Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ne güzel herkes heyecanla sınav sonuçlarını bekliyo, bende y.s. yüzünden ne heyecan kaldı ne istek, resmen yalama olucaz sınavlara gire çıka, inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz...
sm 3 arkadaşımız bu kadar kafanıza takarsanız sonuçlar açıklanınca başarmanın güzelliğinin tadına varamassınız.
sağır kurbayı oynamayı deneyin bide hiççç duymamış gibi yapın.
aralık 3. hakkımdı. diğer 2 sınavda sadece sınavdan çıktından sonra kesin emin olduğum derslerden geçtim şöyle sınırda kalabilirim dediğim derslerden kaldım. bu sınavda da vergi ve maliyetten kesin geçerim diyorum ama finansal sınırda demeye korkuyorum.
bana göre geçersin;
insaflı bir hocaya göre geçersin;
ne bileyim üni. hocasına göre geçersin
amaaaaaa palaya göre geçermisin onu Allah bilir. kal sağlıcakla
arkadaşlar biraz mantıklı olalım, sınava iki hafta kala açıklansa itiraz süresi 15 gün nereye gitti,sonra 15-20 gün de itirazları okuma, sonra bi de sınavdan bi hafta önce son başvuru falan, bunlar nereye gitti de sınavdan iki hafta önce açıklansın insaf ya huu...
bana dün mali müşavirler odasından ajanda gelmiş. bildiğim kadarıyla bu ajandalar mali müşavirlere geliyor. buradan sınav sonuçlarının açıklandığı ve sınavı geçtiğim gibi bir sonuç çıkarabilir miyim acaba? bilgisi olan?
Şimdi telefon açacaksın efendim ben SMMM mi oldum acaba ondanmı bana ajanda gönderdiniz
cevap : neyyy amaninnnn bizde bütün oda kaç gündür o ajandayı arıyorduk hemen o ajandayı ücreti gönderici tarafa ait olan kargo ile geri gönderin yada ajanda bedelini ... Bankası ... Hesabına acil yatırın ;D ;D ;D
Bırak hocam ne telefonu başınıza iş almayın ne gerek var ;D ;D ;D
Ben de dün büronun oda aidatını yatırmaya gittim. Gişedeki kadın adınız soyadınız ne diye sordu? Söyledim Sonra jeton düştü. Kadın borçlu kim, kimin için aidat ödüyorsun demek istedi. Düzelttim xxxx yyyy nin aidatını ödeyeceğim dedim. Kadın niye acaba benim ismimi sordu. Acaba sınavı kazandığımı ima etmeye çalışmış olabilir mi?