4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

Gülmekten ölücem valla düşünsenize sülale geliyo ahanda bizim akraba SMMM oldu e o neki önemli bir şey canımmm bak yemek bile veriyorlar kokteyl var yemek ne kuru fasulye, kokteyle içeçek ne ayran ;D ;D ;D başkanda masaya koyar soğanı çatttt alın üleşin bakimm der öyle herkese yok cücüğü benim gerisi hepinizin ;D ;D ;D

denetimzede ' Alıntı:
battibalikyangider ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:
Aynen. CD çantasına Playstation CD lerimi koydum, Büyük çantadada para saklıyorum:):):)

bize cd cantasi vermediler??????

e-use yokmu uzaktan öğrenim bize gönderdikleri cd ler onları diyo

he bana onlardan bir kez geldi. hepsini tek dvd yapmislar bi seferde ne kadar sınav varsa girmistim.

stonhand ' Alıntı:
Gülmekten ölücem valla düşünsenize sülale geliyo ahanda bizim akraba SMMM oldu e o neki önemli bir şey canımmm bak yemek bile veriyorlar kokteyl var yemek ne kuru fasulye, kokteyle içeçek ne ayran ;D ;D ;D başkanda masaya koyar soğanı çatttt alın üleşin bakimm der öyle herkese yok cücüğü benim gerisi hepinizin ;D ;D ;D

cücüüü benim mi:))))) koptum ya

stonhand ' Alıntı:

karnım ağrıdı ya
yüzlerce kişiye önce kurufasülye yedirip sonra konferans salonuna topladıklarını düşünsenize. nasıl başlarsa öle gidermiş bizde mesleğe kuru fasulyeyle bide bu psikolojiyle başlarsak bu macera bakırköyde biter artıkın...

ben anlamam ben küçüğüm soğanın cücüğü benim :D :D

evet oldu 100 sayfa hadi bakalım ne zaman açıklancak bu sayfanın durumu nolcak :D

yok istemem soğan cücü felan full makyaj saç baş o biçim giçem valla ruhsat almaya eğer bu tek dersimi geçemessem gene gitçem 1 bidon benzinle

yakarım kendimi banada verin diye tehtit etçem.

denetimzede ' Alıntı:
yok istemem soğan cücü felan full makyaj saç baş o biçim giçem valla ruhsat almaya eğer bu tek dersimi geçemessem gene gitçem 1 bidon benzinle

birlikte gidelim kız :D yakınız zaten tabii canım çıkarı yok 100.000 bakıma alcam kendimi kendimi spa solaryum cilt bakımı manikür pedikür makyaj saç baş ne varsa o biçim gelcem yaniiii :D çıtır müşavir olcam allah'ım o günleri ben görcekmiyim zeki müren'de beni görcekmiiii

alev34 ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:

birlikte gidelim kız :D yakınız zaten tabii canım çıkarı yok 100.000 bakıma alcam kendimi kendimi spa solaryum cilt bakımı manikür pedikür makyaj saç baş ne varsa o biçim gelcem yaniiii :D çıtır müşavir olcam allah'ım o günleri ben görcekmiyim zeki müren'de beni görcekmiiii

bırak zeki müreni seni yusf sürmen görsünde finansalzede olma :-*

Arkadaşlar 2. el az kullanılmış huni ve direksiyon almak isteyenler özelden mesaj atsın ayarlayabilirim :D

denetimzede ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:

bırak zeki müreni seni yusf sürmen görsünde finansalzede olma :-*

bu yıl aşkların en büyüğünü yaşadım zaten seviyorum yusuf sürmen'i oda beni sevsin lütfen :D :D
vallahi benim pilim bitiyo ufaktan artık sıyırdım iyce napayım bırakırsa da bıraksın beeee :D :D bırakmasa daha iyi tabi

SerbestMüşavir ' Alıntı:
Arkadaşlar 2. el az kullanılmış huni ve direksiyon almak isteyenler özelden mesaj atsın ayarlayabilirim :D

görüşelim en özelinden :D :D

denetimzede ' Alıntı:
arandımmmmm diyen yokmu beyav ::)
Allah iyiliğini versim emi sayfayı bir açtım yüreğim ağzıma geldi :) şöyle uzun uzadı yazmayın yahu
arrrrrraaaaaannnnnnnnndddddddııııııııııımmmmmmmmm diye. ;)

sinanyucel ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
arandımmmmm diyen yokmu beyav ::)
Allah iyiliğini versim emi sayfayı bir açtım yüreğim ağzıma geldi :) şöyle uzun uzadı yazmayın yahu
arrrrrraaaaaannnnnnnnndddddddııııııııııımmmmmmmmm diye. ;)

sende beni korkuttun bak şimdi yapmayın öyle ani hareketler :D:D
bende bende bendeee arannnndıııııııımmmmmmmmmmmmm demeyin öyle :D :D