sinanyucel ' Alıntı:yaw boşver adamı yaşamana bak sen daha kilo verecen![]()
bu ne acelen daha yaş 24 hele olsun 34 hem sen yaza kadar verirsen sana çarpan olmaz bu sıralar çarpan varken bir göz kırpalev34 ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:yaw boşver adamı yaşamana bak sen daha kilo verecen![]()
eee yalnızda olmuyo beeeveriyorum yaa az önce geldim spordan yaza hazır olıyım bari belki isteyen falan çıkar kazayla
![]()
sinanyucel ' Alıntı:artık son saatlerin içinde sayılırız yarın yada en geç cuma herşey belli olacak 4 şubat dedim ama hayırlısı inşallah artık yaradana sığınıyorum.
sinanyucel ' Alıntı:bu ne acelen daha yaş 24 hele olsun 34 hem sen yaza kadar verirsen sana çarpan olmaz bu sıralar çarpan varken bir göz kırpalev34 ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:yaw boşver adamı yaşamana bak sen daha kilo verecen![]()
eee yalnızda olmuyo beeeveriyorum yaa az önce geldim spordan yaza hazır olıyım bari belki isteyen falan çıkar kazayla
![]()
![]()
inşallah öyle olur başka sonuç düşünemiyorum yaw alev hoca maliyetten ne kadar samimiydi geçersin demekle bir umut ver banaaaaalev34 ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:artık son saatlerin içinde sayılırız yarın yada en geç cuma herşey belli olacak 4 şubat dedim ama hayırlısı inşallah artık yaradana sığınıyorum.
vallahi ne diyim hayırlısı artık iyce beynim durdu geçip kalmamda artık önemini kaybetti sadece belirsizlikten kurtulmak istiyorum tek merak ettiğim beklediğim gibi gelicekmi sonuçlar acaba sadece bunu merak ediyorum
sinanyucel ' Alıntı:inşallah öyle olur başka sonuç düşünemiyorum yaw alev hoca maliyetten ne kadar samimiydi geçersin demekle bir umut ver banaaaaalev34 ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:artık son saatlerin içinde sayılırız yarın yada en geç cuma herşey belli olacak 4 şubat dedim ama hayırlısı inşallah artık yaradana sığınıyorum.
vallahi ne diyim hayırlısı artık iyce beynim durdu geçip kalmamda artık önemini kaybetti sadece belirsizlikten kurtulmak istiyorum tek merak ettiğim beklediğim gibi gelicekmi sonuçlar acaba sadece bunu merak ediyorum