B
battibalikyangider
Ziyaretçi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları
öncelikle güzel haber için çoks evindim, Allah sağlık, sıhhat versin bahtı açık olsun.
Yeni iş anlaşmaları yapmadan önce de iyice düşündüğünden emin olmak isterim, iyice ölç biç, kendini yanlış bir anlaşmaya bağlama sakın. strese mahal yok sen bu sefer aldın belgeni inşallah bu emeğinin karşılığını en süper şekilde TL olarak alman gerekiyor. orada dikkatli olmak lazim
stonhand ' Alıntı:battibalikyangider ' Alıntı:stonhand ' Alıntı:Ben aranacağımı düşünüyorum sürmende fena geçmedi maliyette, dentim zaten süper geçti 3 dersten girmiştim ve %90 aranmam lazım.
Bugün sonuçlar açıklanmaz adamların sitede hiçbir ibare yok, kitlenme yok bir elimde cımbız bir elimde ayna umurumdamı 3000 tane stajer sallaaaaaaa 10 şubata kadar yolu var sonrası zaten sakat ders çalışmaya 1 aydanda az kalıyor itirazları hiç düşünmüyorum bile itiraz edeceklr şimdiden son başvuru tarihini geçecek
insallah, bu dönemde alırsın belgeni. gercekten esaslı sıkıntı yaşadın artık işkencenin bitip mezun olma zamanın geldi![]()
Üstat işin tersi daha yeni iş teklifide aldım, hemde ciddi bir rakama. Adamlara işçiniz olacağıma müşaviriniz olayım bekleyinde şu sınavlar açıklansın dedim onlarad bende bekliyorum üstüne patronum al şu belgenide şu işin adını koyalım toplantı yapalım dedi yani herşey muallakta bu kadar abuk subukluğun içinde tek güzel haber eşim 4 aylık hamile 2. çocuğum olacak bakalım kısmetiyle gelirmiş derler inşallah alırım şu belgeyide şu eziyetten kurtulurum ve hepimiz kurtuluruz.
Şu sınavlar açıklansa önümü göreceğim ama resmen sıfır görüşte hergün ilerliyoruz ama nereye
öncelikle güzel haber için çoks evindim, Allah sağlık, sıhhat versin bahtı açık olsun.
Yeni iş anlaşmaları yapmadan önce de iyice düşündüğünden emin olmak isterim, iyice ölç biç, kendini yanlış bir anlaşmaya bağlama sakın. strese mahal yok sen bu sefer aldın belgeni inşallah bu emeğinin karşılığını en süper şekilde TL olarak alman gerekiyor. orada dikkatli olmak lazim