fonradar

4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

alev34 ' Alıntı:
balık abi : )) nolcak yaaaa yıkıp kırasım geliyo vallahi etrafı bir 7 de 7 yaptı desinler bana yaaaa

Heyecanınızı anlıyorum. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.
ilk girişte de son girişte de aynı bu heyecan.
umarım burada ekrana bakıp boynu bükük kalmaz hiç bir arkadaşımızın.

4 te bi daha aramaya gerek yok bence ya açıklanır yada açıklanmaz haftaya kalır ne diye arıcazki

izmr35 ' Alıntı:
az önce tesmeri aradım böyle birşey yok haftaya ancak açıklanır dediler.

anlatamıyoruz herhalde, odalar arayıp tebrik ederken bile tesmer elimize ulaşan bi bilgi yok diyolardı, artık şu tesmere inanmaktan vazgeçin lütfen :-\

oztemiz80 ' Alıntı:
battibalikyangider ' Alıntı:
oztemiz80 ' Alıntı:
battibalikyangider ' Alıntı:
Oztemiz istihbaratı tekrar teyit etme imkanı var mı.

Abi ben kendim odayı aradım, teyid edeyim diye yukarıdaki cevabı verdiler''elimize ulaşan birşey yok'' ama ben sekreterle görüştüm. Arkadaşım tanıdığı için bilgi işlem memuru ile görüşmüş. Ben tanımıyorum o yüzden malesef şimdilik yok.
Arkadaş saat 4 te tekrar arayacağım dedi o zaman ne olduğu ortaya çıkar.

Hadi bakalım hayırlısı
son bilgiyi paylaşırsan sevinirim.

Tabi ki paylaşırım abicim. Bir kişi yüzünden buradaki herkesi cezalandıracak kadar da zalim değilim.

sağolasın, bugün açıklansın veya açıklanmasın umarım herkes hakkında hayırlısı olur

bence hiçkimse umutlanmasın fosmer ve karmob bugün açıklamazlar bu sonucu

sm³ ' Alıntı:
izmr35 ' Alıntı:
az önce tesmeri aradım böyle birşey yok haftaya ancak açıklanır dediler.

anlatamıyoruz herhalde, odalar arayıp tebrik ederken bile tesmer elimize ulaşan bi bilgi yok diyolardı, artık şu tesmere inanmaktan vazgeçin lütfen :-\

her zamanki tesmer.

Geçen sınavda sonuçlarını 15 gün önceden öğrenen bi arkadaşım vardı şimdi ona ulaşmaya çalışıyorum ona sonuç ulaşmış ise sizinle paylaşacağım :P

izmr35 ' Alıntı:
Geçen sınavda sonuçlarını 15 gün önceden öğrenen bi arkadaşım vardı şimdi ona ulaşmaya çalışıyorum ona sonuç ulaşmış ise sizinle paylaşacağım :P

al işte tanıdığın varsa kralsın sonucu 15 gün önce de öğrenirsin 15 aldığın ders itiraz sonucu 50 de olur, bitsin artık şu düzen, nefret ediyorum kayırmacılıktan...

anamm biri bişiy öğrenirse sölesin mutlaka nolcak bu halimiz yaaaa

izmr35 ' Alıntı:

kardeş öyle bir şey olabilir mi 15 gün önce mi ??? ??? ??? ??? ???

sm³ ' Alıntı:
izmr35 ' Alıntı:

al işte tanıdığın varsa kralsın sonucu 15 gün önce de öğrenirsin 15 aldığın ders itiraz sonucu 50 de olur, bitsin artık şu düzen, nefret ediyorum kayırmacılıktan...
Sonucunu öğrenebildi ama sonucunu değiştiremedi 2 dersten kalmıştı

temmuz döneminde katılım fazla olduğu için yasal süre içinde açıklayamamışlar, aralık dönemi için yasal süreyi geçmez dedi. bugün elimize ulaşan bilgi yok dedi FISSSSSMER 2 dk önce aradım

valla 15 gün önce öğrenmk çok işe yarar çok zaman kazandırı yarın kurs başlıyor sonuca göre gitçem için bu gün öğrensem amma işime yarardı

8 dakika kaldı 480 saniye yani 479 saniye 478 saniye 477 saniye ..... ve hüsran yok bişi işte siteyi boşuna kitlemeyin