Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları
Senin sonu(cu)nu iyi görmüyorum ben ;D ;D
alev34 ' Alıntı:öztemiz abibenim sonucum nolcak yaaaa
Senin sonu(cu)nu iyi görmüyorum ben ;D ;D
alev34 ' Alıntı:öztemiz abibenim sonucum nolcak yaaaa
alev34 ' Alıntı:balık abi : )) nolcak yaaaa yıkıp kırasım geliyo vallahi etrafı bir 7 de 7 yaptı desinler bana yaaaa
izmr35 ' Alıntı:az önce tesmeri aradım böyle birşey yok haftaya ancak açıklanır dediler.
oztemiz80 ' Alıntı:battibalikyangider ' Alıntı:oztemiz80 ' Alıntı:battibalikyangider ' Alıntı:Oztemiz istihbaratı tekrar teyit etme imkanı var mı.
Abi ben kendim odayı aradım, teyid edeyim diye yukarıdaki cevabı verdiler''elimize ulaşan birşey yok'' ama ben sekreterle görüştüm. Arkadaşım tanıdığı için bilgi işlem memuru ile görüşmüş. Ben tanımıyorum o yüzden malesef şimdilik yok.
Arkadaş saat 4 te tekrar arayacağım dedi o zaman ne olduğu ortaya çıkar.
Hadi bakalım hayırlısı
son bilgiyi paylaşırsan sevinirim.
Tabi ki paylaşırım abicim. Bir kişi yüzünden buradaki herkesi cezalandıracak kadar da zalim değilim.
sm³ ' Alıntı:izmr35 ' Alıntı:az önce tesmeri aradım böyle birşey yok haftaya ancak açıklanır dediler.
anlatamıyoruz herhalde, odalar arayıp tebrik ederken bile tesmer elimize ulaşan bi bilgi yok diyolardı, artık şu tesmere inanmaktan vazgeçin lütfen :-\
alev34 ' Alıntı:haaayyy ben o tesmerin yaaaa
izmr35 ' Alıntı:Geçen sınavda sonuçlarını 15 gün önceden öğrenen bi arkadaşım vardı şimdi ona ulaşmaya çalışıyorum ona sonuç ulaşmış ise sizinle paylaşacağım![]()
izmr35 ' Alıntı:Geçen sınavda sonuçlarını 15 gün önceden öğrenen bi arkadaşım vardı şimdi ona ulaşmaya çalışıyorum ona sonuç ulaşmış ise sizinle paylaşacağım![]()
Sonucunu öğrenebildi ama sonucunu değiştiremedi 2 dersten kalmıştısm³ ' Alıntı:izmr35 ' Alıntı:Geçen sınavda sonuçlarını 15 gün önceden öğrenen bi arkadaşım vardı şimdi ona ulaşmaya çalışıyorum ona sonuç ulaşmış ise sizinle paylaşacağım![]()
al işte tanıdığın varsa kralsın sonucu 15 gün önce de öğrenirsin 15 aldığın ders itiraz sonucu 50 de olur, bitsin artık şu düzen, nefret ediyorum kayırmacılıktan...