fonradar

4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

amaaa iyi olmadımııı : ) ne güzelll muhabbet ediyoruz günleri hızlı geçirmeye çalışıyoruz :D
heyecanlı heyecanlı bekliyoruz :D

alev34 ' Alıntı:
amaaa iyi olmadımııı : ) ne güzelll muhabbet ediyoruz günleri hızlı geçirmeye çalışıyoruz :D
heyecanlı heyecanlı bekliyoruz :D

Neşeniz bol olsun. İnşallah sınav açıllandığı gün de devam eder.:)

oztemiz alev34 henüz sınavın sillesini yemedi
sonuçlar açıklandığında umarım pozitif enerji yaymaya devam eder :D

ayyuk ' Alıntı:
bu durum zaten psikoloji bozukluğu meraktan çatlıycam naptım acaba bilmiyorum kii anamm 2 dersten fazla kalırsam durum vahim :D daha gelmem buralara gider oturur cami köşesinde ağlarım yada bu işi gücü bırakır izdivaca çıakrım :D

alev34 ' Alıntı:
ayyuk ' Alıntı:
bu durum zaten psikoloji bozukluğu meraktan çatlıycam naptım acaba bilmiyorum kii anamm 2 dersten fazla kalırsam durum vahim :D daha gelmem buralara gider oturur cami köşesinde ağlarım yada bu işi gücü bırakır izdivaca çıakrım :D

Temmuz sınavı açıklanacağı zaman ben de sizin gibiydim. Açıklandığı gün odaya telefon açtım oradaki bayan okumaya başladı notları
- finansal muhasebe 34 deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü, kesin hepsinden kaldım dedim daha sonra devam etti 50-60-70 filan diye 6 dersten geçmişim. :)

vallahi bilmiyorum yaaa :( açıklansada rahatlasam böyle olmıycak geceleri sonuçlarımı görmekten bıktım 7/6 çok iyi

ayyuk ' Alıntı:
bekle bekle nereye kadar bide benim tek ders daha önce açıklanma zamanı derdim yoktu hep bölüp girdim derslere ondan ilk kez böle çocuklar gibi şen kıvamda elim telefonda aklımda tek bi isim ismmmo :D araaaaaasınlaaaaaar :D

benimde tek dersim ya tek dersten girenleri ayırıp önce okuyup açıklasalar ya. olmazmı????????????????????*

keşke denetimzede ama işte alev34 gibi 7/7 yapma olasılığı olan arkadaşlar tepki gösterirdi :D

ayyuk ' Alıntı:
keşke denetimzede ama işte alev34 gibi 7/7 yapma olasılığı olan arkadaşlar tepki gösterirdi :D

asla göstermem aslaaa bak ben tek dersi son hakkı olan iki kişiye denk geldim sınav günü bana deselerdiki bu dersin sınavından çık bunlar geçsin sen kal çıkmazsam ne olayım yaniii son hak demek ne demek tek ders ne demek kolay değil kız yanımda kriz geçiriyo denetimde kağıdımı bıraktım ona söledim artık bilsemki kalıcam bırak kalıyım yaaa şimdi geçmesem ben ikinciye geçerim zaten

ayyuk ' Alıntı:

alev 34 dün demedimi 7 de 0 yapan ilk ben olucam diye... nasıl 7/7 yapma olasılığı var anlamadıııımmm?

o bir çok şey dedi zaten denetimzede :) bu arada alev34 hakkını yemeyim cidden özgüvenine hayranım

denetimzede ' Alıntı:
ayyuk ' Alıntı:
o bir çok şey dedi zaten denetimzede :)

adımdan belli olmuyorumu? taktılar bana:) ahhhh ahhh...
sizin vergimi yoksa :)

maliyet ama ben kendim ettim kendim buldum girmedim bu 2.girişim ama hakkım sondan bir önceki bakalım neler olcak dilerim hepimiz geçeriz denetim bu sefer kolaydı diyorlar ama neler olacağı hiç belli olmuyor

sınava ilk kez giren biri "çantada keklik" der
4. 5.kez giren kişi "70 80 bekliyorum ama daha öncede bunu beklerken yirmi aldım" der böyle bir çelişki sınav sistemi

denetimzede ' Alıntı:
ayyuk ' Alıntı:

alev 34 dün demedimi 7 de 0 yapan ilk ben olucam diye... nasıl 7/7 yapma olasılığı var anlamadıııımmm?
benim sınava ilk girişimdi finansal muhasebe ve maliyet sınırda şuan kalan derslerden kendime ve dershanedeki hocalara göre 80 90 lık kağıtlar verdim analiz biraz ortada geçersin kesin dediler dershane üzerime oynadı biraz 7 de 7 için bende zorladım ders elemedim finansal muhasebe ve maliyet sınırda geçerim kesin diyemiyorum ama kalırımda diyemiyorum çünkü yapmış olduğum çok şey var fakat beklenmedik derslerden beklenmedik notlar alınıyo diyolar geçerim dediğinden kalıyosun kalırım dediğinden geçiyosun dediler bende o yüzden dedim ki 7/0 olur o zaman
kısacası 2 dersten de kalsam şaşırmam 7 de 7 yaptığımı öğrensemde şaşırmam

ayyuk ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
ayyuk ' Alıntı:

maliyet ama ben kendim ettim kendim buldum girmedim bu 2.girişim ama hakkım sondan bir önceki bakalım neler olcak dilerim hepimiz geçeriz denetim bu sefer kolaydı diyorlar ama neler olacağı hiç belli olmuyor

4. 5.kez giren kişi "70 80 bekliyorum ama daha öncede bunu beklerken yirmi aldım" der böyle bir çelişki sınav sistemi

ilk girdiğim denetim sınavından 90 bekliyordum sonra 35 alınca itiraz ettim ama ne fayda :)

ammmaaaan boşver ya önemli olan katılmak değilmi:)

benim de meslek hukuku sen gibi oldu gerçi geçtim sonunda o dersten ama bakalım dediğin gibi önemli olan katılmaktı (içimdeki ses hayıııııııııııııııır geçmeliyiz dese de ) :D

yani emin olamıyorum kiii bak bana göre benim hakkım 7/6 kaldığım ders maliyet olmalı başka gelmemesi gerek finansal muhasebe bile çoğu yevmiye kaydım doğru belli biyere kadar gelmişim kötünün iyisi olarak geçmeliyim yada belki sınırda kalırım başka dersten kalmam büyük saçmalık olur ama bıraksınlar maliyetten çok çok şaşırmam bırakabilirler yada

denetimzede ' Alıntı:
ayyuk ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
ayyuk ' Alıntı:

ilk girdiğim denetim sınavından 90 bekliyordum sonra 35 alınca itiraz ettim ama ne fayda :)

ammmaaaan boşver ya önemli olan katılmak değilmi:)
bende temmuzdaki denetimden 85 felan bekliyordum 50 kıt kanaat geçirmişler ama geçtiğim için üçün beşin lafını etmedim :)

alev34 ' Alıntı:
yani emin olamıyorum kiii bak bana göre benim hakkım 7/6 kaldığım ders maliyet olmalı başka gelmemesi gerek finansal muhasebe bile çoğu yevmiye kaydım doğru belli biyere kadar gelmişim kötünün iyisi olarak geçmeliyim yada belki sınırda kalırım başka dersten kalmam büyük saçmalık olur ama bıraksınlar maliyetten çok çok şaşırmam bırakabilirler yada
sana bi tüyo verimmi? hocaların hele maliyet hocasının dayanamadığı tek şey göz yaşları... yani göz yaşlarından yazıları akmış bir sınav kağıdı ben denedim 80 i gördüm sende dene pişman olmassın :)

denetimzede ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
sana bi tüyo verimmi? hocaların hele maliyet hocasının dayanamadığı tek şey göz yaşları... yani göz yaşlarından yazıları akmış bir sınav kağıdı ben denedim 80 i gördüm sende dene pişman olmassın :)

yusuf sürmende işe yarar mı acaba. eğer işe yarayacaksa kağıda ne akıt derse akıtırım valla :)))