fonradar

4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

Ben gene tekrar edeyimde
Bu ciddiyet ve disiplin nedir bilmeyen, ciddiyetsizler sınabı bugün açıklasalar 01,02,2011 üstüne 15 gün itiraz süresi 16,02,2011 ee sınava son başvuru tarihi 21,02,2011 bunlar itirazları 5 gündemi açıklayacaklar.
Yahubu ciddiyetsizler daha şimdiden itiraz edenlerin başvuru tarihini uzatmış durumda bizim sınavlarımı açıklayacaklar hayatımda gördüğüm en ciddiyetsiz, en lakayt, en başıboş kurumla baş ediyoruz bu cuma açıklanmaz stajerler veryansın eder bu adamların hiiçç umurlarına olmaz ki gerçektende olmaz şimdiden itirazları uzatan kurum bizim sınavların açıklanma süresinide uzatır daha 10-15 ine kadar yolu var.

Benim tahminim 10 şubat
10 şubat açıklansa 25 şubat itiraz son 10 gündede kağıtlar okunsa 07 mart işte geçen sınavdaki gibi sınava 5 gün kala itiraz edenler yeni sınava başvurur olur biter. Bu ciddiyetsizlerle uğraşmamak için ben forumada az giricem yoksa ha bugün ha yarın derken sinir katsayım tavan yapıyor.

odalar hep aynı şeyi söylüyorki adamlar geldi giriyoruz derlermi hiç sıkıştırmayalım diye gelen bişey yok diyorlar.

+ sınav sonuçlarının açıklanacağı gün bile gelen bişey yok diyorlar

Geçtiğimiz yıl 10 şubat gibi açıklamışlardı galiba.

Hakkınızda hayırlısı olsun,emekleriniz boşa gitmesin inşAllah.

bugün açıklasalar ne güzel olurdu

evetttt kağıtlar türboma gitmiş arkadaşlar bu hafta içi bekleyin dediler :D:D

21 Şubat bir sonraki sınavın son başvuru tarihi titirazlara kaç gün süre verecekler çok merak ediyorum:) ve inşallah zor durumda kalır fosmer:)

alev34 ' Alıntı:
evetttt kağıtlar türboma gitmiş arkadaşlar bu hafta içi bekleyin dediler :D:D
alev emin olmadığın cümleleri yazma şakada olsa.
bi sürü insan gergin bir şekilde bekliyor sonucları

bu tip bilgiler elinize ulaştığında kaynak da belirtirseniz çok iyi olur bence

bil57 ' Alıntı:
bu tip bilgiler elinize ulaştığında kaynak da belirtirseniz çok iyi olur bence

arkadaşım odaya sormuş arkadaşı orda onlar söledi bu hafta içi açıklanır demişelr

haydi hayırlısı bakalım geçen seneki aralık sınavında 10 şubata kadar süründürmüşlerdi bizi ama bu sefer öyle olmayacak anlaşılan..eğer sonuçlar ulaştıysa türmoba bugün yarın aramaya başarlar

arkadaşımın tek dersi var aramış arkadaşı bvar tanıdık orda türboma kağıtlar geldi demişler bu hafta içi açıklanır demişler

alev34 ' Alıntı:
arkadaşımın tek dersi var aramış arkadaşı bvar tanıdık orda türboma kağıtlar geldi demişler bu hafta içi açıklanır demişler

daha önceki sınavlarda komisyondan bize geldiğinde 5 dakikada sisteme giriyoruz demişlerdi. bu dönem niye girmiyolarda beklediyolar hayret bişey ya >:(

benimde tek dersim var 4. hakkım maliyetzedeyim :) inş ararlar yoksa benim için yıkım olur:(

hem aynı şeyler hep aynı şeyler yok arkadaşımın arkadaşı yok bilmem ya size ne diyolar kardeşim ya ne diyo oda ne?

denetimzede ' Alıntı:
hem aynı şeyler hep aynı şeyler yok arkadaşımın arkadaşı yok bilmem ya size ne diyolar kardeşim ya ne diyo oda ne?
celallenme canım
oda aramalara başlayana kadar daha ulaşan bişi yok diyor biliyosun ..
cumaya kadar sabıırla bekleyelim bakalım

ben zam felan almadım bu arada
sonuclar acıklanınca ona göre konusacağım

tembell ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
celallenme canım
oda aramalara başlayana kadar daha ulaşan bişi yok diyor biliyosun ..
cumaya kadar sabıırla bekleyelim bakalım

ben zam felan almadım bu arada
sonuclar acıklanınca ona göre konusacağım

ya çarşamba ya ne cuması ya offffffffffffffffffffff
hakkenten demin hani şu saatte açıklayacağız diyolar ya o saate kadar nasıol beklicez onu düşünüyodum.
artık burda neler konusulur neler