stonhand ' Alıntı:Ben aranacağımı düşünüyorum sürmende fena geçmedi maliyette, dentim zaten süper geçti 3 dersten girmiştim ve %90 aranmam lazım.
Bugün sonuçlar açıklanmaz adamların sitede hiçbir ibare yok, kitlenme yok bir elimde cımbız bir elimde ayna umurumdamı 3000 tane stajer sallaaaaaaa 10 şubata kadar yolu var sonrası zaten sakat ders çalışmaya 1 aydanda az kalıyor itirazları hiç düşünmüyorum bile itiraz edeceklr şimdiden son başvuru tarihini geçecek
denetimzede ' Alıntı:açıklanacağı gün şu saatte açıklayacağız diye siteyi kapatıyorlar bu gün açıklanmıcak demekki aramalr inş başlar da yarın açıklanır
bu sorunun cevabını daha önce vermiştim mart ve temmuz sınavını geçenler konu başlığında ben 50 ile geçtim iki yevmiye maddem yanlıştı açılış yanlıştı dolayısıyla bilanço tutmuyordu öyle düzenli bir kağıt değildi madde numaraları ve açıklamaları falan yoktu geçmeyi bekliyordum ama kalsaydım da şaşırmazdım.bil57 ' Alıntı:yusuf sürmenin dersinden geçen arkadaşım sence sınav onucu gelmeden önce kaç puan alacağını düşünüyordun kaç puan aldın hataların var mıydı
denetimzede ' Alıntı:açıklanacağı gün şu saatte açıklayacağız diye siteyi kapatıyorlar bu gün açıklanmıcak demekki aramalr inş başlar da yarın açıklanır
stonhand ' Alıntı:Ben aranacağımı düşünüyorum sürmende fena geçmedi maliyette, dentim zaten süper geçti 3 dersten girmiştim ve %90 aranmam lazım.
Bugün sonuçlar açıklanmaz adamların sitede hiçbir ibare yok, kitlenme yok bir elimde cımbız bir elimde ayna umurumdamı 3000 tane stajer sallaaaaaaa 10 şubata kadar yolu var sonrası zaten sakat ders çalışmaya 1 aydanda az kalıyor itirazları hiç düşünmüyorum bile itiraz edeceklr şimdiden son başvuru tarihini geçecek
ece10 ' Alıntı:ben yazdıklarına hak veriyorum yalnız mart donemi hocanın ilk sınavıydı neden kaynak gosterilmez onu anlamıorum bi donem pisi pisine gitti..
battibalikyangider ' Alıntı:stonhand ' Alıntı:Ben aranacağımı düşünüyorum sürmende fena geçmedi maliyette, dentim zaten süper geçti 3 dersten girmiştim ve %90 aranmam lazım.
insallah, bu dönemde alırsın belgeni. gercekten esaslı sıkıntı yaşadın artık işkencenin bitip mezun olma zamanın geldi![]()
stonhand ' Alıntı:Üstat işin tersi daha yeni iş teklifide aldım, hemde ciddi bir rakama. Adamlara işçiniz olacağıma müşaviriniz olayım bekleyinde şu sınavlar açıklansın dedim onlarad bende bekliyorum üstüne patronum al şu belgenide şu işin adını koyalım toplantı yapalım dedi yani herşey muallakta bu kadar abuk subukluğun içinde tek güzel haber eşim 4 aylık hamile 2. çocuğum olacak bakalım kısmetiyle gelirmiş derler inşallah alırım şu belgeyide şu eziyetten kurtulurum ve hepimiz kurtuluruz.
Şu sınavlar açıklansa önümü göreceğim ama resmen sıfır görüşte hergün ilerliyoruz ama nereye