izmr35 ' Alıntı:Sonucunu öğrenebildi ama sonucunu değiştiremedi 2 dersten kalmıştı
denetimzede ' Alıntı:valla 15 gün önce öğrenmk çok işe yarar çok zaman kazandırı yarın kurs başlıyor sonuca göre gitçem için bu gün öğrensem amma işime yarardı
sana bişey demedim zatenalev34 ' Alıntı:denetimzede ' Alıntı:valla 15 gün önce öğrenmk çok işe yarar çok zaman kazandırı yarın kurs başlıyor sonuca göre gitçem için bu gün öğrensem amma işime yarardı
ben sıanvdan iki hafta sonra başladım bile finansal muhasebe ve maliyetten ders almaya yaa ben napyımmm
oztemiz80 ' Alıntı:Şimdi mesaj yazdım görüşmüş.
Notlar giriliyormuş tesmerde ama bugün yetiştiremeyeceklermiş Pazartesi kesin açıklanacak DEMİŞŞŞ.
![]()
oztemiz80 ' Alıntı:Şimdi kaldık 15 gün önce sınav öğrenen arkadaşa![]()
alev34 ' Alıntı:oztemiz80 ' Alıntı:Şimdi mesaj yazdım görüşmüş.
Notlar giriliyormuş tesmerde ama bugün yetiştiremeyeceklermiş Pazartesi kesin açıklanacak DEMİŞŞŞ.
![]()
bu pazartesi açıklancakmı yaniiii 31 ocak öylemi
oztemiz80 ' Alıntı:Şimdi mesaj yazdım görüşmüş.
![]()
sm³ ' Alıntı:oztemiz80 ' Alıntı:Şimdi kaldık 15 gün önce sınav öğrenen arkadaşa![]()
neden ona kaldınki, o sadece kendininkini soracak seninkini değil...
denetimzede ' Alıntı:oztemiz80 ' Alıntı:Şimdi mesaj yazdım görüşmüş.
![]()
ya arkadaşım kardeşim ciddimisin güvenilirmi gerçekten kaynak
sen güvenilirmissinde kaynağım?