4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

denetimzede ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:
oky ' Alıntı:
ankara da dayınız varsa notunuzun kaç önemli değil bi şekilde 50 ye tamamlanıyor. :) bi arkadaşımın arkadaşı 3. girişiydi. maliyet muhasebesi 26 dan 50 oldu. aldı belgeyi.

işte biz stonhand, sedat, battıbalık gibi kardeşlerimizle bu düzeni değiştiricez inşallah, çok kararlıyım...
dayı meselesini değiştiremeyebilirsiniz

not alıyon demi battıbalık abi, hadi bişey yapıyoruz veya yapıcaz dediğimiz zaman bak arkadaşlar biz de varız diyo...

denetimzede ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:
oky ' Alıntı:
ankara da dayınız varsa notunuzun kaç önemli değil bi şekilde 50 ye tamamlanıyor. :) bi arkadaşımın arkadaşı 3. girişiydi. maliyet muhasebesi 26 dan 50 oldu. aldı belgeyi.

işte biz stonhand, sedat, battıbalık gibi kardeşlerimizle bu düzeni değiştiricez inşallah, çok kararlıyım...

Bence de değişmez. sizde başkalarına dayı olabilirsiniz o zaman :D

denetimzede ' Alıntı:

artık onu da bizim çocuklar değiştirir, isterseniz siz biraz da özel mesajlarınıza bakın ;)

itirazlarla ilgili sonuç beklerken mali müşavirimiz boşuna bekleme sadece yeniden topluyorlar dedi şaştım kaldım.
ben finasaldan temmuzda 27 olmasına rağmen itiraz ettim belki tek ders olduğuna bakarlar haketmiş derler:) geçirirler diye umut ettim ama nafile tabi.

şimdi inşallah itiraz etmeme gerek kalmaz:)

oky ' Alıntı:

siz zaten baştan kaybetmişsiniz arkadaşım bu düzene mahkumsunuz siz, unutma değişmeyen tek şey değişimin kendisidir, ben zaten dayıyım çok şükür 5 tane yiğenim var ama özel hayatta dayıyım, konu bu gibi şeyler olduğunda hiçbirini tanımam, tabi bu birazda dünya görüşü ve kişilikle alakalı...

sm³ ' Alıntı:
oky ' Alıntı:

siz zaten baştan kaybetmişsiniz arkadaşım bu düzene mahkumsunuz siz, unutma değişmeyen tek şey değişimin kendisidir, ben zaten dayıyım çok şükür 5 tane yiğenim var ama özel hayatta dayıyım, konu bu gibi şeyler olduğunda hiçbirini tanımam, tabi bu birazda dünya görüşü ve kişilikle alakalı...

Zaten dayınız olsaydı şuan burda olmazdınız. bilmem anlatabildim mi?

sm³ ' Alıntı:
oky ' Alıntı:

Düzenin değişeceğini bileyim fizana deyin fizana bile giderim. Bu işide siyaset olarak algılamayın bu memlekette milletin canı yandı bir sürü kişiyi çizdi SMMM lerin başına daha ne gelmesi gerekiyorki şuan baştakileri silsinler. Adamlar ilkokul mezunu SMMM icat etti ona bile ses çıkmadı

eminim şimdi türmobda da bizim gibi düşünen arkadaşlar vardır, ama sayı olarak yetersiz oldukları için ellerinden bişey gelmiyodur, ama alttan gelen bilinçli smmm lerin katılımıyla bu düzen DE Ğİ ŞE CEK.

sm³ ' Alıntı:
eminim şimdi türmobda da bizim gibi düşünen arkadaşlar vardır, ama sayı olarak yetersiz oldukları için ellerinden bişey gelmiyodur, ama alttan gelen bilinçli smmm lerin katılımıyla bu düzen DE Ğİ ŞE CEK.

İnşallah. göreceğiz bakalım...

sm³ ' Alıntı:
Arkadaşım kutlarım bu gün senin foruma kayıt yıl dönümün.

stonhand ' Alıntı:
Düzenin değişeceğini bileyim fizana deyin fizana bile giderim. Bu işide siyaset olarak algılamayın bu memlekette milletin canı yandı bir sürü kişiyi çizdi SMMM lerin başına daha ne gelmesi gerekiyorki şuan baştakileri silsinler. Adamlar ilkokul mezunu SMMM icat etti ona bile ses çıkmadı

İlkokul mezunu SMMM'ler neden bu kadar fazla eleştiriliyor anlamıyorum. Sonuçta bu kişiler yıllardır bürolarında bu işi yürütüyorlar!

sm³ ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:
oky ' Alıntı:

not alıyon demi battıbalık abi, hadi bişey yapıyoruz veya yapıcaz dediğimiz zaman bak arkadaşlar biz de varız diyo...

referansı iştir kişinin lafa bakılmaz

aydinay ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:
Arkadaşım kutlarım bu gün senin foruma kayıt yıl dönümün.

çok teşekkür ederim arkadaşım, zaman ne de çabuk geçiyo, mart 2010 sınavı ilk sınavımdı yine böyle bir günde 1 Şubat 2010 da aranıza katılmıştım...

sıkılgan ' Alıntı:
stonhand ' Alıntı:

İlkokul mezunu SMMM'ler neden bu kadar fazla eleştiriliyor anlamıyorum. Sonuçta bu kişiler yıllardır bürolarında bu işi yürütüyorlar!

Belge alacaklarsa bizimle beraber aynı sınava girip almaları gerekirdi. Sözde sıfatları özel ancak kaşeleri, ruhsatları, yada tabelaları neresinde Özel SMMM yazıyor.
Bizimle beraber sınava girselerdi öyle beleşten haybeden bir sınavla maliyet muh olmadan göstermelik 100 kasa nedir vb. gibi abuk subuk finansal sorularla o hakkı almasalardı gider ellerini öperdim, saygıda duyardım ancak o göstermelik sınavla alınan belgeyi ben tabiki eleştiririm saygı konusuna ise hiç girmiyorum bile

Ozel smmm, bağımsız denetim, ymm, smmm, sm derken bölündü gitti meslektaşlar be..

arkadaşlar işyerinde köpek gibi çalışan 2 arkadaşım var biri ben biri arkadaşım herşeye koşturan her işi yapan biziz sadece kndi işimizi değil başkalarınınkinide yaparız ancak bu çalışmaya hakkettiğimiz davranı küçük bir akşaklıkta bizim azarlanmamız oluyor
birde gevşek gevşek yaya yaya çalışan arkadaşlarımız var 3 kişi. iş yaptırılsın diye hem peşlerinde koşuluyor hem yapınca bir övgüler bir nasihatlar.

konuyu bağlamak istiediğim yer şu. sonuçta kağıtları okuyan hocalar bunun karşılığında ek bir ücret alıyor. bu işi bu ücret için yapıyorlar değilmi. neden peki onların isteklerine bırakılmış kağıt okuma süresi.
bizim iş yerindeki bu düzen heryerdemi.

saat bugünde 5 oldu tesmerin site saniyesinde açıklıyor yani bugünde hiçççççç birşey yok siz beni dinleyin 10 şubata kadar hiçç sınavın adını bile anmayın 10 şubattada açıklamazlarsa zaten topluca hunileri takar elde direksiyon odaların kapısına gideriz

stonhand ' Alıntı:
sıkılgan ' Alıntı:
stonhand ' Alıntı:

Belge alacaklarsa bizimle beraber aynı sınava girip almaları gerekirdi. Sözde sıfatları özel ancak kaşeleri, ruhsatları, yada tabelaları neresinde Özel SMMM yazıyor.
Bizimle beraber sınava girselerdi öyle beleşten haybeden bir sınavla maliyet muh olmadan göstermelik 100 kasa nedir vb. gibi abuk subuk finansal sorularla o hakkı almasalardı gider ellerini öperdim, saygıda duyardım ancak o göstermelik sınavla alınan belgeyi ben tabiki eleştiririm saygı konusuna ise hiç girmiyorum bile

+1