aazakli ' Alıntı:devlet baba da yaparsa kardeş bu sefer yandaşlar geçer
şu an ki başkanı siyasi bi partinin başında değil bildiğim kadarı ile yanlış mı biliyorum.stonhand ' Alıntı:aazakli ' Alıntı:devlet baba da yaparsa kardeş bu sefer yandaşlar geçer
Hocam şimdi konuşturmayın beni ama nette bir ara muhabbeti geçti vatandaşın biri 10 mu 15 mi ne alıp itiraz ediyor 50 ile hopp itirazdan geçiriliyor millet 45-48 le itirazdan kalırken birileri 15 le itirazdan geçebiliyorsa deşünmek gerekir, hadi yani yandaş dediğiniz her yerde mevcut ha devlette yokmu tabiki var ancak fosmerinde yandaşı yokmu başında siyasi parti başkanı olan bir kurumda neler olmaz ki ?
aazakli ' Alıntı:devlet baba da yaparsa kardeş bu sefer yandaşlar geçer
sedateroglu ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:vallahi haftaya bugün bunlar patlatır bombayı![]()
Vallahi artık onlar mı patlatır, biz mi patlarız göreceğiz. Şu sonuçlar bi açıklansın. Senden bi atom bombası patlaması duyulmasın Alev. 1/7 gibi![]()
alev34 ' Alıntı:sedateroglu ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:vallahi haftaya bugün bunlar patlatır bombayı![]()
Vallahi artık onlar mı patlatır, biz mi patlarız göreceğiz. Şu sonuçlar bi açıklansın. Senden bi atom bombası patlaması duyulmasın Alev. 1/7 gibi![]()
olabilir ne diyim ben herşeye hazırlıklıyım 7/7 7/6 7/5 .... hatta 7/0 bile olurmu olur![]()
![]()
oztemiz80 ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:sedateroglu ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:vallahi haftaya bugün bunlar patlatır bombayı![]()
olabilir ne diyim ben herşeye hazırlıklıyım 7/7 7/6 7/5 .... hatta 7/0 bile olurmu olur![]()
![]()
Benimki 9/8 lik olsun![]()
alev34 ' Alıntı:oztemiz80 ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:sedateroglu ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:vallahi haftaya bugün bunlar patlatır bombayı![]()
![]()
Benimki 9/8 lik olsun![]()
oooo olsun be yaaa tabiii atarız 9/8![]()
TFT ' Alıntı:bence gazeteye ilan verelim..
yok yok bence tesmer'dekilerin siyasi bağlantılarını çıkaralım..
mail bombardımanına tutalım..
telefonla arayıp fenalık geçirtelim..
ankara'ya yürüyelim..
kayseri'ye koşalım..
kanlıca'da yoğurt iyelim..
vs..
bence oturup bekleyelim![]()
tembell ' Alıntı:Şu yusuftan ilk sınavda kurtuldum.
Ne şanslıymışım ya 8)