4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

İsterseniz eskiden sınavlar için yapılan yorumlara şöyle bir dönüp bakın.
Sizler gibi bu düzeni değiştirciğine and içen çok arkadaş oldu. Şimdi onlar nerdeler.??

önceki konuşmalara bak raslarsın bişeyin değişeceği yok. ama sm3 sölediğini yaparsa ki inanıyorumki o yapar bi çok şey o zaman değişir işte. kim bilir bende aynı şeyleri düşünüyorum belki ileride odanın yönetim kurulunda sm 3 le karşılaşırız.

nguroy ' Alıntı:
Sizler gibi bu düzeni değiştirciğine and içen çok arkadaş oldu. Şimdi onlar nerdeler.??

haklıı önceki yorumlara bi bakın

nguroy ' Alıntı:
Benimde ilk yaptığım yorum bu görüş doğrultusundaydı zaten

nguroy ' Alıntı:

Her sınav öncesi bu tür konuşmalar olması normal. Bir kaç gün sonra yasal süre dolduğunda tekrar dilekçevari bir yazı hazırlanır ve tesmere gönderilir. Sesler yükselmeye başlar. Ancak sınav sonuçları açıklanınca hepsi unutulur gider. :)

oda seçimlerinde, çekilen onca ızdırap ve işkence olmamış gibi bize bunları yaşatanların koltuklarını sağlamlaştıryoruz

Aynen, katılıyorum sıkılgana. Bırak Türmob platformunda bişeyler yapmayı, sınavı kazanıp belgeyi alan arkadaşları daha bu forumda bile göremezsin :)

sıkılgan ' Alıntı:
nguroy ' Alıntı:

Her sınav öncesi bu tür konuşmalar olması normal. Bir kaç gün sonra yasal süre dolduğunda tekrar dilekçevari bir yazı hazırlanır ve tesmere gönderilir. Sesler yükselmeye başlar. Ancak sınav sonuçları açıklanınca hepsi unutulur gider. :)

bunlar hemen hadi deyince olacak şeyler değil. ama şimdiden uğraşılmaya başlanırsa ileride bu konuda ciddi düzenleme yapılabilir. belki and içen arkadaşlarda uğraşmaya başlamıştır. ama şimdi değişmesini beklemeyin.

sedateroglu ' Alıntı:
Aynen, katılıyorum sıkılgana. Bırak Türmob platformunda bişeyler yapmayı, sınavı kazanıp belgeyi alan arkadaşları daha bu forumda bile göremezsin :)

sedat bey siz kazanırsanız sizi burda bi daha göremeyecekmiyiz?

Daha benim minumum 5 ayım var belge almaya. Asıl siz denetimzede ablacığım sizi nerde bulacağız Cumadan sonra :)

maşallah bu sayfayı şuan yaklaşık 70 kişi inceliyormuş. perşembe cumaya kalırsa herhalde 500-600 olur bu sayı

nguroy ' Alıntı:

o konuları ben mesaj yazarak üstlere taşımıştım 2003 de de aynı olaylar mevcuttu:)

denetimzede ' Alıntı:
önceki konuşmalara bak raslarsın bişeyin değişeceği yok. ama sm3 sölediğini yaparsa ki inanıyorumki o yapar bi çok şey o zaman değişir işte. kim bilir bende aynı şeyleri düşünüyorum belki ileride odanın yönetim kurulunda sm 3 le karşılaşırız.

arkadaşlar benim bu kararım çok eskiden alınmış bir karar, sınavlarla alakası yok bunun, bu öyle sinirlenerek rasgele söylenmiş bir söz değil, başka arkadaşlar da daha önce söylemiş olabilirler o onları bağlar beni bağlamaz, herkes kendi adına konuşsun, ileride bu gerçekleşince ben sizi nerede bulucam onu söyleyin, o zaman inandırırım belki, hiçbirşey hayal etmeden gerçekleşmez, ben bu mesleği sadece geçimimi sağlamak için seçmedim, kendime göre değiştirmek istediğim şeyler var hedeflerim var, çok şükür şu ana kadar yapıcam deyip de yapmadığım şey olmadı, bu da olacak ve inanın bişeyler değişecek, ama yönetime gelince de beni tanıyan var mı ben sm³ demem heralde :D

SerbestMüşavir ' Alıntı:
maşallah bu sayfayı şuan yaklaşık 70 kişi inceliyormuş. perşembe cumaya kalırsa herhalde 500-600 olur bu sayı

öğleden önce daha fazlaydı :D bugünden umut kesilince gittiler :)

SerbestMüşavir ' Alıntı:

Aynen. Sonuçlar Açıklandı diye bi şaka yapsak (kelimesi bile heyecanlandırmıştır şimdi) 69 u birden sülalemizin herekesine söver.

sedateroglu ' Alıntı:
Daha benim minumum 5 ayım var belge almaya. Asıl siz denetimzede ablacığım sizi nerde bulacağız Cumadan sonra :)

sedateroğlu beycim inşallah açıklanırda beni kursta bulmazsın

Arkadaşlar bişey sorcam, sınav sonuçlarına itiraz edipte daha yüksek not alan oldumu bilen varmı?