fonradar

4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

ne güzel herkes heyecanla sınav sonuçlarını bekliyo, bende y.s. yüzünden ne heyecan kaldı ne istek, resmen yalama olucaz sınavlara gire çıka, inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz...

inşallah demekten başka ele bir şey gelmiyor Allah akıl sağlığımızı bozmasın yeter.

sm 3 arkadaşımız bu kadar kafanıza takarsanız sonuçlar açıklanınca başarmanın güzelliğinin tadına varamassınız.
sağır kurbayı oynamayı deneyin bide :D hiççç duymamış gibi yapın.

aralık 3. hakkımdı. diğer 2 sınavda sadece sınavdan çıktından sonra kesin emin olduğum derslerden geçtim şöyle sınırda kalabilirim dediğim derslerden kaldım. bu sınavda da vergi ve maliyetten kesin geçerim diyorum ama finansal sınırda demeye korkuyorum.

valla bu sınav geçerim kalırım diye tahmin yaomak için pek uygun değil sanırsam 2 kere %100 geçmeyi beklerken kaldım hemde tek dersin ya offff

benim finansaldan 14-15 gibi doğru var, geçermiyim acaba,

hunter ' Alıntı:
benim finansaldan 14-15 gibi doğru var, geçermiyim acaba,

neye göre, kime göre arkadaşım.

bana göre geçersin;
insaflı bir hocaya göre geçersin;
ne bileyim üni. hocasına göre geçersin
amaaaaaa palaya göre geçermisin onu Allah bilir. kal sağlıcakla

tek ders, martta son hakkı bırı olarak soyluyorum; sınava iki hafta kala ancak acıklanır. önumuzdekı hafta kımse beklemesın

arkadaşlar biraz mantıklı olalım, sınava iki hafta kala açıklansa itiraz süresi 15 gün nereye gitti,sonra 15-20 gün de itirazları okuma, sonra bi de sınavdan bi hafta önce son başvuru falan, bunlar nereye gitti de sınavdan iki hafta önce açıklansın insaf ya huu...

merak etmeyin arkadaşlar 10 gün içinde açıklanır daha fazla erteleyemezler.bu kadar bekledik biraz daha sabredebiliriz

arkadaşlar selamlar,

bana dün mali müşavirler odasından ajanda gelmiş. bildiğim kadarıyla bu ajandalar mali müşavirlere geliyor. buradan sınav sonuçlarının açıklandığı ve sınavı geçtiğim gibi bir sonuç çıkarabilir miyim acaba? bilgisi olan?

sınavı sonuçları belli olsaydı ajandadan önce telefon gelirdi sanırım..

Şimdi telefon açacaksın efendim ben SMMM mi oldum acaba ondanmı bana ajanda gönderdiniz
cevap : neyyy amaninnnn bizde bütün oda kaç gündür o ajandayı arıyorduk hemen o ajandayı ücreti gönderici tarafa ait olan kargo ile geri gönderin yada ajanda bedelini ... Bankası ... Hesabına acil yatırın ;D ;D ;D

Bırak hocam ne telefonu başınıza iş almayın ne gerek var ;D ;D ;D

Ben de dün büronun oda aidatını yatırmaya gittim. Gişedeki kadın adınız soyadınız ne diye sordu? Söyledim :) Sonra jeton düştü. Kadın borçlu kim, kimin için aidat ödüyorsun demek istedi. Düzelttim xxxx yyyy nin aidatını ödeyeceğim dedim. Kadın niye acaba benim ismimi sordu. :) Acaba sınavı kazandığımı ima etmeye çalışmış olabilir mi?:)

Dün sokakta yürürken ticaret odasında memur olan bir arkadaş bana uzaktan el salladı.

Acaba diyorum ben SMMM oldum, SMMM odası ticaret odasını aradı Oztemiz80 SMmM oldu diye, ondanmı el salladı ? ;D ;D

Sonuçlar açıklanmaya yakın yeniler gelmeye başladı.

sıkıldım ya mart son hakkım kafayı yedirtcekler insanı bıktım kusacammm