s.u. ' Alıntı:şubat ortasından önce açıklanmaz bence tecrübelere dayanarak!!! (son hak tek ders vergi)
alev34 ' Alıntı:s.u. ' Alıntı:şubat ortasından önce açıklanmaz bence tecrübelere dayanarak!!! (son hak tek ders vergi)
nasıl geçti peki sınavın son hakkınmış inşallah verirsin kolay gelmişti sorular
s.u. ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:s.u. ' Alıntı:şubat ortasından önce açıklanmaz bence tecrübelere dayanarak!!! (son hak tek ders vergi)
iyi geçti dediğin gibi kolaydı sorular ondan galiba pek heyacanlanmıyorum rahatım.
alev34 ' Alıntı:s.u. ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:s.u. ' Alıntı:şubat ortasından önce açıklanmaz bence tecrübelere dayanarak!!! (son hak tek ders vergi)
iyi geçti dediğin gibi kolaydı sorular ondan galiba pek heyacanlanmıyorum rahatım.
tahmin ettiğim 2 soru çıktı benimde uygulama banko tuttu bikere : ) kdv deki soruyuda bekliyodum 20+30 50 oluyodu zaten sanırım en yüksek notum vergi gelebilir
alev34 ' Alıntı:s.u. ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:s.u. ' Alıntı:şubat ortasından önce açıklanmaz bence tecrübelere dayanarak!!! (son hak tek ders vergi)
tahmin ettiğim 2 soru çıktı benimde uygulama banko tuttu bikere : ) kdv deki soruyuda bekliyodum 20+30 50 oluyodu zaten sanırım en yüksek notum vergi gelebilir
gencay07 ' Alıntı:ben hiç sınavın ileri tarihe ertelendiğini duymadım duyan varsa söylesin ben bilmiyorum o yüzden 4 şubattan sonraya bırakırlarsa ve yasal sürelere bakılırsa 12-13 marttaki sınavı ertelemek zorunda kalırlar o yüzden onuda yapmazlar diye düşünüyorum. benim tahminim 4 şubat.
ayyuk ' Alıntı:telefonla aramalarla açıklanma arasında bikaç gün oynuyor muydu ya en azından bikaçımızı arasalar![]()
alev34 ' Alıntı:hani 300 msj bulunca açıklanırdı sonuçlar bak geçti bileneee açıklanmadı
oztemiz80 ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:hani 300 msj bulunca açıklanırdı sonuçlar bak geçti bileneee açıklanmadı
Ben o mesajı yazdığımda siz yoktunuz ;D Normal şartlar altında 300 mesajda açıklanıyordu![]()
alev34 ' Alıntı:oztemiz80 ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:hani 300 msj bulunca açıklanırdı sonuçlar bak geçti bileneee açıklanmadı
Ben o mesajı yazdığımda siz yoktunuz ;D Normal şartlar altında 300 mesajda açıklanıyordu![]()
bu şartlar anormal oldu galiba
![]()
alev34 ' Alıntı:oztemiz80 ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:hani 300 msj bulunca açıklanırdı sonuçlar bak geçti bileneee açıklanmadı
![]()
oztemiz80 ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:oztemiz80 ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:hani 300 msj bulunca açıklanırdı sonuçlar bak geçti bileneee açıklanmadı
![]()
Haliyle öyle oldu. Maşallah diyelim..
http://www.youtube-video-izle.com/ilginc-videolar/super-hizli-konusan-kiz.html
Şu kız siz değilsiniz değil mi?
2 ile çarp bencegencay07 ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:oztemiz80 ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:hani 300 msj bulunca açıklanırdı sonuçlar bak geçti bileneee açıklanmadı
![]()
temmuz sınavı 1157 mesaja ulaşmış bakalım bu kaçta bitecek.
alev34 ' Alıntı:oztemiz80 ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:oztemiz80 ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:hani 300 msj bulunca açıklanırdı sonuçlar bak geçti bileneee açıklanmadı
![]()
Haliyle öyle oldu. Maşallah diyelim..
http://www.youtube-video-izle.com/ilginc-videolar/super-hizli-konusan-kiz.html
Şu kız siz değilsiniz değil mi?
ahahahah yok yokk değilim![]()