4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

yusuf sürmenin dersinden geçen arkadaşım sence sınav onucu gelmeden önce kaç puan alacağını düşünüyordun kaç puan aldın hataların var mıydı

güzel soru bende merakla bekliyorum..

Ümitleriniz yeşerir inş. :)

stonhand ' Alıntı:
Ben aranacağımı düşünüyorum sürmende fena geçmedi maliyette, dentim zaten süper geçti 3 dersten girmiştim ve %90 aranmam lazım.
Bugün sonuçlar açıklanmaz adamların sitede hiçbir ibare yok, kitlenme yok bir elimde cımbız bir elimde ayna umurumdamı 3000 tane stajer sallaaaaaaa 10 şubata kadar yolu var sonrası zaten sakat ders çalışmaya 1 aydanda az kalıyor itirazları hiç düşünmüyorum bile itiraz edeceklr şimdiden son başvuru tarihini geçecek

aramalar başlamadan hiç bi şekilde bilgi verilmio hatırlarsanız geçen dönemde aramalar başladıktan sonra not düşülmüştü tarih saat vs..

açıklanacağı gün şu saatte açıklayacağız diye siteyi kapatıyorlar bu gün açıklanmıcak demekki aramalr inş başlar da yarın açıklanır

arkadaşlar bence stres sinir yapmayın boşuna, gidin işinize gücünüze bakın, bu fosmerden bi halt olmaz, büyük ihtimalle cuma aramalar başlar cumartesi sitede yayınlanır...

bu kadar muallakta kalacağımıza arayıp soralım aramalara başlandımı ne zaman açıklanır diye

denetimzede ' Alıntı:
açıklanacağı gün şu saatte açıklayacağız diye siteyi kapatıyorlar bu gün açıklanmıcak demekki aramalr inş başlar da yarın açıklanır

şu ana kadar hiçbir sınavda bu dediğinizi yapmadılar, sadece geçen dönem gazeteye ilan verdik diye fırça yediler ve siteye bu ilanı koymak zorunda kaldılar, aynı şeyi bi daha yapmazlar adı üstünde fosmer...

bil57 ' Alıntı:
yusuf sürmenin dersinden geçen arkadaşım sence sınav onucu gelmeden önce kaç puan alacağını düşünüyordun kaç puan aldın hataların var mıydı
bu sorunun cevabını daha önce vermiştim mart ve temmuz sınavını geçenler konu başlığında ben 50 ile geçtim iki yevmiye maddem yanlıştı açılış yanlıştı dolayısıyla bilanço tutmuyordu öyle düzenli bir kağıt değildi madde numaraları ve açıklamaları falan yoktu geçmeyi bekliyordum ama kalsaydım da şaşırmazdım.

denetimzede ' Alıntı:

şu saatte açıklayacağız diye bir tek geçen dönem ilan vermişlerdi sitede yanlış hatırlamıyorsam. ben bugünden ümitliyim en azından bir duyum gelecek diye düşünüyorum.

bu benim ikinci girişimdi açıkçası birinci girişimde aldığım notu hakettiğimi düşünüyorum 15 almıştım moralim bir hayli bozulmuştu ve alay konusu olmuştum ama yusuf hoca haklıymış ben haketmişim, yalnız bu sınavada tesise katılma payı diye bir soru sordu yani ilginç geldi bana tamam hani her şeyi bilmemizi istiyo ama yani bizlerde insanız ve doğal olarak hata yaptım sınav stresi ile, ümitlerimin yeşermesine ihtiyacım yok çünkü daha çok çalışıp geçeceğime inanıyorum.

hocanın sistemi aslında basit tüm tekdüzen hesap planına uygun hareket etmemizi istiyor ve bence bu benim fikrim bu hesapları ufrs ve ums çerçevesinde değerlendiriyor ben açıkçası iki kitabını aldım hocanın ve bir çok soru benziyordu zaten şu anda finansal muhasebe konusunda eğitim veren dershaneler özellikle deha hocanın kitabında birebir yer alan örneği kendi düzenlediği kitaba koymuş.

yazdığım tüm bu şeyler sadece ileriye gitmemiz için ve hatalarımızı görmemiz için ben itiraz da ettim sonucuma ama ders çalışmaya başladıktan sonra hatalı olduğumu gördüm katılmayanlar olabilir yazdıklarıma ama lütfen saygı sevgi çerçevesinde olsun yazdıklarımız çünkü bizler ciddi insanlarız sonuçta artık mali müşavir sayılırız

akkara arkadaşım verdiğin cevap için teşekkür ederim

ben yazdıklarına hak veriyorum yalnız mart donemi hocanın ilk sınavıydı neden kaynak gosterilmez onu anlamıorum bi donem pisi pisine gitti..

stonhand ' Alıntı:
Ben aranacağımı düşünüyorum sürmende fena geçmedi maliyette, dentim zaten süper geçti 3 dersten girmiştim ve %90 aranmam lazım.
Bugün sonuçlar açıklanmaz adamların sitede hiçbir ibare yok, kitlenme yok bir elimde cımbız bir elimde ayna umurumdamı 3000 tane stajer sallaaaaaaa 10 şubata kadar yolu var sonrası zaten sakat ders çalışmaya 1 aydanda az kalıyor itirazları hiç düşünmüyorum bile itiraz edeceklr şimdiden son başvuru tarihini geçecek

insallah, bu dönemde alırsın belgeni. gercekten esaslı sıkıntı yaşadın artık işkencenin bitip mezun olma zamanın geldi:)

ece10 ' Alıntı:
ben yazdıklarına hak veriyorum yalnız mart donemi hocanın ilk sınavıydı neden kaynak gosterilmez onu anlamıorum bi donem pisi pisine gitti..

kaynak göstermiyorlar zaten bu kaynağıda göstermedi hoca biz çaba göstererek ulaşıyoruz kaynağa zaten herkesin geçmesini de genel olarak istemiyorlar sadece bilen öğrenen geçsin istiyorlar tabi sen bunu sorgulayabilirsin kötü bi anlayış diyebilirsin ama bu böyle değiştiremiyoruz da

ben bir arıyım bakalım tesmeri ne dicekler

battibalikyangider ' Alıntı:
stonhand ' Alıntı:

insallah, bu dönemde alırsın belgeni. gercekten esaslı sıkıntı yaşadın artık işkencenin bitip mezun olma zamanın geldi:)

Üstat işin tersi daha yeni iş teklifide aldım, hemde ciddi bir rakama. Adamlara işçiniz olacağıma müşaviriniz olayım bekleyinde şu sınavlar açıklansın dedim onlarad bende bekliyorum üstüne patronum al şu belgenide şu işin adını koyalım toplantı yapalım dedi yani herşey muallakta bu kadar abuk subukluğun içinde tek güzel haber eşim 4 aylık hamile 2. çocuğum olacak bakalım kısmetiyle gelirmiş derler inşallah alırım şu belgeyide şu eziyetten kurtulurum ve hepimiz kurtuluruz.
Şu sınavlar açıklansa önümü göreceğim ama resmen sıfır görüşte hergün ilerliyoruz ama nereye

stonhand ' Alıntı:
Üstat işin tersi daha yeni iş teklifide aldım, hemde ciddi bir rakama. Adamlara işçiniz olacağıma müşaviriniz olayım bekleyinde şu sınavlar açıklansın dedim onlarad bende bekliyorum üstüne patronum al şu belgenide şu işin adını koyalım toplantı yapalım dedi yani herşey muallakta bu kadar abuk subukluğun içinde tek güzel haber eşim 4 aylık hamile 2. çocuğum olacak bakalım kısmetiyle gelirmiş derler inşallah alırım şu belgeyide şu eziyetten kurtulurum ve hepimiz kurtuluruz.
Şu sınavlar açıklansa önümü göreceğim ama resmen sıfır görüşte hergün ilerliyoruz ama nereye

hayırlı olsun kardeş çok sevindim, muhasebebürosu.com da resmi vardı ilkinin maşallah çok tatlı, e 4 aylıksa cinsiyeti de bellidir, son durum ne kaç kız kaç erkek oluyo ;)

dediğin gibi kısmetiyle geliyo çocuk bizimki de 32 günlük oldu, çocuk doğdu bir hafta sonra koop.kurduk eve başladık, inşallah belgeyi de alırız...