firat072 ' Alıntı:hangisi olacak smmm sınavı ben kopya çektiğimden bütün sınav iptal olmuş![]()
firat072 ' Alıntı:bende yakalanmadım![]()
firat072 ' Alıntı:şubatın ikinci haftasına sarkar bu iş
sinanyucel ' Alıntı:sen yazıp cevaplıyon ya hepimizde onu okuyoz ondandır ;D
merkose ' Alıntı:alev34 herkes sıkıldı artık....
merkose ' Alıntı:ya bu sınavın nezaman acıklanacağı bellı değil.artık forumda hep aynı şeylr yazılıyor.yani sıkıcı gelmye basladı forum bana...diğerleri adına konuşmuş gibi oldum ama....ne yapalım cok sıkıldım.bu sınava tekrar tekrar girmek beni daralttı....artık bu komisyon bana zor geliyor.yüksek beklediğimiz sınavdan kalmak,adama koyuyor.....
merkose ' Alıntı:ben 4 dersden girdim.vergi,meslek muhasebe ve denetim.zaten denetim tam bir muaamma.hiç belli olmuyor yüksek beklerken düşük gelebliyor...
merkose ' Alıntı:ya bu sınavın nezaman acıklanacağı bellı değil.artık forumda hep aynı şeylr yazılıyor.yani sıkıcı gelmye basladı forum bana...diğerleri adına konuşmuş gibi oldum ama....ne yapalım cok sıkıldım.bu sınava tekrar tekrar girmek beni daralttı....artık bu komisyon bana zor geliyor.yüksek beklediğimiz sınavdan kalmak,adama koyuyor.....
merkose ' Alıntı:denetim temmuz da bu yanlısı yaptı ve kaldk.ya bilfiğimiz şeyler ve yazdık adamlar puan vermdiler.sonra aralıkta ole bast sorduk kı korkuyorum....
denetimzede ' Alıntı:yetenek sizsiniz bu akşam katüde ki görüntüleri yayınlıyo şu anda. acaba sürmen hocam o konukların arasındamıdır.? ; gerçi ben 80 le geçtim geçen sınavda ama olsun.