4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

sm³ ' Alıntı:
tembell ' Alıntı:
biliyorum bunu neden açıkladın ki bana ? çalacak adam temmuzda alıncada çalar demek istedim ben.
az bucuk bilgi sahibiyim şükür

ya arkadaşlar ben mi yanlış biliyorum, 2 yıl boyunca yanında staj yaptığınız meslek mensubunda onun rızası olmadan defter alınmıyo değil mi ? alınırsa uyarma mı kınama mı ne bi cezası var demi ?
doğrudur fakat alan alıyor bir yerden 8)

sinanyucel ' Alıntı:
normal kilo tatlı yemeye ısmarlamaya devam gelsin sütlü nuriyeler, hanım göbekleri, sütlaçlar, ayva tatlıları.
çok kötüsün hepsi gözümün önünden geçti film şeridi gibi vcanım çekti zaten stresliyim

denetimzede ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
normal kilo tatlı yemeye ısmarlamaya devam gelsin sütlü nuriyeler, hanım göbekleri, sütlaçlar, ayva tatlıları.
çok kötüsün hepsi gözümün önünden geçti film şeridi gibi vcanım çekti zaten stresliyim
aman boşver oturup yerik daha alevi yakalamamız lazım :D

denetimzede ' Alıntı:
arkadaşlar ruhsat töreni grand cevahir otelde yapılıyomuuuuşşşşş 7 sülalemi getiririm valla

bana o zamana kadar koca bul partersiz gitmiyim :D : D
hayır hayatım ruhsat töreni odanın kendi konferans töreninde yapılıyo arkadaşımın törenine gittim ben :D :D cevahiri nerden duydun

denetimzede ' Alıntı:
arkadaşlar ruhsat töreni grand cevahir otelde yapılıyomuuuuşşşşş 7 sülalemi getiririm valla

ya sorma , geçen yemekli eğitim var dediler ücreti ne kadar dedim ücretsiz dediler, şaşırdım tabi haklı olarak, bu işte bi iş var ya hayırlısı dedim, gittik odaya çıktık yukarı anammm bi de ne göreyim herkes tabldotunu alıyo sıraya geçiyo tabi kuyruk var tesmer sorumlusunun elinde kepçe önlerinde kuru fasulye kazanı, sekreter kız pilav koyuyo, biri de turşu, yuhhh dedim yaa koca oda paranız mı bitti yani, şöyle dışarıdan güzel bi yemek getirtseydiniz olmaz mıydı, o yüzden ruhsat töreninden hiç umudum yok, odanın yanında bi ilkokul var onun bahçesinde falan yaparlar heralde töreni ona da ben gitmem :D

sedateroglu ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:
tembell ' Alıntı:
biliyorum bunu neden açıkladın ki bana ? çalacak adam temmuzda alıncada çalar demek istedim ben.
az bucuk bilgi sahibiyim şükür

ya arkadaşlar ben mi yanlış biliyorum, 2 yıl boyunca yanında staj yaptığınız meslek mensubunda onun rızası olmadan defter alınmıyo değil mi ? alınırsa uyarma mı kınama mı ne bi cezası var demi ?

Aynen kardeşim, disiplin yönetmeliği 6/ş hükmü. O yüzden battıbalıkyangider abimiz inşAllah bu sınavda belgeyi alır :) Hülle yapmak lazım :)

hülle mi:) kopardın beni ya

denetimzede ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:

Çırağanda yapmazlarsa gitmem veya çakıl gazinosu :)
aldık ruhsatıda yer beyenmiyoruz
çalıl gazinosu neresi ya
aman be abicim çakıl dedin de çocukluğum gözler önüne geldi açılan pencerelerden tırmanıp şarkıcıları azmı dinlerdik tabi bu arada dinlerken bekçide kovalardı ah ah hey gidi günler heyyyyy şimdi çakıldan yeller eser

sm³ ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:

ya sorma , geçen yemekli eğitim var dediler ücreti ne kadar dedim ücretsiz dediler, şaşırdım tabi haklı olarak, bu işte bi iş var ya hayırlısı dedim, gittik odaya çıktık yukarı anammm bi de ne göreyim herkes tabldotunu alıyo sıraya geçiyo tabi kuyruk var tesmer sorumlusunun elinde kepçe önlerinde kuru fasulye kazanı, sekreter kız pilav koyuyo, biri de turşu, yuhhh dedim yaa koca oda paranız mı bitti yani, şöyle dışarıdan güzel bi yemek getirtseydiniz olmaz mıydı, o yüzden ruhsat töreninden hiç umudum yok, odanın yanında bi ilkokul var onun bahçesinde falan yaparlar heralde töreni ona da ben gitmem :D

tabldot iyiymiş:))

bende bir gün rezilliğimi anlatayım size :D odanın ücretsiz bilgisaya kursuna gittim işte sınava tabi tuttular kazananlara belge verilcek falan sertifika gittik işte falan sonrasında da kokteyl var anammm bir acıkmışım bir acıkmışım anlatamam belgeleri aldık neyse yukarı çıkarttılar bizi kokteyl salonuna :D anammmm kajular fındıklar kanepeler kzıartmalar meze tarzı ordov tabakları sigara börekleri sosiler benimde samimi olduğum bir arkadaşım vardı kendide spor salonundan bu arada :D o dönem birde paso spor salonundayız yedik yedik yedikkk biz çatlıycaz ama dışarı bir çıktık benim topuklu ayakkabı beni çekmiyo artık :D :D kurtuluştan taksime kadar yürüdük birde taksimi gezdik üstüne ıslak hamburger yedik akşamda spor salonuna gittik :D :D bu oda bana kilo konusunda çok zarar verdi çokkkk :D

7/1 bekliyorum. Temel hukuktan geçeceğim gözüyle bakıyorum ondada yanılırsam ilk sınavımda 0 çekeceğim.

sm³ ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:

benim koptuğum andır

ramazanbicer ' Alıntı:
7/1 bekliyorum. Temel hukuktan geçeceğim gözüyle bakıyorum ondada yanılırsam ilk sınavımda 0 çekeceğim.

töbe bismillah o nasıl bir hayaldir böyle sus suss ağzından yel alsın umarım öyle bişiy yaşamazsın : ((

battibalikyangider ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:

İyiki ne iyi yanında soğanda kırdırsalarmış ulen yuh be kardeşim değerimiz 2 kepçe kurufasulye kadar işte. Bizede İstanbulda sınavda ekmek arası sandwıch dağıttılar ulen dedim paralım yok dediler beleş aldım 2 tane yiyorum yiyorum şaka maka kendimi inek gibi hissettim yiyor yiyorum ağzıma ot tadı geliyor , bir baktım içinde arkasında karagöz hacivat oynatacak kadar ince bir dilim peynir yanındada kocaman bir marul ulen sanki ineğizde sınav öncesi marul yiyip otluycaz tövbe tövbe

Şu adamlardan aldığım tek şey ismmmo nun sınavdan sonra verdiği zorunlu eğitimdeki çanta yıllardır duruyor en son laptop çantası yaptım vallahi onun için bile ilerde para isterler diye tırsıyorum ;D ;D

öyle deme yaaa o gün ben çok acıkmıştım ama sınava kalmış 15 dakika falan nerdeyse bişiy yemekle vakit kaybetmiyim diye aranmadım daa sağolsun arkadş meyve suyuyla getirmiş birde açmış falan ağzıma sokuyodu :D :D birileride bana bakıyodu yoksa o bana bakan senmiydin iktisat anfilerin ordayım ben :D :D kalorifer dibine oturmuş olan kişi bendim :D o günkü sandowich d ene tuhaftı bir dilim peynir içinde çimen var sanki :D marul yaprakları tavşanların kemirdiğinden

stonhand ' Alıntı:
battibalikyangider ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:

İyiki ne iyi yanında soğanda kırdırsalarmış ulen yuh be kardeşim değerimiz 2 kepçe kurufasulye kadar işte. Bizede İstanbulda sınavda ekmek arası sandwıch dağıttılar ulen dedim paralım yok dediler beleş aldım 2 tane yiyorum yiyorum şaka maka kendimi inek gibi hissettim yiyor yiyorum ağzıma ot tadı geliyor , bir baktım içinde arkasında karagöz hacivat oynatacak kadar ince bir dilim peynir yanındada kocaman bir marul ulen sanki ineğizde sınav öncesi marul yiyip otluycaz tövbe tövbe

Şu adamlardan aldığım tek şey ismmmo nun sınavdan sonra verdiği zorunlu eğitimdeki çanta yıllardır duruyor en son laptop çantası yaptım vallahi onun için bile ilerde para isterler diye tırsıyorum ;D ;D

aahahhh karnıma ağrı girdi tek başıma ekrana bakıp bakıp gülüyorum diye müdür kovacak yakında beni sormaaa o allah razı olsun yedik ama çok güldüm bende o gün marul olayına :D :D ben vakit kaybetmemek için sağolsun yanımdaki arkadaş yedirdi bana

kurufasülye vercene hiç verme daha iii bide konferans yapıyo o kadar kişi yemeği yedikten sonra konferans salonunda nasıl ders verecen

insan biraz kokoş bişeyler hazırlar ya. valla bende tırstım şimdi sülalemi getiririm diyom ama bide demmekki sülaleye rezil olmak var ruhsat törenindede dayamasınlar taze fasulyeyi

sedateroglu ' Alıntı:
Aynen. CD çantasına Playstation CD lerimi koydum, Büyük çantadada para saklıyorum:):):)

bize cd cantasi vermediler??????