4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

cinsiyeti Erkek dudaklarıda söylemesi ayıp biraz benden aldı. Bende biraz koca dudaklıyımda :D :D :D

arkadaşlar yeni hikayelerle ve yeni gülme krizleriyle yarın görüşmek üzere herkese iyi akşamlar en kurusundan :D

Maşallah. Allah analı babalı büyütsün. Babasının çektiklerini çekmesin inş.

stonhand ' Alıntı:
sonrasında böyle oldu

buda cimcoz hali

şimdiki halini hiç sormayın topiği biraz kirlettim ama kusura bakmayın sinir stres hat safhada bari biraz bebek resmi görelimde rahatlayalım ;D
çok tatlı Allah bağışlasın

ayyy çok şeker bu maşallah yaaa darısı bize diycem ama daha ortada adam bile yok :D

Maşallah çook tatlı,Allah bağışlasın ve isteyen herkesede nasip etsin.Bütün stresini unutuyor insan.Talihi güzel olsun inşallah kardeşim.

sinanyucel ' Alıntı:
yaw boşver adamı yaşamana bak sen daha kilo verecen :D

eee yalnızda olmuyo beee :D:D veriyorum yaa az önce geldim spordan yaza hazır olıyım bari belki isteyen falan çıkar kazayla :D

artık son saatlerin içinde sayılırız yarın yada en geç cuma herşey belli olacak 4 şubat dedim ama hayırlısı inşallah artık yaradana sığınıyorum.

alev34 ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:

eee yalnızda olmuyo beee :D:D veriyorum yaa az önce geldim spordan yaza hazır olıyım bari belki isteyen falan çıkar kazayla :D
bu ne acelen daha yaş 24 hele olsun 34 hem sen yaza kadar verirsen sana çarpan olmaz bu sıralar çarpan varken bir göz kırp :D

sinanyucel ' Alıntı:
artık son saatlerin içinde sayılırız yarın yada en geç cuma herşey belli olacak 4 şubat dedim ama hayırlısı inşallah artık yaradana sığınıyorum.

vallahi ne diyim hayırlısı artık iyce beynim durdu geçip kalmamda artık önemini kaybetti sadece belirsizlikten kurtulmak istiyorum tek merak ettiğim beklediğim gibi gelicekmi sonuçlar acaba sadece bunu merak ediyorum

sinanyucel ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:

bu ne acelen daha yaş 24 hele olsun 34 hem sen yaza kadar verirsen sana çarpan olmaz bu sıralar çarpan varken bir göz kırp :D

yok canım acelemiz yok da kimse çarpmıyoki :D :D

alev34 ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:

vallahi ne diyim hayırlısı artık iyce beynim durdu geçip kalmamda artık önemini kaybetti sadece belirsizlikten kurtulmak istiyorum tek merak ettiğim beklediğim gibi gelicekmi sonuçlar acaba sadece bunu merak ediyorum
inşallah öyle olur başka sonuç düşünemiyorum yaw alev hoca maliyetten ne kadar samimiydi geçersin demekle bir umut ver banaaaa

sinanyucel ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:

inşallah öyle olur başka sonuç düşünemiyorum yaw alev hoca maliyetten ne kadar samimiydi geçersin demekle bir umut ver banaaaa

vallahi hocalara ben kaldım desem bile inanmadılar bana odaklamışlar onlar kendilerini benim 7/7 yapacağıma cevap anahtarından yaptıklarımı söledim ilk sorunun ilk şıkkını kapatmaları yaptım ikincidede birinci dağıtımı ikinci dağıtımı yaptım matematiksel falan bıraktım birim maliyet yok kayıt yok dedim en az 55 alırsın dedi 1. soruya 15 verse ikinci soruna 35 verse gene geçersin dedi fakat bana inandırıcı gelmedi derslere gelmeye başladım kızdı ne geliyosun geçicen ben sana dedim diyo ama ben şuan safha maliyeti öğrenmeye başladım bile :D:D

saçmalama kızım diyo ilk soru 45 puan 3 şıkkı var diyo 15 puanlığı yapmışsın diyo ikinci soruda 55 diyo birinci dağıtımı yapmışsın gider dağıtım tablosunu düzenlemişsin diyo matematilseli hesaplayıp dağıtımı yapmışsın bırakmışsın dedi matematikselden sonra gider dağıtım tablosu düzenlemedim diyorum olsun diyo adam geçersin diyo benim açıkcası kendimden maliyetten ümidim yok ama hocaya göre var geçersem şans olur işin gerçeği bu

teşekkür ederim sağol bende ilk soru kapatmayı yaptım ayrıyeten b sıkkından kalan farklarıda 620-151-152 dağıttım ama ikinci sorumuz cevabı aynı 1.2.dağıtım tablolar dahil doğru birim maliyete gelince hatalı toplamışım galiba bilmiyorum ona göre c sıkkına devam etmıstım artık hayırlısı diyelim inşallah hepimiz için hayırlısı olur.

ben kötüye alıştırdım kendimi açıkcası 3 - 4 ders bekliyorum analiz muhasebe maliyet denetim zaten allah'a emanet millet nasıl kaldığını bilmiyo ne diyim bişiy diyemiyorum artık sor herkese alev 7/7 yaptı derler dershane tc kimlik numaram ellerinde bekliyo 5 kişi belirledik 7/7 yapabilecek dedi en başa yazmışlar benim adımı :D :D ne diyim inşallah diyorumm...