tembell ' Alıntı:stonhnd cok haklısın zor bi madde dogru diye geçilmez tabi ki
bide nası bi puanlama sistemi var çözemedim tam olarak.
çokta kafa yormadım 50 aldım geçtim diye.
ortalamada da sorunum yok iki dersimden 50 alırsım
53 le hak kazanıyorum blgeyi almaya.
tembell ' Alıntı:yıllara yaygın hatırladım
en sevdiğim soruydu
zira 7 yıl inşaat sektöründe calıstım
hatta dersanede hocaya temmuz dönemi için inşallah bu soru cıkar dmeiştim
o soruya cevabın çok net ve dogruydu teker teker anlattım inci gibi yazdım
tek hatam kanun sayısını yanlış yazdım ;D gv 42 dedim ;D
devamı harfi harfne dogru
evet 60 olması gerekiyorsm³ ' Alıntı:tembell ' Alıntı:stonhnd cok haklısın zor bi madde dogru diye geçilmez tabi ki
siz mi yanlış yazdınız biz mi yanlış anladık ? 53 ortalama ile bişeye hak kazanamazsınız, ortalamanın 60 olması gerekiyor.
firat072 ' Alıntı:bence kritik sorular var mesela temmuz sınavında akredtif gibi taşıt maliyeti ne ötv nin eklenip eklenmediği gibi ben bunları doğru yapmışım mesela sorunun öenmine göre puan veriyor
LordBlue ' Alıntı:evet 60 olması gerekiyorsm³ ' Alıntı:tembell ' Alıntı:stonhnd cok haklısın zor bi madde dogru diye geçilmez tabi ki
siz mi yanlış yazdınız biz mi yanlış anladık ? 53 ortalama ile bişeye hak kazanamazsınız, ortalamanın 60 olması gerekiyor.malesef
![]()
sedateroglu ' Alıntı:Pardon yaw, benim beynim sulanmıştembell 63 demek istedin herhalde
![]()
sedateroglu ' Alıntı:Sırada bekleyen 13 kişi, ya aldığınız cevapları burada paylaşın ya da telefonu kapatın ben arıyayım![]()
alev34 ' Alıntı:sedateroglu ' Alıntı:Sırada bekleyen 13 kişi, ya aldığınız cevapları burada paylaşın ya da telefonu kapatın ben arıyayım![]()
tesmerde mi bekleyen 13. kişisin![]()
sm³ ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:sedateroglu ' Alıntı:Sırada bekleyen 13 kişi, ya aldığınız cevapları burada paylaşın ya da telefonu kapatın ben arıyayım![]()
yok halk ekmek kuyruğunda
sm³ ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:sedateroglu ' Alıntı:Sırada bekleyen 13 kişi, ya aldığınız cevapları burada paylaşın ya da telefonu kapatın ben arıyayım![]()
yok halk ekmek kuyruğunda