fonradar

4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

izmr35 ' Alıntı:
Arkadaşlar sakin olun bu bir söylenti ??? doğrulayan varmı acaba ???

Aynen öyle. En başta yazdım odadaki eleman söylemiş. Ne kadar güvenilir bilmiyorum. Ama İnşallah doğrudur.

Doğrulamazlar ki
geçen sınavı hatırlayın son dakikaya kadar hiç bilgi dogrulanmadı :'(

tembell ' Alıntı:
Doğrulamazlar ki
geçen sınavı hatırlayın son dakikaya kadar hiç bilgi dogrulanmadı :'(

Hatta ben odadan sınav sonucumu telefonla öğrendikten sonra bile burada tesmeri arayanlara elimize ulaşan birşey yok diyorlardı.

alev34 ' Alıntı:
odayı arayın birliği arayın komisyona saldırın birileri bişiyler yapsın nolmuş sonuçlar ne zaman açıklancak kalbimden yeni öküz çıakrttım ben yaaaa çok kötü durumda kaldıramıycak bu durumu
alev sen arasana nasıl olsa senı severler :)

zaten 4 te demişler şimdi niye heyecan yapıyosunuz, saat 4 olsun hep beraber heyecan yaparız bugünü de böyle yeriz ::)

Hayırlısı artık ..
5'ten sonra bakarım bi siteye ..
HEyecan yapmıştım ama söndü ..
Aramalar yok ..
Kimse mi alamadıda aranmadı ya da yeni yönetim aramaları mı kaldırdı :)
sağlık olsun haftaya artık :'(

valla geçen de de böyle biri şaka yapmıştı herkez basmıştı kalayı bu da öle kötü bir şaka

Ya saçmalık yok 4 de yüklencekmiş de falanda filanda yazık millet boşa heyecan yapıyor

Sınavın cevapları açıklanmadan sonuçlarının açıklanması sizlere mantıklı geliyor mu? Ben 3 defa bu sınava girdim şahit olmadım varmı böyle bir durumla karşılaşan. Bu hangi sınavda görülmüş. Bu cevaplar neden açıklanmıyor? Tesmer cevaplar bize ulaşmadı diyor. Öyleyse komisyon neden cevapları Tesmere vermiyor.Yoksa sordukları sorular içinde hata var da onu örtpas etme stratejisimidir.. nedir bilinmez..Ama mutlaka var bir şey. Cevaplar açıklanmadan sonuçlar açıklanmaz açıklanırsa skandal olur. Zaten Tesmerde böyle bir hata yapmaz.

yüreğime ılık ılık bişiler oldu sanki:D off poff püffff pöfff

erkan212 ' Alıntı:
Sınavın cevapları açıklanmadan sonuçlarının açıklanması sizlere mantıklı geliyor mu? Ben 3 defa bu sınava girdim şahit olmadım varmı böyle bir durumla karşılaşan. Bu hangi sınavda görülmüş. Bu cevaplar neden açıklanmıyor? Tesmer cevaplar bize ulaşmadı diyor. Öyleyse komisyon neden cevapları Tesmere vermiyor.Yoksa sordukları sorular içinde hata var da onu örtpas etme stratejisimidir.. nedir bilinmez..Ama mutlaka var bir şey. Cevaplar açıklanmadan sonuçlar açıklanmaz açıklanırsa skandal olur. Zaten Tesmerde böyle bir hata yapmaz.

doğru... kıbleyi hesap etmedik..:)

biri benim sınav sonucumu sölesin lütfen artıkkkkkkkkk

oztemiz80 ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
valla geçen de de böyle biri şaka yapmıştı herkez basmıştı kalayı bu da öle kötü bir şaka

Söyleyende kabahat.

Hocam zaten bunu başkası dese heyecanda yapmazdım. Size güvendiğimden heyecan yaptım ve bence sitece heyecan yatık. Gerçekleşmezse ben kimsenin size kızacağınıda zannetmiyorum biz sizi biliyoruz sizde bizi ama işin ucundaki heyecan valla bambaşka

allah'ım içime bişiyler oluyo nolcak şimdi acaba nolcak ben bakamıycam biri benim sonucuma baksın lütfen