fonradar

4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

canımın sıtkın olmasını bu kadar film yapıp dalga konusu yapmanıza gerek yoktu açıkcası bişiy dedik nerelere getirdiniz konuyu birde alay konusu yaptınız

sen ne diyon ablacım yaa, bi derdimiz sen misin, konu konuyu açıyo işte napalım...

alev34 ' Alıntı:
canımın sıtkın olmasını bu kadar film yapıp dalga konusu yapmanıza gerek yoktu açıkcası bişiy dedik nerelere getirdiniz konuyu birde alay konusu yaptınız

Zaten ben biri bi konu açsa da, alay edeyim diye hazırkıta bekliyorum :)

sedateroglu ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:

Zaten ben biri bi konu açsa da, alay edeyim diye hazırkıta bekliyorum :)

iyi malzeme olmuş sana işte etmeye devam et

stonhand ' Alıntı:
Ben buldum ben buldum
Bir gün hanımla oturuyoduk ya dedim hanım aç şu attığın taşlarıda göreyim , şu okeyde hep sıralı dizeceğimize birde üstü üste aynı sayıları dizsek ne olur dedim bir baktım okeyde çifte gitmeyi bulmuşum beyaaaa ben buldum okeyde çifte gitmeyide ben buldummm
Sürmen gibi ben buldum beyaaa aslında pembe dizileride ben buldum ama brezilyalılar benden çalmışlar eve casus göndermişler beyaaa

Sayın stonhand eğer finansaldan kalırsan Y.S de arkandan Patladı Gitti esprisini yapmasın :)

sm³ ' Alıntı:
sen ne diyon ablacım yaa, bi derdimiz sen misin, konu konuyu açıyo işte napalım...

bişiy dediğim yok bişiy dedik konu nerden nereye geldi
evet derdin ben değilim tabiki

vallahi ben diyorum ki şimdi çarşamba perşembe sıkıştıralım bunları bakalım cuma ya açıklıycaklarmı diye

tesmerdeki sana 4 şubat demişti hatırlıyorsam o zaman perşemdeden başlamak lazım.

alev34 ' Alıntı:
vallahi ben diyorum ki şimdi çarşamba perşembe sıkıştıralım bunları bakalım cuma ya açıklıycaklarmı diye

yarın sorarım tesmer merkeze ;)

alev34 ' Alıntı:

geçen sınav dönemi gazeteye ilan verildi, radyo programlarına çıkıldı aramalar fakslar maillerde çabası. ama yinede yasal sürede açıklanmadı. burada toplanan 100 kişi varsa toplu halde bişeye yapmaya karar verilirse kalan sayılar 20 yi geçmeyecektir. istersen elimde not var isteyen varmı diye bir konu aç, birde imza kampanyası başlat aradaki farkı gör. onun için sıkıntıdan patlayarak beklemekten başka çaremiz yok.

benim öyle bir bölümüm var zaten elimdeki notları arkadaşlarla paylaşıyorum mail atıyorum yardımım olabiliyosa ne mutlu bana : )

akseker ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:

geçen sınav dönemi gazeteye ilan verildi, radyo programlarına çıkıldı aramalar fakslar maillerde çabası. ama yinede yasal sürede açıklanmadı. burada toplanan 100 kişi varsa toplu halde bişeye yapmaya karar verilirse kalan sayılar 20 yi geçmeyecektir. istersen elimde not var isteyen varmı diye bir konu aç, birde imza kampanyası başlat aradaki farkı gör. onun için sıkıntıdan patlayarak beklemekten başka çaremiz yok.
evet yaşadık onu sayı birden düştü ..
olsun kalan sağlar bizim dedik ..
ama aklım şunu almıyor
itiraz etme süresi 15 gün
itrazların acıklanması 30 gün
45 gün
sınav 12-13 mart
4 de açıklarlarsa sınav tarihini mi ertelicekler?
itirazları erken mi acıklıcaklar?
uzar gider liste
ben geçicime geri döneyim

alev34 ' Alıntı:
benim öyle bir bölümüm var zaten elimdeki notları arkadaşlarla paylaşıyorum mail atıyorum yardımım olabiliyosa ne mutlu bana : )

vaaay demek öyle bir bölümün var hayırlı olsun kaça aldın :D

hanımağa demek istedin heralde ;)

Yahu şurdaki muhabbetlerde olmasa vallahi gün geçmeyecek hatta günü geçtim dakikalar geçmeyecek resmen stresimizi forumda atar hale geldik aradada başlığı hallediyoruz ama bu kadar sürmen stresinden sonra modlarda bizi mazur görür herhalde.
Bu hafta diyorduk ümitler haftaya kaldı ki ben adım gibi biliyorum ayın 4 ü diyen bir tesmer o sınavı 4 nde açıklamaz gider 14 nde açıklar ve bu resmen 3000 kişiyle kafa bulmak olur.