallahi artık onlar mı patlatır, biz mi patlarız göreceğiz. Şu sonuçlar bi açıklansın. Senden bi atom bombası patlaması duyulmasın Alev. 1/7 gibi :)

olabilir ne diyim ben herşeye hazırlıklıyım 7/7 7/6 7/5 .... hatta 7/0 bile olurmu olur :D :D

Benimki 9/8 lik olsun :D

oztemiz80 ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:

oooo olsun be yaaa tabiii atarız 9/8 :D

alev34 ' Alıntı:
oztemiz80 ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:

oooo olsun be yaaa tabiii atarız 9/8 :D

finansal 60- 70 - 80 ;D ;D ;D

bence gazeteye ilan verelim..
yok yok bence tesmer'dekilerin siyasi bağlantılarını çıkaralım..
mail bombardımanına tutalım..
telefonla arayıp fenalık geçirtelim..
ankara'ya yürüyelim..
kayseri'ye koşalım..
kanlıca'da yoğurt iyelim..
vs..

bence oturup bekleyelim :)

amannnn gül alii canım gül aliii oyna bana gül aliii :D
denetim 60
vergi 70
analiz 80
hukuk 90
finansal 100
derede yüz tepede yüz :D

TFT ' Alıntı:
bence gazeteye ilan verelim..
yok yok bence tesmer'dekilerin siyasi bağlantılarını çıkaralım..
mail bombardımanına tutalım..
telefonla arayıp fenalık geçirtelim..
ankara'ya yürüyelim..
kayseri'ye koşalım..
kanlıca'da yoğurt iyelim..
vs..

bence oturup bekleyelim :)

ahahaha :D tamam işte son noktalar haaa gayret son hafta sıyırmaya az kaldı istikrarlı şekilde ilerliyoruz :D delirme yolunda

Sn tembel Allah aşkına şuanki başkan eski başkanın yardımcısı siyasi parti başkanı olsa ne olmasa ne. Eskisi giderken gene kendi adamını arkada bıraktı gitti, ha eskisi ha yenisis, değişen ne oldu. Bugüne kadar kaç ay geçti eskiye göre iptal edilen bağımsız denetim rezaletinden başka herhangi bir değişiklik varmı yokmu benim gördüğüm yok.
Benim en sinirlendiğim konu şu bu adamlar sosyal demokratız, eşitlikçiyiz , halkçıyız diyorlar hepsine amenna bizde bu sosyal dengenin kurulmasını, herkesin eşit haklara sahip olmasını, paylaşmcılığı isteriz ki dinimizde bunu ister ancak olana bakın büyüklerin hepsini YMM lere , kalan kırıntılar SMMM lere.
Hadi SMMM olduk mükellefimiz büyüdü hopp bir YMM gelecek onu elinizden alacak çünkü ne defter tutmak için nede e-beyanname vermek için YMM varken SMMM ye ihtiyaç yok ki şuanki uygulamada böyle.
Arkadaşımın çalıştığı dev gibi kurumsal cafe zincirinde 1 tane SMMM çalışmıyor bir tane YMM sayesinde ki sözde YMM nin defter tutması yasakken adamlar bütün beyannamelerini gönderip işlerini tıkır tıkır yapıyorlar dev gibi şirket içinde 1 tane SMMM yok çünkü YMM varken SMMM ye ihtiyaç yok.

Odaların yada tesmerin en büyük gelir kaynağı ne biz gariban stajerler sözde fiyatların yüksek olması caydırıcılıkdanmış bir ara bir gazete bunlara el atında ortaya çıkmıştı asgari ücrete çalışan kendi ssk sını ödeyen gariban stajerlerin kimin ev kiralarını ödediği , tesmerin kimlere villa tahsis ettiği ama neyse kardeşim ben uzatmayayım sinirlerim depreşiyor

stonhand yeni başkanı tam bilmiyorum araştırmadım.
haklı olabilirsin söylediklerinde. ki siyasi işerlele ilgilenenlerin bu işi yapması saçma zaten.
masum türker hataydı yani.
ama smm olayına gelince sadece odanın sorunu değil bu , maliye ve oda oturup bişileri değiştirmeli dicemde.
benim nazarımda al birini vur ötekine.
Harçların yüksek olması caydırıcı nitelik taşıyabilir mi arkadaşım ya ne saçma.
Maddi durumu olmayan kalifiye bi muhasebeci Mali Müşavir olamayacak mı yani.
Mantıksızlık.
Yeminlimle konuşuştuk bunu bu harçlar eşkiyalık demiştim.
Altın bilezik veriyorlar dedi
Siz mi veriyorsunuz söke söke biz mi alıyoruz dedim
Sende haklısın dedi.

Şu yusuftan ilk sınavda kurtuldum.
Ne şanslıymışım ya 8)

tembell ' Alıntı:
Şu yusuftan ilk sınavda kurtuldum.
Ne şanslıymışım ya 8)

KEŞKE BENDE KURTULDUM DİYEBİLSEM AMA SANMIYORUM DOSYAYI YAKTIRCAK BANA ???

Mesaj içeriğinde büyük harf kullanmayınız.

Alev özellikle sen oku belki birilerine söylersin ;)

Günün sözü ; Herkes şapkadan tavşan çıkarıyor, o da marifet mi ? Ben kalbimden öküz çıkardım.