fonradar

4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

stonhand ' Alıntı:
cep tele baktım 2 mesaj gelmiş aha dedim bir baktım bir tanesi maximlies geberene kadar harca al sana bonus kampanyası tipinden bir mail , diğerine baktım bonus donuna kadar harca al sana bonus kapmanyasından bir mailde ondan ulen sanki para varda biz harcamıyoruz ;D ;D ;D
ulen yazdıklarına içtenmi kahrımdanmı gülüyom anlamadım ne dumar olduk şu sınavlardan sen çok yaşa emi.

stonhand ' Alıntı:
cep tele baktım 2 mesaj gelmiş aha dedim bir baktım bir tanesi maximlies geberene kadar harca al sana bonus kampanyası tipinden bir mail , diğerine baktım bonus donuna kadar harca al sana bonus kapmanyasından bir mailde ondan ulen sanki para varda biz harcamıyoruz ;D ;D ;D
Öztemiz hocam yapma etme stres oldum ula yerimde duramıyorum sizin arkadaş size şaka yapmış olmasın aman diyim :o :o :o

Valla 2 defa sordum şaka yapmıyorsun değil mi diye. Yapmıyorum dedi, sözüne güvendiğim bi arkadaştır ondan yana sıkıntı olmaz ama odadaki elemanı bilmiyorum.

stonhand ' Alıntı:
Öztemiz hocam yapma etme stres oldum ula yerimde duramıyorum sizin arkadaş size şaka yapmış olmasın aman diyim :o :o :o

O kadar para veriyoruz sınavı vermişsek arasınlar o kadar cimrilik yapmasınlar.Altı üstü aramıza hoşgeldin diyecekler.Hadi be söyleyin o sözü

üfff yaaa girmiycem siteye diyorum bi giriyorum stres oldum valla.
aslında 75 gün bekledikten sonra erken açıklayacaklarını hiç sanmıyordum.
eğer açıklanacaksa telefonda tık yok. kaldık yine. tek ders finansal bekliyorum. oğlum ilk karnesini aldı. ben de ruhsatı alsam cuma hürmetine geçsek.
hepimiz için hayırlısı.

Şimdi odayı ben aradım bayan sekterer çıktı, bizde bekliyoruz ama gelen birşey yok gün içinde eğer açıklanırsa biz telefon açacağız dedi. :-[

Benim eşim oda yönetim kurulunda ve saat 4 de toplantısı var.Eğer açıklanırsa sıcağı sıcağına beni o arar kesin. Ama hiç sanmıyorum bugün açıklanacağını...

Önceki sınavlarda Yücel bey diye birisini arayanlar vardı. O adam ne diyorsa doğru çıkıyordu yok mu tanıyan ?

oztemiz80 ' Alıntı:
Şimdi odayı ben aradım bayan sekterer çıktı, bizde bekliyoruz ama gelen birşey yok gün içinde eğer açıklanırsa biz telefon açacağız dedi. :-[

Bende bugün açılanacağı zannetmiyorum siteye girdim önceki sınavda felan saat açıklanacak ibaresi yer alırdı.Şimdi öyle bişey yok .

Geçen sınavda da 5'ten sonra düşmüştü siteye
ay heyecan yaptım.

aazakli ' Alıntı:
oztemiz80 ' Alıntı:

Bende bugün açılanacağı zannetmiyorum siteye girdim önceki sınavda felan saat açıklanacak ibaresi yer alırdı.Şimdi öyle bişey yok .
çünkü o sınavd yasal süreyi aşmışlardı ve telefonlra yetişemiyorlardı.
artık radyo ve gazetede sitemler dile getirilmişti.
mecbur kaldılar.
daha önce ki sınavlarda öyle bişi olmadı bildiğim kadarı ile

tembell ' Alıntı:
aazakli ' Alıntı:
oztemiz80 ' Alıntı:

mecbur kaldılar.

saat 5 de açıklanacak diye ibare vardı.Staja başlama sınavın sonuçlarında bile ibare vardı.

ayyy bismillah noluyo nolcak şimdi bugünmü açıklancak bişiymi oldu durum ne son durum ne biri banada sölesin aranan varmı 5 demi açıklancak nolcakmışşşş

smmm yeterlilik sınavlarının hiçbirinde saat tarih belirtilmedi biri hariç o da gazeteye kocaman ilan verdik diye...

aazakli ' Alıntı:
tembell ' Alıntı:
aazakli ' Alıntı:
oztemiz80 ' Alıntı:

mecbur kaldılar.

saat 5 de açıklanacak diye ibare vardı.Staja başlama sınavın sonuçlarında bile ibare vardı.
staja başlamanın tarihi nettir. oturup gön gön beklemeye gerek yok ki. benim dönemimde 21.gün 00,01 de düştü siteye. uykudakileri bile uyandırmıştım ben ::)

odayı arayın birliği arayın komisyona saldırın birileri bişiyler yapsın nolmuş sonuçlar ne zaman açıklancak kalbimden yeni öküz çıakrttım ben yaaaa çok kötü durumda kaldıramıycak bu durumu

sm³ ' Alıntı:
smmm yeterlilik sınavlarının hiçbirinde saat tarih belirtilmedi biri hariç o da gazeteye kocaman ilan verdik diye...
Doğru biliyomuşum bende

ya arkadaşlar hepimizde çalışma felan kalmadı şu anda ben bıraktım işi gücü
ya açıklanacak olsa haber verirler saat 16 da açıklanacaktır diye yaaa

Arkadaşlar sakin olun bu bir söylenti ??? doğrulayan varmı acaba ???