fonradar

4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

TUBİŞ ' Alıntı:
tembell ' Alıntı:
Şu yusuftan ilk sınavda kurtuldum.
Ne şanslıymışım ya 8)

KEŞKE BENDE KURTULDUM DİYEBİLSEM AMA SANMIYORUM DOSYAYI YAKTIRCAK BANA ???
Benim ki tamamen tesadüf.
Harıl harıl çalışmadım hatta dogru dürüst calısmadım
bi kaç monogrofi çözüp girdim.
50 ile geçtiğime ilk başlarda çok üzülmüştüm.
Koca koca şirketlerin muhasebesini tut, çoğu şeye tek başına karar ver ,en iyi olmam gereken dersten 50 al diye ama şimdi ohhh diyorum 50 olsun benim olsun.

sm³ ' Alıntı:
Alev özellikle sen oku belki birilerine söylersin ;)

Günün sözü ; Herkes şapkadan tavşan çıkarıyor, o da marifet mi ? Ben kalbimden öküz çıkardım.

tabiii yaaaaa :D

tembell ' Alıntı:
TUBİŞ ' Alıntı:
tembell ' Alıntı:
Ne şanslıymışım ya 8)

KEŞKE BENDE KURTULDUM DİYEBİLSEM AMA SANMIYORUM DOSYAYI YAKTIRCAK BANA ???
Benim ki tamamen tesadüf.
Harıl harıl çalışmadım hatta dogru dürüst calısmadım
bi kaç monogrofi çözüp girdim.
50 ile geçtiğime ilk başlarda çok üzülmüştüm.
Koca koca şirketlerin muhasebesini tut, çoğu şeye tek başına karar ver ,en iyi olmam gereken dersten 50 al diye ama şimdi ohhh diyorum 50 olsun benim olsun.

ufffffffffffffff ya böle
bişans bana olmaz

Ahh o yeminliler yokmu kendileri altın bileziklerini sınavsız alırlar memleketin kaymağını yer SMMM lere ekmek bırakmazlar bir de utanmadan sıkılmadan altın bilezik derler vallahi tam cinnetlik bir durum.
Ben gözümle şahit oldum YMM gitti '' ben varken SMMM ye ihtiyaç yok ister siz isterseniz aracı elemanım defterinizi tutar, bende denetlerim beyannamelerinizide benim şifremle gönderirsiniz diyeni'' yani YMM varsa SMMM yok bu kadar basit rezaletki ne rezalet bir durum.

Benim yeminlimde ne beyannameye karışırdı ne başka bişeye.
SMMM'niz olsun işim kolaylaşır derdi.
Fark var işte ..
En çok devletten ayrılanlara verilen şanslara kızıyorumda.
Konumuz bu değil boşverelim şimdilik.
Herkesin sınavı sormasından gına geldi ya
Noldu açıklandı mı ?
He açıklandıda ben ölesine geriliyorum

Evde hanım hergün tesmerin siteye bakıyor, benimle birlikte oda kafayı sıyırmış durumda.
Kursamı gideceksin, büromu açacaksın, büro araç gerecimi ayarlayacaksın, mükelleflerlemi konuşacaksın yoksa kitapmı alacaksın, kaldıysan dersmi çalışacaksın, yeni sınava şurda kaç gün kaldı, ne ara adapte olacaksın çalıştığın yerde hala az maaşamı çalışacaksın ödemelerini nasıl ayarlayacaksın vıdıvıdıvıdııııııı ve bir sürü soru işareti hadi hepsini anladım hergün altın değerinde olan günlerimiz fosmer sayesinde bitiyor karşımdaki kurum amann ne olur gelecek hafta açıklanır, sonuçlar daha komisyondan gelmediki edalarında bense diken üstünde .

geçen dönemde itirazlar son dakka açıklanınca vergi hukukuna çalışmadan girdim ben
denetime hazırlanmıştım iyi kötü
bakalım şimdi ne olucak.
haftaya kaldığı kesinde , haftaya açıklanır mı Allah kerim.

vallahi bilmiyorum bekliyoruz bekliyoruz bakalım nolcak birde çok dersten kalırsam o zaman yandımki ne yandımm

tembell ' Alıntı:
geçen dönemde itirazlar son dakka açıklanınca vergi hukukuna çalışmadan girdim ben
denetime hazırlanmıştım iyi kötü
bakalım şimdi ne olucak.
haftaya kaldığı kesinde , haftaya açıklanır mı Allah kerim.

geçen sefer bende son dakkada açıklanınca denetim 2 günde hatmettim ama işeyaradımı bilmiyorum hep aynı sorular çıkıyo hep aynı cevapları veriyorum gene kalırsam cevap verme stilimi değiştircem valla offf offf

ben çalışmıştım harıl harıl değil ama çalıştım hasan türedinin kitabından.
cümlelerde hasan türediden alınma
iyi geçti gibi geliyo ama geçen sınavda iyi geçmişti sonuc 36 :-\
o yüzden notlarımı görene kadar sessiz kalıyorum ne olcak bilmiyorum diyorum
bekliyoruz bakalım.
ç.ba felan geçicim biticek
ondan sonra oturur streslenirim bolcana :'(

tek dersim o kadar çalıştım bende tembell kardeşimiz gibi 37 aldım itiraz ettim olmadı çıldıracam.
şimdi sonuçlara kitlendim valla eğer kazanırsam kendimi hemmmennn deniz kenarına atıcam.
o kadar bunaldım yani arkadaşlar
bakmayın herzaman önemli olan katılmaktı diyorum ama deli avuntusu işte.
önemli olan smmm yim demek.
sayelerinde geleceğimle ilgili hayal kuramaz oldum bari sorduklarında karizma yapayım azcık smmm yim die.

valalhi birz daha sabır ne diyim defalarca giren arkadaşlara çok üzülüyorum ben ilk kez girdim ama büyük hevesle bekliyorum umarım üzücü sonuçalrla karşılaşmam

stonhand ' Alıntı:
aazakli ' Alıntı:
devlet baba da yaparsa kardeş bu sefer yandaşlar geçer

Hocam şimdi konuşturmayın beni ama nette bir ara muhabbeti geçti vatandaşın biri 10 mu 15 mi ne alıp itiraz ediyor 50 ile hopp itirazdan geçiriliyor millet 45-48 le itirazdan kalırken birileri 15 le itirazdan geçebiliyorsa deşünmek gerekir, hadi yani yandaş dediğiniz her yerde mevcut ha devlette yokmu tabiki var ancak fosmerinde yandaşı yokmu başında siyasi parti başkanı olan bir kurumda neler olmaz ki ?

kardeş zaten sistem baştan yanlış değil mi, Gerçi şimdi akıllandılar siyasi partiden seçmediler. Hesap planı bilmeyenleri finansaldan geçirdiler. şimdi biz onların cezasını ödüyoruz.

alev34 ' Alıntı:
valalhi birz daha sabır ne diyim defalarca giren arkadaşlara çok üzülüyorum ben ilk kez girdim ama büyük hevesle bekliyorum umarım üzücü sonuçalrla karşılaşmam

2. sınav sonucum olacak

aazakli ' Alıntı:
stonhand ' Alıntı:
aazakli ' Alıntı:
devlet baba da yaparsa kardeş bu sefer yandaşlar geçer

Hocam şimdi konuşturmayın beni ama nette bir ara muhabbeti geçti vatandaşın biri 10 mu 15 mi ne alıp itiraz ediyor 50 ile hopp itirazdan geçiriliyor millet 45-48 le itirazdan kalırken birileri 15 le itirazdan geçebiliyorsa deşünmek gerekir, hadi yani yandaş dediğiniz her yerde mevcut ha devlette yokmu tabiki var ancak fosmerinde yandaşı yokmu başında siyasi parti başkanı olan bir kurumda neler olmaz ki ?

kardeş zaten sistem baştan yanlış değil mi, Gerçi şimdi akıllandılar siyasi partiden seçmediler. Hesap planı bilmeyenleri finansaldan geçirdiler. şimdi biz onların cezasını ödüyoruz.

ben itirazdan kimseyi geçirdiklerini görmedim benide bıraktılar geçenler varsa helal olsun

denetimzede ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:

2. sınav sonucum olacak

benim daha ilk eğer birde çok dersten kalırsam fena 7 dersen 5 in altında dersten geçmek başarısızlık olur benim için

aazakli ' Alıntı:
tembell ' Alıntı:
Ne şanslıymışım ya 8)

Şimdiki sınavlarına nazaran hakikaten ilk sınavı kolaymış.

bende daha ilkinde geçtim hakkatten kolay soruyolarmış ben finansal muhasebeden 80 aldım itiraz ediyodum bile şimdi 50 yi mumla aradıklarını duyunca görünce şükürler olsun valla.

aazakli ' Alıntı:
arkadaşlar aramalara ne zaman başlarlar..

ya bir gün önce akşam başlıyorlar yada aynı gün arıyorlar açıklanmadan önce bazı arkadaşlar bazı derslerden kaldığı halde aranmışlar...