denetimzede
Katkı Sunan Üye
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları
arkadaşlar biz bu cevabı kimden almıştık ya
arkadaşlar biz bu cevabı kimden almıştık ya
nguroy ' Alıntı:İsterseniz eskiden sınavlar için yapılan yorumlara şöyle bir dönüp bakın.
Sizler gibi bu düzeni değiştirciğine and içen çok arkadaş oldu. Şimdi onlar nerdeler.??
Benimde ilk yaptığım yorum bu görüş doğrultusundaydı zatennguroy ' Alıntı:İsterseniz eskiden sınavlar için yapılan yorumlara şöyle bir dönüp bakın.
Sizler gibi bu düzeni değiştirciğine and içen çok arkadaş oldu. Şimdi onlar nerdeler.??
nguroy ' Alıntı:İsterseniz eskiden sınavlar için yapılan yorumlara şöyle bir dönüp bakın.
sıkılgan ' Alıntı:nguroy ' Alıntı:İsterseniz eskiden sınavlar için yapılan yorumlara şöyle bir dönüp bakın.
Her sınav öncesi bu tür konuşmalar olması normal. Bir kaç gün sonra yasal süre dolduğunda tekrar dilekçevari bir yazı hazırlanır ve tesmere gönderilir. Sesler yükselmeye başlar. Ancak sınav sonuçları açıklanınca hepsi unutulur gider.![]()
sedateroglu ' Alıntı:Aynen, katılıyorum sıkılgana. Bırak Türmob platformunda bişeyler yapmayı, sınavı kazanıp belgeyi alan arkadaşları daha bu forumda bile göremezsin![]()
denetimzede ' Alıntı:önceki konuşmalara bak raslarsın bişeyin değişeceği yok. ama sm3 sölediğini yaparsa ki inanıyorumki o yapar bi çok şey o zaman değişir işte. kim bilir bende aynı şeyleri düşünüyorum belki ileride odanın yönetim kurulunda sm 3 le karşılaşırız.
SerbestMüşavir ' Alıntı:maşallah bu sayfayı şuan yaklaşık 70 kişi inceliyormuş. perşembe cumaya kalırsa herhalde 500-600 olur bu sayı
SerbestMüşavir ' Alıntı:maşallah bu sayfayı şuan yaklaşık 70 kişi inceliyormuş. perşembe cumaya kalırsa herhalde 500-600 olur bu sayı
sedateroglu ' Alıntı:Daha benim minumum 5 ayım var belge almaya. Asıl siz denetimzede ablacığım sizi nerde bulacağız Cumadan sonra![]()