denetimzede
Katkı Sunan Üye
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları
noollduu açıklandımı açıklandımı?
noollduu açıklandımı açıklandımı?

stonhand ' Alıntı:Hani transformes diye bir film vardı izleyenler hatırlar birincisinde bu amerikan askerleri robotlarla savaşıyor füzeler,roketler,mermiler ,lazerler havada uçuşuyor bunlar telefon açacak telsiz yok en son bir telefon buluyorlar karşılarında bir call center elemanı burnunu karıştırarak cevap veriyor
Asker konuşuyor bana çabuk pentagonu bağlayın şuan çatışmadayız askerler ölüyor
operatör cevap : Efendim altın paketimizden faydalanmak istermisiniz , altın paketimiz şöyle böyle sizi beklemeye alıyorum ;D ;D ;D ;D
sabah sabah aklıma bu geldi vallahi durumumuz aynı fosmerde bir vatandaş şimdi bir tarafını yaya yaya bizim notları giriyordur saat 16,00 ya, demiştir memleketin günümü bitti beaaa salla gitsin bunun pazartesisi var salısı var şimdi 30 dk ne kasıcam ellerimin narin parmakları sızlayacak , zaten servisde kaçıyor en temizi ben bugün bir 30 dakikada erken çıkayım, amannn stajerlerde beklesin dursunlar 3 yıl beklemişler 2 gün daha beklesinler ;D ;D ;D
denetimzede ' Alıntı:bide bugün tesmer çalışıyomuz hadi bizim ihtiyaç var çalışıyoz onların ihtiyacıda yok. bize gelince biz zaten bekliyoz kuzu gibiyiz ... ;D
denetimzede ' Alıntı:yani büyük konuşmayalık süpriz olabilirmi?
sm³ ' Alıntı:denetimzede ' Alıntı:yani büyük konuşmayalık süpriz olabilirmi?
sanmam çünkü aramalar başlamadı, pazartesi-salı aramalar başlar çarşamba da sitede yayınlanır diye düşünüyorum.
denetimzede ' Alıntı:sm³ ' Alıntı:denetimzede ' Alıntı:yani büyük konuşmayalık süpriz olabilirmi?
sanmam çünkü aramalar başlamadı, pazartesi-salı aramalar başlar çarşamba da sitede yayınlanır diye düşünüyorum.
ben çok yapım gereği heyecanlı bir insanım. pazart-salı stress sinir içinde beklerim sölediğin kesinmi ona göre kendi kendime zarar vericem aşırı adrenalinle
sedateroglu ' Alıntı:denetimzede ' Alıntı:sm³ ' Alıntı:denetimzede ' Alıntı:yani büyük konuşmayalık süpriz olabilirmi?
ben çok yapım gereği heyecanlı bir insanım. pazart-salı stress sinir içinde beklerim sölediğin kesinmi ona göre kendi kendime zarar vericem aşırı adrenalinle
Sizin bugün denetim dersinden kursunuz yok mu?
firat072 ' Alıntı:var sınavlar iptal olmuş![]()