fonradar

4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

allah allah aşırı adrenalinden ölecektik dün ya ...
günah değilmi çocuk oyuncamı bu canım...

fosmer anlamaz sizin dilinizden kendi bildiğini okur :)

Hani transformes diye bir film vardı izleyenler hatırlar birincisinde bu amerikan askerleri robotlarla savaşıyor füzeler,roketler,mermiler ,lazerler havada uçuşuyor bunlar telefon açacak telsiz yok en son bir telefon buluyorlar karşılarında bir call center elemanı burnunu karıştırarak cevap veriyor
Asker konuşuyor bana çabuk pentagonu bağlayın şuan çatışmadayız askerler ölüyor
operatör cevap : Efendim altın paketimizden faydalanmak istermisiniz , altın paketimiz şöyle böyle sizi beklemeye alıyorum ;D ;D ;D ;D
sabah sabah aklıma bu geldi vallahi durumumuz aynı fosmerde bir vatandaş şimdi bir tarafını yaya yaya bizim notları giriyordur saat 16,00 ya, demiştir memleketin günümü bitti beaaa salla gitsin bunun pazartesisi var salısı var şimdi 30 dk ne kasıcam ellerimin narin parmakları sızlayacak , zaten servisde kaçıyor en temizi ben bugün bir 30 dakikada erken çıkayım, amannn stajerlerde beklesin dursunlar 3 yıl beklemişler 2 gün daha beklesinler ;D ;D ;D

stonhand ' Alıntı:
Hani transformes diye bir film vardı izleyenler hatırlar birincisinde bu amerikan askerleri robotlarla savaşıyor füzeler,roketler,mermiler ,lazerler havada uçuşuyor bunlar telefon açacak telsiz yok en son bir telefon buluyorlar karşılarında bir call center elemanı burnunu karıştırarak cevap veriyor
Asker konuşuyor bana çabuk pentagonu bağlayın şuan çatışmadayız askerler ölüyor
operatör cevap : Efendim altın paketimizden faydalanmak istermisiniz , altın paketimiz şöyle böyle sizi beklemeye alıyorum ;D ;D ;D ;D
sabah sabah aklıma bu geldi vallahi durumumuz aynı fosmerde bir vatandaş şimdi bir tarafını yaya yaya bizim notları giriyordur saat 16,00 ya, demiştir memleketin günümü bitti beaaa salla gitsin bunun pazartesisi var salısı var şimdi 30 dk ne kasıcam ellerimin narin parmakları sızlayacak , zaten servisde kaçıyor en temizi ben bugün bir 30 dakikada erken çıkayım, amannn stajerlerde beklesin dursunlar 3 yıl beklemişler 2 gün daha beklesinler ;D ;D ;D

aayyyy sabah sabah ii geldi süpermiş ;D ;D ;D

bide bugün tesmer çalışıyomuz hadi bizim ihtiyaç var çalışıyoz onların ihtiyacıda yok. bize gelince biz zaten bekliyoz kuzu gibiyiz ... ;D

denetimzede ' Alıntı:
bide bugün tesmer çalışıyomuz hadi bizim ihtiyaç var çalışıyoz onların ihtiyacıda yok. bize gelince biz zaten bekliyoz kuzu gibiyiz ... ;D

mart 2010 sınav sonuçları 8 Mayıs 2010 Cumartesi günü saat 11 civarı sitede yayınlandı.

denetimzede ' Alıntı:
yani büyük konuşmayalık süpriz olabilirmi?

sanmam çünkü aramalar başlamadı, pazartesi-salı aramalar başlar çarşamba da sitede yayınlanır diye düşünüyorum.

sm³ ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:

sanmam çünkü aramalar başlamadı, pazartesi-salı aramalar başlar çarşamba da sitede yayınlanır diye düşünüyorum.

ben çok yapım gereği heyecanlı bir insanım. pazart-salı stress sinir içinde beklerim sölediğin kesinmi ona göre kendi kendime zarar vericem aşırı adrenalinle

denetimzede ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:

ben çok yapım gereği heyecanlı bir insanım. pazart-salı stress sinir içinde beklerim sölediğin kesinmi ona göre kendi kendime zarar vericem aşırı adrenalinle

Sizin bugün denetim dersinden kursunuz yok mu :)?

çarşamba olma ihtimali çok yüksek, çünkü 2 yerden teyit alındı, çarşamba açıklanacaksa salı günü de aramaya başlarlar, ama tesmerdekiler aramalarımızdan bıkıp zahmet edip yükle düğmesine basmaya tenezzül ederlerse pazartesi de açıklanabilir.

Yasal süreden önce açıklanmaz, boşuna heveslenmeyin. Tesmerde dün belki farklı farklı 5 kişiyle görüştüm hiçbirisi yoğun ısrarlarıma rağmen sınavların açıklanma tarihi ile ilgili en ufak bi tüyo vermedi. Yasal sürede açıklanır beyefendi, biz de bilmiyoruz, bize henüz gelen bişey yok. Gelir gelmez yayınlayacağız v.b. cümlelerle geçiştirdiler :)

Yok be fosmer cumartesi çalışsa ne çalışmasa ne onlar çoktannn servise binip eve gitmiştir işleri güçleri yok bizim notlarımı girecekler. YMM lerin sınavlarını erkenden açıklıyorlar ama bize geldimi bekle dur zaten benim hanıma diyorum hep bizim çocuk büyüsün baktım hiçbirşey olamadı direkt fosmere vericem eti senin kemiği benim diycem hiçbirşey olamıyorsa bari çalışmadan para nasıl kazanılır onu öğrensin

sedateroglu ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:

Sizin bugün denetim dersinden kursunuz yok mu :)?

aa nerden biliyosnuz?

evet son gelişme ne var ??? bişiy varmı